Tisztelt Egyetemi Egységek!

2020.10.01. napjától a korábban a Ferroép Zrt. által végzett SZTE akadémiai épületeket érintő karbantartási feladatokat a továbbiakban a Future FM Zrt. látja el. A közbeszerzési eljárás keretében megkötött szerződés kiterjed több, korábban a karbantartási keretszerződésben nem szereplő épületre is. A kiterjesztés indoka többek között, hogy az SZTE által üzemeltetett épületek tekintetében el lehessen végezni a tervszerű megelőző karbantartási feladatokat is.


A műszaki igénybejelentéseket továbbra is elsődlegesen (havária eseteket kivéve) a Műszaki Igazgatóság részére szükséges megküldeni, ahonnan továbbításra kerülnek a Future FM részére. Az igény bejelentésének módjáról a folyamatban lévő informatikai fejlesztésekre tekintettel folyamatosan tájékoztatással leszünk.


Havária esemény bejelentés esetén kérem keressék a Future FM diszpécser szolgálatát a +36-30/688-9541-es telefonszámon.
Amennyiben a megrendelt munkával kapcsolatban kérdés merül fel, kérem, keressék a Műszaki Igazgatóság Létesítménygazdálkodási és Üzemeltetési Iroda munkatársát a lenti elérhetőségeken, vagy a Társaság területileg illetékes megbízott szakmai felelősét. A területi felelősökről tájékoztatással leszünk a műszaki igénybejelentések visszaigazolása során.


Kapcsolattartó a Műszaki Igazgatóság részéről:
Avramov Lászlóné, Telefonszám: 62/54-6179, e-mail cím: avramov.laszlone@gmf.u-szeged.hu


A Ferroép Zrt-nek ezúton is köszönjük a munkáját!

Képgaléria

Műszaki Igazgatóság épülete

Elérhetőségek

Műszaki Igazgatóság
(Bejárat a parkoló felöli szárny áruházhoz közeli végén)