Szegedi Tudományegyetem IKIKK Gyógyszertudományok és Klinikai Kutatások Kompetencia Központ

SZÁMLÁZÁS

- Mind egyszerződéses, mind többszerződéses esetben Központunk feladata az SZTE és Megbízó vagy képviselője között létrejött klinikai vizsgálati szerződésekhez kapcsolódó teljesítésigazolások kezelése, a GF részére erre vonatkozó számlakérők elkészítése.

- Ennek megfelelően a start-up munkatárshoz beérkezett (illetve más, a vizsgálóhely, vagy más szervezeti egységek által továbbított) teljesítésigazolások alapján számlakérő dokumentum készül, melyet a teljesítésigazolással és a megbízó által megküldött esetleges egyéb dokumentumokkal együtt start-up munkatárs megküld SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda részére. A teljesítésigazolás Központunkba való megérkezésétől a számlakérőt 3 munkanapon belül megküldjük az SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda részére.

- SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda a kiállított számlák egy másolati példányát elküldi a Központunk részére, mely az így megkapott számlák kapcsán naprakész nyilvántartást vezet.

- A betegútiköltségek kifizetése jelenleg az SZTE számára nem történhet meg, mert annak kifizetése sem több szerződéses esetben, sem egyszerződéses esetben sem kezelhető.

 

Kapcsolat:
Vizsgálat megvalósítása során keletkező számlák:
Visnyeiné Dankó Mónika – start-up munkatárs
E-mail: trial.office@szte.hu
Telefon: 62/34-25-99

Regisztrációs díj / Start-up díj számlák:
Kiszelné Kéri Anita – szerződéskötési referens
E-mail: kiszelne.keri.anita@szte.hu
Telefon: 62/54-68-95