2020 június

A vizsgálati időpontokat mától egy korszerűbb rendszeren keresztül, kényelmesebben lehet egyeztetni a radiológiai képalkotó vizsgálatokra. A 06-62-545400 telefonszámon a telefon nyomógombjai segítségével lehet kiválasztani a vizsgálat típusát. A rendszer ezt követően automatikusan továbbkapcsolja a hívást az éppen szabadon lévő diszpécsernek, aki illetékes az adott vizsgálat időpontjaiban.

Zökkenőmentesen zajlik a betegellátás a Szegedi Tudományegyetem újjászervezett Radiológiai Klinikáján. Az Affidea Magyarország Kft.-vel kötött előnytelen szerződés felmondásának köszönhetően a Szegedi Tudományegyetem saját hatáskörben biztosítja a lakosság radiológiai ellátását, Magyarországon egyedülálló korszerű eszközparkkal.

A 4,8 milliárd forintos célzott kormányzati támogatásból megvalósuló, országosan is kimagasló technológiai fejlesztés eredményeként mostantól a dél-alföldi régió legmagasabb progresszivitási szintű egészségügyi ellátó intézmény-komplexumaként a Szegedi Tudományegyetem saját hatáskörben biztosítja a lakosság radiológiai ellátását.