Hírek

Reproducibility of lesion count in various subregions on MRI scans in multiple sclerosis
Bence Bozsik, Eszter Tóth, Ilona Polyák, Fanni Kerekes, Nikoletta Szabó, Krisztina Bencsik, Peter Klivenyi, Zsigmond Tamás Kincses

Frontiers in Neurology, section Multiple Sclerosis and Neuroimmunology

Gratulálunk Bence!

Screenshot_2022-04-07_at_21.24.07

23. alkalommal rendeztük meg az Emlőbetegségek komplex diagnosztikája tanfolyamunkat Szegeden. A résztvevők 4 napon keresztül tanulhatták a szakma vezető radiológusaitól, onkológusaitól, pathológusaitól és sebészeitől az emlődiagnosztika rejtelmeit. A tanfolyam végén átvehettük az AVON 5 millió forintos támogatását, melyet a szegedi emlődiagosztika fejlesztésére, mesterséges intelligencia szoftverre fogunk elkölteni.

Köszönjük a kiváló előadóknak és a hallgatóságnak a részvételt. Köszönjük az AVON-nak a támogatást!

img_8689

Véget ért a Mellkas, has és neurológiai CT vizsgálatok tanfolyamunk. Köszönjük a kiváló előadóknak és a lelkes hallgatóságnak!

IMG_0789

A rendezvényekről részletes információ itt érhető el.

Az egyes rendezvényeinkre itt lehet jelentkezni.

Összesen 10 különböző tanfolyamot, továbbképzést és konferenciát ajánlunk radiológusoknak, radiográfusoknak és érdeklődő klinikusoknak. Minden héten történik valami!

radiology_tech

Dr. Kocsis Krisztián ma sikeresen védte meg a "Lateralisation of visuospatial attention" című PhD értekezését.
Gratulálunk Kocsis Krisztián!
IMG_0630

Összesen 10 különböző tanfolyamot, továbbképzést és konferenciát ajánlunk radiológusoknak, radiográfusoknak és érdeklődő klinikusoknak. Minden héten történik valami. A legtöbb képzésünk online is elérhető lesz. A képzésünk minden elemét regisztráltuk az OFTEX-en is. Az újraszabott, leegyszerűsített regisztrációt hamarosan megnyitjuk.

A részletes terv itt érhető el:


20160727onlinecourse

Betegellátás

A Radiológiai Klinika a betegellátást 2020 június 1-én saját kézbe vette. Így Dél-magyarország legnagyobb radiológiai ellátójává vált. A közel 5 milliárd forint kormányzati támogatásnak köszönhetően a régió legmodernebb gépparkjával biztosítja a betegellátást.


Vizsgálatokra időpontot egyeztetni az automata telefonközponton keresztül lehet: 06-62-545400.


Kérjük, hogy lehetőség szerint a kezelőorvos egyzetessen időpontot, hogy a beteg számára a megfelelő vizsgálati módszert és az ahhoz szükséges időt tudjuk biztosítani.


A Radiológiai Klinika egységei és gépparkja.


Adatvédelmi tájékoztató


Betegek jogai


Térítéses betegellátás díjegyzéke


Betegtájékoztatók és beleegyező nyilatkozatok radiológiai vizsgálatokhoz


Klinikánkon futó kutatások tájékoztatói