Hírek

Reproducibility of lesion count in various subregions on MRI scans in multiple sclerosis
Bence Bozsik, Eszter Tóth, Ilona Polyák, Fanni Kerekes, Nikoletta Szabó, Krisztina Bencsik, Peter Klivenyi, Zsigmond Tamás Kincses

Frontiers in Neurology, section Multiple Sclerosis and Neuroimmunology

Gratulálunk Bence!

Screenshot_2022-04-07_at_21.24.07

23. alkalommal rendeztük meg az Emlőbetegségek komplex diagnosztikája tanfolyamunkat Szegeden. A résztvevők 4 napon keresztül tanulhatták a szakma vezető radiológusaitól, onkológusaitól, pathológusaitól és sebészeitől az emlődiagnosztika rejtelmeit. A tanfolyam végén átvehettük az AVON 5 millió forintos támogatását, melyet a szegedi emlődiagosztika fejlesztésére, mesterséges intelligencia szoftverre fogunk elkölteni.

Köszönjük a kiváló előadóknak és a hallgatóságnak a részvételt. Köszönjük az AVON-nak a támogatást!

img_8689

Véget ért a Mellkas, has és neurológiai CT vizsgálatok tanfolyamunk. Köszönjük a kiváló előadóknak és a lelkes hallgatóságnak!

IMG_0789

A rendezvényekről részletes információ itt érhető el.

Az egyes rendezvényeinkre itt lehet jelentkezni.

Összesen 10 különböző tanfolyamot, továbbképzést és konferenciát ajánlunk radiológusoknak, radiográfusoknak és érdeklődő klinikusoknak. Minden héten történik valami!

radiology_tech

Dr. Kocsis Krisztián ma sikeresen védte meg a "Lateralisation of visuospatial attention" című PhD értekezését.
Gratulálunk Kocsis Krisztián!
IMG_0630

Összesen 10 különböző tanfolyamot, továbbképzést és konferenciát ajánlunk radiológusoknak, radiográfusoknak és érdeklődő klinikusoknak. Minden héten történik valami. A legtöbb képzésünk online is elérhető lesz. A képzésünk minden elemét regisztráltuk az OFTEX-en is. Az újraszabott, leegyszerűsített regisztrációt hamarosan megnyitjuk.

A részletes terv itt érhető el:


20160727onlinecourse

A Korszerű Radiológiáért "Prof. dr. Szenes Tibor emlékére" Alapítvány

Az alapítvány céljai:

Prof. dr. Szenes Tibor emlékének megőrzése, a radiológus szakemberek oktatásának, továbbképzésének szervezése, anyagi és szakmai támogatása, a pályakezdő szakemberek segítése. Radiológiai, szakmai tudományos értekezletek, konferenciák, előadások szervezése, lebonyolítása. Radiológiai szakmai tudományos munkák, szakirodalmak összegyűjtése, rendszerezése, pályázatok kiírása, díjazása, radiológiai kutatások támogatása. A radiológia továbbfejlesztésében való közreműködés tanulmányok készítésével, pályázatok kiírásával. Tudományos kiállítások, konferenciák, előadások szervezése és lebonyolítása. Radiológus szakemberek tudományos értekezlezteken, konferenciákon való részvételének támogatása. Oktatási anyagok, az oktatást elősegítő informatikai berendezések beszerzése. A radiológia fejlődését elősegítő gépek, műszerek beszerzése.


Szervezet hivatalos neve:

A Korszerű Radiológiáért "Prof. dr. Szenes Tibor Emlékére" Alapítvány


Szervezet adószáma:

18462353-1-06


Közhasznú jogállás:

igen


A szervezet címe:

6720 Szeged, Korányi fasor 8.


Kinyomtatható rendelkező nyilatkozat az adó 1+1%-áról