SZTE televízió

SZTEtv - SzemeSZTEr 2013. november

Őszi Kulturális Fesztiválról a novemberi SzemeSZTEr
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2013. év novemberének egyetemi magazinja a 18. Őszi Kulturális Fesztivál sokszínű programkínálatából válogat. Amennyire színes az ősz, olyan szerteágazó a nagykorúvá lett fesztivál és olyan sokrétű a SzemeSZTEr is. Ott voltunk a Rongy kocsma udvarán a BÖDÖN vásáron, megnéztük a Genéziusz társulat előadásban a Halál arcait, meghallgattuk Tandi Flórát és Mókussal együtt mélyedtünk el a Tao-ban. Végigmentünk a dobozlabirintuson a Fekete Ház Örkény kiállításán és megnéztük a REÖK-ben, hogyan látják a világot a " Doyenek és a Fiatalok".


Így Önöket, Titeket is vár erre a képzeletbeli kulturális sétára a SzemeSZTEr szerkesztője, Nemes Tímea és műsorvezetői, Kecskés Lilla és a Molnár H. Boglárka, kommunikáció BA-szakos hallgatók.


Az egyetemi magazin 2013- november 19-én este 8 órától látható a VTV Szeged műsorán és megtekinthetó az egyetem youtube oldalán is.Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2020. szeptember 28.

IMG_8435-001

Rövid videóban mutatják be a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségét. Az esemény rektori és kancellári köszöntővel kezdődött, gólyaesküvel folytatódott és a hallgatóknak szóló pozitív üzenetes konfettiesővel zárult.

SZTEmagazin

2023. november 15.

A JATE Bálint Sándor Néptáncegyüttes megalakulásának 70 éves évfordulóját köszöntik a JATE Klubban. Az előtérben dr. Csendes Tibor, az SZTE TTIK Számítógépes Optimalizálás Tanszék egyetemi tanára, az együttes egykori vezetője. Fotó: Kovács-Jerney Ádám

A JATE Bálint Sándor Néptáncegyüttesének 70 éves megalakulási évfordulóját ünnepelte a napokban a szegedi egyetem mintegy 50 régi hallgatója, a néptánccsoport egykori táncosai és zenészei. A JATE Klubban rendezett találkozó sodró emlékezéseiben a történetek a táncelőadásokat körülvevő közös élményekről és végső soron a szabadságról szóltak.