SZTE televízió

SZTEtv Híradó - 2013. október 24.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nemzetközi Biogáz Konferencia

A biometán fontosságáról és felhasználási lehetőségeiről tartottak konferenciát a Szegedi Biológiai Központban október 10-én.

 

Felnőttképzési és szakképzési nemzetközi tudományos konferencia

A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar jóvoltából, a felnőttképzések és szakképzések jelenlegi helyzetéről, valamint lehetséges útjairól tanácskoztak magyar és külföldi szakemberek október 17-18-án.

 

„A halhatatlan mű időtelen” - Weöres Sándor születésének 100. évfordulója

„A halhatatlan mű időtelen” címmel kerekasztal beszélgetéssel emlékeztek nyelvészek és irodalomtörténészek, születrésének 100. évfordulója alkalmából, Weöres Sándorra.

 

Straight Way – EHÖK Karrier Nap

SZTE EHÖK Külügyi Bizottságának szervezésében Karrier Napot tartottak a Jogi Kar társalgójában, ahol elsősorban a külföldi tanulmányokról, gyakorlatokról és lehetőségekről esett szó.Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2020. szeptember 28.

IMG_8435-001

Rövid videóban mutatják be a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségét. Az esemény rektori és kancellári köszöntővel kezdődött, gólyaesküvel folytatódott és a hallgatóknak szóló pozitív üzenetes konfettiesővel zárult.

SZTEmagazin

2023. november 15.

A JATE Bálint Sándor Néptáncegyüttes megalakulásának 70 éves évfordulóját köszöntik a JATE Klubban. Az előtérben dr. Csendes Tibor, az SZTE TTIK Számítógépes Optimalizálás Tanszék egyetemi tanára, az együttes egykori vezetője. Fotó: Kovács-Jerney Ádám

A JATE Bálint Sándor Néptáncegyüttesének 70 éves megalakulási évfordulóját ünnepelte a napokban a szegedi egyetem mintegy 50 régi hallgatója, a néptánccsoport egykori táncosai és zenészei. A JATE Klubban rendezett találkozó sodró emlékezéseiben a történetek a táncelőadásokat körülvevő közös élményekről és végső soron a szabadságról szóltak.