SZTE magazin

Hangsúly

2013. augusztus 29.

Mentorhallgatókkal is segít az ESN és az EHÖK

 

Kimennek a külföldi diákok elé az állomásra, segítenek nekik lakást találni, utakat és partikat szerveznek, kiállításokra, gokartra és paintballra viszik őket – az ESN (Erasmus Student Network – „Erasmus-hallgatói Hálózat”) és az EHÖK mentorhallgatók delegálásával, programok szervezésével teszi könnyebbé a külföldi hallgatók beilleszkedését.

2013. augusztus 29.

Miért éppen a Szegedi Tudományegyetemet választottad az Erasmus keretében?

2013. augusztus 29.

A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak külföldi élménybeszámolóiból szemezgettünk a Nemzetközi Mobilitási Iroda segítségével.

2013. augusztus 29.

Erasmus-program: más emberként térsz vissza

 

Miért éri meg külföldön tanulni? Milyen készségeket, képességeket fejleszt a programban való részvétel? Mi volt a legmeghatározóbb élményük? – kérdeztük a Szegedi Tudományegyetem Erasmus-programot megjárt hallgatóitól. Válaszaikból kiderült: mindnyájuk életében meghatározó szerepet tölt be a külföldi kaland. Biztosabb nyelvtudással, szakmai tapasztalattal, új barátságokkal gazdagodva, magabiztosabban tértek haza.

2013. augusztus 29.

Mozgásban az universitas

 

A Szegedi Tudományegyetemen a Nemzetközi Mobilitási Iroda koordinálja a hallgatók, oktatók és más munkakörben dolgozók nemzetközi mobilitását lehetővé tevő csereprogramokat.

LetöltésSZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01