Válogatott publikációk

 

  1. Erika Skobrák Bodnár, András Jávor, Károly Bodnár (2015): Measurement on the body size of the wild boar in game farms. LUCRARI STIINTIFICE SERIA ZOOTEHNIE-UNIVERSITATEA AGRONOMICA SI DE MEDICINA VETERINARA ION IONESCU DE LA BRAD IASI 63:(20) pp. 3-8.
  2. Karoly Bodnar, Attila Lenart, Erika Skobrak Bodnar (2015): Services of the hunting tourism industry in South-East Hungary. LUCRARI STIINTIFICE MANAGEMENT AGRICOL 17:(4) pp. 40-44.
  3. Bodnárné Skobrák Erika, Kardos Csaba (2014): A vadászat és vadgazdálkodás társadalmi megítélése Csongrád megyében. TAYLOR: GAZDÁLKODÁS- ÉS SZERVEZÉSTUDOMÁNYI FOLYÓIRAT: A VIRTUÁLIS INTÉZET KÖZÉP-EURÓPA KUTATÁSÁRA KÖZLEMÉNYEI 6:(3-4) pp. 305-315.
  4. Erika Skobrak Bodnar, Karoly Bodnar (2014): Main traits of the wild boar meat in its marketing. LUCRARI STIINTIFICE MANAGEMENT AGRICOL 16:(2) pp. 81-86.
  5. Karoly Bodnar, Margit Szel Hodi, Erika Skobrak Bodnar (2014): Acceptance of the meat of wild ungulates among the Hungarian consumers. LUCRARI STIINTIFICE SERIA AGRONOMIE 57:(1) pp. 35-38.
  6. Károly Bodnár, Erika Skobrák Bodnár (2013): Study on a gastro-touristical project in the Hungary-Romania Cross-Border Co-operation programme. REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 2:(2) pp. 574-577.
  7. Bodnárné Skobrák E, Jávor A, Gundel J, Bodnár K (2012): Saturated and unsaturated fatty acid content in wild boar meat. LUCRARI STIINTIFICE MANAGEMENT AGRICOL 14:(2) pp. 63-68.
  8. Bodnárné Skobrák E, Gundel J, Jávor A (2011): A vaddisznóhús és a sertéshús fontosabb beltartalmi paramétereinek összehasonlító vizsgálata. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA: AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1-2: pp. 29-34.
  9. Bodnárné Skobrák E, Jávor A, Gundel J, Bodnár K (2010): Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity. AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 5:(2) pp. 171-175.
  10. Bodnárné Skobrák Erika, Gundel János, Jávor András (2009): Különböző ivarú vaddisznók húsának néhány fontosabb beltartalmi értéke. AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (37) pp. 25-29.
  11. Erika Skobrak Bodnar, Zoltan Avasi (2009): Botanical examination of wild boar habitats. In: Gerard Jitareanu (szerk.) Ecological Agriculture: Priorities and Perspectives. Iasi: p. 102.
  12. Bodnárné Skobrák Erika, Gundel J, Jávor A (2008): Examination of some chemical composition traits and technological properties of wild boar meat. In: Náhlik A, Tari T (szerk.) Abstracts of the 7th International Symposium on Wild Boar (Sus scrofa) and Sub-order Suiformes. 141 p. Sopron, pp. 15-16.
  13. Bodnárné Skobrák Erika, Bajorhegyi Tünde (2007): Hunting services in the Hungarian South Plain Region. LUCRARI STIINTIFICE MANAGEMENT AGRICOL 9:(1) pp. 551-556.
  14. Bodnárné Skobrák Erika (2006): New technical solution to improve wildlife habitat on sandy soil. LUCRARI STIINTIFICE FACULTEA DE AGRICULTURA: SCIENTIFIC PAPERS (TIMISOARA) 38: pp. 135-138.
  15. Bodnárné Skobrák Erika (2003): A gyepek szerepe a gímszarvas (Cervus elaphus) és a dámvad (Dama dama) táplálkozásában. In: Nagy Géza (szerk.) Természetes állattartás 6. pp. 121-124.