SZTE televízió

Dr. Prónay Szabolcs

Napjaink fogyasztási trendjei a marketing szemüvegén keresztül - Dr. Prónay Szabolcs előadása

Az előadás betekintést enged a marketing szemléletmód lényegébe, melyen keresztül górcső alá veszi az elmúlt évek főbb fogyasztói magatartás trendjeit. Az előadás célja bemutatni, hogy a fogyasztás manapság több a funkcionális szükséglet kielégítésnél, és ezzel párhuzamosan a marketing pedig több az egyszerű eladásösztönzésnél.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2020. szeptember 28.

IMG_8435-001

Rövid videóban mutatják be a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségét. Az esemény rektori és kancellári köszöntővel kezdődött, gólyaesküvel folytatódott és a hallgatóknak szóló pozitív üzenetes konfettiesővel zárult.

SZTEmagazin

2022. december 02.

SZTE Egyetemi Vers- és Prózamondó Verseny 2022 Péter Lea, a zsűri elnöke gratulál Nagy Anikó első díjához. Fotó: Kovács-Jerney Ádám

A Szegedi Tudományegyetemen 2022. december 1-jén rendezték az idei Egyetemi Vers- és Prózamondó Versenyt. Az esemény első díját Nagy Anikó (SZTE BTK kommunikáció- és médiatudomány szak), második díját Kőhalmi Eszter (SZTE JGYPK gyógypedagógia szak), harmadik díját Naphegyi-Boldis Zsuzsanna (SZTE JGYPK nemzetközi program) versmondása nyerte.