SZTE magazin

Megkérdeztük a hallgatót

Mire használod az internetet?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Fazekas Máté

SZTE GTK, kereskedelem és marketing BSc, I. évfolyam

 

Leginkább az ETR-t, illetve a CooSpace-t látogatom. A tanulmányaim kiegészítésére használom a netet, anyagkutatásra a beadandókhoz, kapcsolattartásra a csoporttársaimmal, barátaimmal. Mivel hobbim a gitározás, ezért rengeteget böngészem a Youtube-ot, valamint a számaimat töltöm fel a Soundcloud-ra. Rendszeresen facebookozom is, illeve olvasom a közösségi média cikkeit.

 

Sebestyén Erika

SZTE MK, élelmiszermérnök MSc, I. évfolyam

 

A kezdőoldalam az ETR és a CooSpace, hiszen MK-s lévén minden nap kell látogatnom az említett oldalakat, figyelni a tanderni változásokat. Emellett rengeteget kell kutatnom a tanuláshoz, magyarul és angolul publikált szakirodalmat olvasok. Az internet segítségével hódolhatok a hobbijaimnak is, rengeteg fotós oldalt látogatok, illetve érdekes új recepteket keresek a weben.

 

Mészáros Tímea

SZTE BTK, néprajz BSc, III. évfolyam

 

Az internetet tanulásra, illetve jó egyetemistaként az ETR és a CooSpace látogatására használom. A net csodája, hogy lehet böngészni, keresgetni bármire. Többek közt blogokat olvasok, és videókat nézek a Youtube-on. Rendszeresen használom még a digitalizált irodalmat is, részben tanuláshoz, részben magam szórakoztatására. Az interneten követem az SZTE és a nagyvilág híreit is.

 

Hragyil Péter

SZTE TTIK, programtervező informatikus, I. évfolyam

 

Leginkább az ETR-t és a CooSpace-t használom, de a Modulót is elég sokat böngészem. Azonban programtervező informatikusként elég sok szakmai dolgot kell keresnem az interneten, többek közt a saját 3D-s weblapom szerkesztésére használom. Úgy gondolom, a mai világban már a net számít az alapvető kommunikációs fórumnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

LetöltésSZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01