2023. szeptember 24., vasárnap

Állásajánlatok

Mi az a Build the Future?

Az "Build the Future" a Prysmian Group friss diplomásoknak szóló programja, amely átfogó tapasztalatot kínál vállalatunknál, folyamatos képzést és különböző területeken történő szakmai rotációt. Világszerte olyan diplomásokat veszünk fel programunkba, akik különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkeznek, szívesen teszik fenntarthatóbbá világunkat, és készen állnak arra, hogy új kihívásokat fogadjanak el.

ABOUT US

We are an international company that develops software for immune system monitoring. We offer standardized immune monitoring tools such as ImmunoSpot that are used worldwide for leading biotechnology research. If you are interested in the development of science and would like to participate in the development of our newest software, join our team!

Amerikai nyári diákmunka és szakmai gyakorlat az egyetem alatt

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

Are you a sales professional with a passion for technology and sustainability? Do you enjoy building relationships with customers and partners in different countries? Then we want to hear from you! At BE Networks ACA, we refurbish network equipment to extend its lifespan and reduce e-waste. As a junior business developer at BE Networks ACA, you will play a key role in expanding our business and promoting our sustainable mission.  

Az EXIM egyike a világ 85 exporthitel-ügynökségének, így tevékenységünk fókusza, hogy elősegítsük a magyar áruk és szolgáltatások külpiacokon történő minél sikeresebb értékesítését, a magyar exportkapacitások bővítését. Az EXIM integrált keretek között működő bank és biztosító, melynek alapvető célja, hogy a magyar exportőröknek és beszállítóiknak, továbbá az exportra készülőknek speciális finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújtson.

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founde in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation.

Szoftvertesztelőt keresünk szegedi csapatunkba, teljes vagy részmunkaidőben. Ha magabiztos számítógépes és mobilos felhasználói ismereteid vannak, és szeretnél az IT szférában elhelyezkedni, izgalmas projekteken dolgozni egy innovatív csapat tagjaként, a RabIT neked való munkahely!

Pályakezdők, friss diplomások, vagy folyamatban lévő tanulmányokat végzők jelentkezését is szívesen várjuk.


Dinamikusan fejlődő könyveléssel, adótanácsadással és könyvvizsgálattal foglalkozó vállalkozásunk fiatal csapatába keresünk 1-1 fő pénzügy-számviteli asszisztens és mérlegképes könyvelő munkatársat.

HR projektkoordinátort keres a Produkteam Kft.!

Az Imerys Magyarország Tűzállóanyaggyártó Kft. munkatársat keres Technológus (prés területre).


Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság Innovációs Igazgatósága üzletfejlesztési menedzsert keres:

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár Tartalomszolgáltatási Osztálya pályázatot hirdet digitalizáló könyvtáros munkakör betöltésére.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár nyitott pozíciói:

Mórahalom Városi Önkormányzat állást hirdet projektmenedzsert és műszaki projektmenedzser munkakörre.

Ha érdekel a gyógyszer mellékhatás-kutatás világa, motivált vagy a gyógyszeriparban végzett esetértékelések terén, és szívesen fejlődnél egy multinacionális vállalatnál, akkor ez a lehetőség neked szól! Partnerünk Life Science részlegének bővülése miatt, most egy izgalmas lehetőséget kínál az alábbi pozícióban:

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja. Bővülő csapatába munkatársakat keres.

A Fogorvostudományi Kar Tanulmányi Osztálya álláslehetőséget kínál Tanulmányi rendszer szakértő munkakörben.

A Duna-R Kft. Szentesi Kísérleti Kertjébe 2 fő felsőfokú mezőgazdasági végzettségű munkatársat keres hosszútávú együttműködésre.

Az Unichem Vegyipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft. munkatársat keres VEGYÉSZ munkakör betöltésére.

A Fox HR Consulting Kft. Drug Safety Team Leader és Clinical Data Manager pozícióban keresi új munkatársait.

A Legrand műanyagüzemi technológus munkatársat keres operatív igazgatóságára szentesi munkavégzéssel.

A FirstFarms mezőgazdasági és élemiszeralapanyag előállító vállalatokat vásárol és működted az Európai Unióban, így Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon.Több, mint 300 alkalmazottunk van, a vállalat központja Dániában van.

Pályakezdő Angol nyelvtanárokat keresünk azonnali kezdéssel a Kecskeméti Hello English nyelviskola csapatába.

Bontakoztasd ki magad a felnőttek nyelvtanításában.


A Q Pharma Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft. szakorvos látogató pályázatot hirdet.

A Szegedi Vízmű Zrt. HR gyakornokot keres szakmai gyakorlat teljesítésére.

Szegedi Tudományegyetem Interdiszciplináris Kutatásfejlesztési és Innovációs Kiválósági Központja számos nyitott pozícióval várja a munkakeresőket.

A Deltagene Laboratórium 2008 óta fejleszt szekvenálás-alapú molekuláris diagnosztikai eljárásokat klinikai és élettudományi kutatási területen, saját fejlesztésű eljárásokon felül kereskedelmi forgalomban lévő panelekkel is folytat mutációanalízist, emellett új eljárások hazai bevezetés előtti validációját is végzi.

2019-ben nyílt, többszékes fogászati rendelőnk teljeskörű fogászati ellátást kínál Székesfehérvár szívében. Eredményességünk nagyszerű munkatársainknak is köszönhető, az ő lelkes és magas szakmaiságot képviselő munkájuk és hozzáállásuk nélkül pácienseink sem lennének elégedettek.

Jól megfizetnek! Keresett, trendi és jövőálló szakmám van! Otthonról is végezhetem a munkámat! Rugalmas az időbeosztásom! Szuper környezetben izgalmas projekteken dolgozom!

Hajbeültető orvos pozíció Szegeden! Legyél Te is a Doctor Hair Clinic hajbeültető orvos csapatának tagja!

Szívesen dolgoznál Magyarország leggyorsabban növekvő, digitális alkalmazások fejlesztésében élen járó Bankjában?

Csatlakozz a GRÁNIT Bank csapatához Digitális Ügyfélközpont munkatárs pozícióba!

Irodatechnikai eszközök - nyomtatók, fénymásoló berendezések tonerek, tintapatronok, egyéb alkatrészek - disztribúciójával , nagykereskedelmével foglalkozó Megbízónk számára keresünk munkatársat.

A Veszprémi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-Biztonsági és Állategészségügyi Osztálya élelmiszerlánc-biztonsági feladatok ellátására munkatársakat keres.

A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. pályakezdő fejlesztőmérnököt keres.


The International Visegrad Fund, which is the common donor organization of the V4 countries is looking for a project manager, on full-time.

A Szegedi Vízmű Zrt. Környezetvédelemi osztálya vegyész munkatársat keres.

A HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. minőségbiztosítási és EHS igazgatósága felvételt hirdet gyártmányfejlesztő-technológus munkakör betöltésére 4 órás részmunkaidőben.


A Szegedi Tudományegyetem IKIKK Klinikai Kutatások Kompetencia Központja munkatársat keres koordinátor munkakörbe.

Indonéz-magyar fordítási feladatokra keresünk kollégát. Jól beszélsz magyarul és indonéz nyelven is? Gyere és dolgozz nálunk a következő hónapokban!


A Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság Projektmenedzsment Igazgatósága projekt asszisztenst/projekt támogató munkatársat keres.


Hangzatos pozíciók helyett valódi tudásra vágysz? Szeretnél gyorsan, piacképes karrierre szert tenni és egy nap bekerülni a nagyok közé? Mi tudjuk, hogy a karriered szempontjából az egyetem alatti és utáni első évek a legfontosabbak. Dönts tudatosan és csatlakozz a KPMG folyamatosan bővülő adótanácsadó csapatához!

Jelentkezz most és légy része nemzetközi, fiatalos csapatunknak! Aktuárius elemzőként egy hibrid környezetben aknázhatod ki analitikus gondolkodásod lehetőségeit!


Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társaságunk termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyünkön mintegy 500 fő dolgozik.

Exporttevékenységünk támogatása érdekében új munkatárssal kívánjuk bővíteni a csapatunkat


A zsombói Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szegedtől 15 km-re osztálytanítói állást hirdet 2023. augusztus 1-től üres álláshelyre.

At Expedia Group, we empower you to discover a world of growth and potential, so you can transform travel for all. Join us and build a more open world.

If you need assistance during the recruiting process due to a disability, please reach out to our Recruiting Accommodations Team through the Accommodation Request form. This form is used only by individuals with disabilities who require assistance or adjustments in applying and interviewing for a job. This form is not for inquiring about a position or the status of an application.

If you're smart and get things done, and you'd like to work remotely with a great team on a video game, this might be the job for you.

Kíváncsi vagy rá, hogy a [Megrendelem!] gomb megnyomása után mi történik a termékekkel?

Szeretsz vezetni és van benned szufla, és még értesz a Photoshophoz is? Akkor próbáld ki magad ebben a pozíciónkban! A teljes folyamatot átláthatod, melynek része az árufeltöltés, adminisztrálás és bannerek, grafikai anyagok készítése is.

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

A Szegedi Tudományegyetem 3D Központja kutató (anyagtudományi terület), kutató (műszaki terület), kutató (adatelemzés), menedzser, operátor és technikus munkatársakat keres.

A Sagemcom úttörő technológiai integrátor a távközlésben és az energia szektorban. Csapataink szerte a világ különböző piacain folyamatosan törekednek az innovációra, és elkötelezettek amellett, hogy nap mint nap olyan testreszabott és felelős megoldásokat szállítsanak, amelyek megfelelnek a távközlési szolgáltatók és a közművek igényeinek.

An exciting opportunity has arisen for a Senior Trade Adviser at the British Embassy Budapest. This is a full-time position, 35 hours net per week for a one year fixed-term contract which may be extended by mutual agreement.

A FirstFarms mezőgazdasági és élemiszeralapanyag előállító vállalatokat vásárol és működted az Európai Unióban, így Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon. Több, mint 300 alkalmazottunk van, a vállalat központja Dániában van.

Az Unichem Vegyipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft. munkatársat keres VEGYÉSZ munkakör

betöltésére.

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

We are a global investment advisory firm located in New York City. The investment objective of the firm is to generate superior long-term risk-adjusted returns through investments in a concentrated portfolio of securities primarily in the global technology, media, and telecommunications sectors.

The Government Transparency Instituteare looking for an analyst (or senior analyst depending on experience), who will work on research and policy analysis projects that cover diverse areas of good governance, such as spending efficiency, public procurement performance, corruption risk modelling, and competition policy

Regular, Full-Time, RCUH Non-Civil Service position with the John A. Burns School of Medicine (JABSOM), Metabolic Health in Type-2 Diabetes Project, Ola HAWAII Program, in Honolulu, Hawai‘i.

Az 1996-ban alapított InterJNet Számítástechnikai Kft. abas Magyarország néven 24 éve az abas integrált vállalatirányítási rendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója. A magyarországi szoftverpartner jelenleg 3 irodából, Jászberényből, Budapestről, valamint Győrből szolgálja ki ügyfeleit. Az országosan jelenleg több mint 200 abas felhasználó vállalattal rendelkező abas Magyarország növekedése folyamatos, vevői elégedettsége egyedülálló az ERP piacon.

Dr. Brandt Eszter ügyvéd ügyvédjelölt kollégát keres. Az iroda főleg polgári joggal, illetve követeléskezeléssel foglalkozik.

Dinamikusan fejlődő 20 fős könyveléssel, adótanácsadással és könyvvizsgálattal foglalkozó vállalkozásunk fiatal csapatába keresünk 1 fő bérszámfejtő munkatársat.

Nagy lendülettel vetjük bele magunkat az újba. A Zengo 65 fős gárdával, 15 éve sikeresen működő, fiatalos, innovatív, szegedi székhelyű szoftverfejlesztő cég. Számos sikeres projektet tudhatunk már magunk mögött, melyekre nagyon büszkék vagyunk. Megbízóink többek között a Mozaik Kiadó, a Sanofi, a Prímaenergia Zrt., a K&H Bank és a BMW. Sikereinket 5-10 fős csapatainknak köszönhetjük, ahol tehetséges fejlesztők, videoszerkesztők, grafikusok és tesztelők dolgoznak együtt. Szeretjük a színes egyéniségeket, a jó vicceket, az őrült ötleteket és a palacsintát.

A kiterjesztett valóság technológia hazai úttörője, a CreatIT új kollégáját keresi külkereskedelmi menedzser munkakörbe Szegedi irodájába. Több mint 10 éve dolgozunk nemzetközi piacra, új kollégánk feladata lesz, hogy a nemzetközi piacra lépést tervezetten, tudatosan mendzselje és koordinálja.

A Szegedi Tudományegyetem Informatikai és Szolgáltatási Igazgatósága hálózati üzemeltetési szakértőt keres.

Gyarapítanád szakmai tapasztalatod? Állást keresel? Érdekel a pénzügyi tervezés és az üzletfejlesztés, a startup-ok világa, és hiszel a társadalmi célokban? Csatlakozz a Data-Vita Kft-hez!


Cambridge Econometrics (CE) is a leading independent economics consultancy, and listed by the Financial Times as a top Management Consultancy. Our analysis and insights are used by clients around the world to inform policy decisions about pressing challenges faced by society. The CE Group employs over 50 people globally in Cambridge (UK), Brussels, Budapest and Massachusetts.

Szereted a változatos és tartalmas munkanapokat? Szeretnél egy fejlesztő környezetben dolgozni és magadnak is bizonyítani? Ha igen, akkor ez neked való lehetőség!

A Szegedi Tudományegyetem 3D Központja munkatársakat keres az alábbi pozíciók betöltésére: intézeti mérnök (3D tervező); junior IT üzemeltető; kutató (adatelemzés); kutató (anyagtudomány); kutató (élettudomány); menedzser; kutató (műszaki); technikus (operátor); technikus.

A Gartner Intertrans Kft. diszpécser munkatársat keres gyáli vagy zalaegerszegi telephelyére. Szeretnél egy több mint 100 éves tradicionális osztrák vállalatcsoport és egyben Magyarország egyik legnagyobb árbevételű fuvarozási és logisztikai vállalatának új munkatársa lenni?


A Zengo 60 fős gárdával, 15 éve sikeresen működő, fiatalos, innovatív, szegedi székhelyű szoftverfejlesztő cég android fejlesztőt keres.

The HCEMM Cancer genomics and epigenetics Research Group (lead by Lorinc Pongor, Ph.D) is looking for highly motivated individuals to join the lab as PhD students (2 open positions), focusing on bioinformatics analyses.

Üdvözlünk!

Mi vagyunk a CE Glass Industries, az ország egyik leginnovatívabb gyártó vállalata, ahol több, mint 30 éve üvegmegmunkálással és üvegfeldolgozással foglalkozunk. Csatlakozz hozzánk PR koordinátor pozícióba, mi számítunk Rád!

A CE Glass Industries, az ország egyik leginnovatívabb gyártó vállalata, ahol több, mint 30 éve üvegmegmunkálással és üvegfeldolgozással foglalkozunk. Csatlakozz hozzájuk ingatlanfejlesztési menedzser vagy beszerző pozícióba!


China Telecom (Europe) Ltd. is looking for graduate engineers in an internship or part-time position.

A Sagemcom kutatás-fejlesztési területre, szegedi csapatba keres jelentkezőket az alábbi pozícióba:

Olyan PhD hallgatók vagy PhD-val rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk, akik örömmel kutatják és fedezik fel az eurázsiai korszak eseményeit, geopolitikai változásait és új lehetőségeit, ezeket tudományos közleményekben és szakmai cikkekben tárják a szakma és a döntéshozók elé, e mellett szélesebb körben is ismeretterjesztést végeznek, hogy a nagyközönség is megismerje a hiteles, valós tartalmakat.

Aximmetry is hiring a consultant person to help our international customers using our broadcast graphics software.

Cellular Technology Limited (CTL) is a privately held biotechnology company. For over 25 years now, CTL has been focusing on advancing all aspects of immune monitoring by developing and manufacturing hardware and software solutions for scientifically validated ImmunoSpot® data analysis that are suited to serve the advanced needs of both the academic as well as the regulated research community. Become part of our team in Germany!

Clarity are currently looking for EU Pharmacists to work in community pharmacies in the Republic Ireland (100+ jobs available).

A Thermo Épgép Kft. pályakezdő mérnök munkatársat keres csapatába.
Részletek a plakáton.

A Dózer-Ép Kft. várja a műszaki terület iránt érdeklődő jelentkezőket.

We’re searching for an organized and resourceful Receptionist to work with us at our Szeged office during the next 6 months.

The ideal candidate should be a great problem solver, enjoy working closely with people, and be an excellent multi-tasker.

A Magyar Nemzeti Bank a Strukturált finanszírozás stratégiai igazgatóság Strukturált finanszírozás fejlesztési főosztályán pályázatot hirdet Junior elemző/elemző munkakör betöltésére, Kockázat- és projekt szakértői feladatok ellátására.

Több mint 21 éve piacon levő, vállalatoknak és önkormányzatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projektfejlesztő pozícióba pályakezdő munkavállalót. A Cég szolgáltatási köre magában foglalja a teljes projekt menedzsment életciklust, több éves és számos sikeres, jelentős projekt tapasztalattal. A vállalat a megnövekedett Európai Uniós Pályázatok okán, bővülő szegedi csapatába keres Nemzetközi és Európai Uniós projektek tervezésére és menedzselésére munkatársat. Fizetés megegyezés szerint.

HCEMM Kft. is managing a rapidly growing Program focused on Translational Medicine related to healthy ageing research and development. Our goal is to develop novel diagnostics and treatment options for chronic and infectious diseases, which affect the Hungarian Population during the ageing process.

Az SZTE Informatikai és Szolgáltatási Igazgatósága audiovizuális technikust keres.

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársat keres jogi asszisztens munkakör betöltésére.

A Junior Achievement Magyarország egy olyan szervezet, amely elméleti és gyakorlati oktató programjaival kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló, és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak. Szervezetünk országos lefedettséggel dolgozik, azonban irodánk székhelye Szegeden található. A szegedi iroda bővítése céljából keressük legújabb munkavállalónkat, aki szívesen lenne tagja fiatalos és motivált csapatunknak.

Budapest is host to KPMG Global Services Hungary (KGSH), KPMG’s international compliance services center, having a team of multicultural compliance professionals who can provide coverage in more than 40 countries with relevant language and technical skills.

A HCEMM - Magyar Molekuláris Medicina Kiválósági Központ - az élettudományok területén folytat kutatásokat a legkiválóbb hazai kutatókkal. A HCEMM admin csapatába új, részmunkaidős kollégát keresünk az alábbiak szerint:

Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, több mint 110 üzlettel országszerte Számviteli munkatársat keres budapesti központjába.

Fejlődj Te is együtt Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő digitális ügynökségével! Rendkívül színes ügyfeleink vannak a kkv-től egészen a multi szegmensig. Főszabály szerint Google Ads és Facebook menedzsment a szakterületünk, de új szolgáltatásként jelenik meg a Webfejlesztés és a Tartalomgyártás is.

A Vestfrost Zrt. csongrádi telephelyére DIÁKMUNKA keretében adatelemző munkakörbe munkatársat keres.

Az Imerys Magyarország Tűzállóanyaggyártó Kft. munkatársat keres technológus pozícióra.

Képzelj el egy innovatív gondolkodású, több mint 40 fős, lendületes mérnök csapatot, ahol az új kolléga vonatkozásában a rátermettség és az elhivatottság számít. Nagyra értékeljük jövőbeni szakmai meglátásaidat, ezáltal részt vehetsz a folyamataink kialakításában, optimalizálásában. A szakma élvonalát képviselő, magasan képzett csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson megrendelői számára, modern 3D alapú tervezői környezetben.

Mi vagyunk a CE Glass Industries, az ország egyik leginnovatívabb gyártó vállalata, ahol több, mint 30 éve üvegmegmunkálással és üvegfeldolgozással foglalkozunk. Csatlakozz hozzánk senior fejlesztő pozícióba, mi számítunk Rád!


The Government Transparency Institute are looking for an analyst (or senior analyst depending on experience), who will work on research and policy analysis projects that cover diverse areas of good governance, such as spending efficiency, public procurement performance, corruption risk modeling, and competition policy.

Az elmúlt közel 25 év alatt megannyi különböző közép és nagyvállalat számára nyújtottunk tanácsadási szolgáltatást, főként kontrolling, adó, transzferár és cafetéria témákba. Jelenleg transzferár üzletágunk bővülése miatt asszisztens munkatársakat keresünk, aki a tanácsadók napi munkájában segédkezik.

Budapest is host to KPMG Global Services Hungary (KGSH), KPMG’s international compliance services center, having a team of multicultural compliance professionals who can provide coverage in more than 40 countries with relevant language and technical skills.

Whether it is in engineering, project management or IT, as a service technician, sales professional or technical apprentice: TK Elevator is your place to outpace your ambitions and move beyond.

Szegedi Vízmű Zrt. célja Szeged és Algyő lakosságának, intézményeinek, iparának egészséges ivóvízzel való ellátása, valamint a keletkezett szennyvizek és csapadékvizek elvezetése, tisztítása környezetkímélő módon. Céljaink teljesülését támogatja a Beszerzési- és készletgazdálkodási csapatunk is, amelybe keressük új kollégánkat.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Jogi és Koordinációs Osztálya jogi és koordinációs feladatok ellátására kormánytisztviselői kinevezéssel pályázatot hirdet.

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja. A pályakezdő fiatalok számára hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint heti rendszerességgel szakmai és közéleti képzéseket nyújtunk.

A HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. az alábbi nyitott pozíciókkal várja a jelentkezőket:


Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály pályázatot hirdet kormányzati szolgálati jogviszony betöltésére.


A szegedi székhelyű Deltagene kutató laboratórium frissen átadott, korszerű épületébe keres szakdolgozót.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály földhivatali feladatok ellátására kormánytisztviselői kinevezéssel pályázatot hirdet


Academic, Research and Managerial Careers in leading Business Schools and Universities worldwide.

Cobblestone Energy is an energy trading company specialising in Great Britain and European wholesale electricity markets. We match the interests of power supply and demand in terms of timing and place of delivery.

Angol nyelvtanárokat keres azonnali kezdéssel a Kecskeméti Hello English nyelviskola csapata.

Bontakoztasd ki magad a felnőttek nyelvtanításában!

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében,annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkornálunk a helyed. Csatlakozz a Bonafarm Zrt. csapatához.

A MelóDepó nagy múltú, energiakereskedelemmel foglalkozó partneréhez keres értékesítéstámogató gyakornok pozícióba diákokat. Kattints a részletekért!

A világszerte több mint 15.000 munkavállalót foglalkoztató Sealed Air vállalatcsoport magyarországi leányvállalata, az Újhartyánban működő, csomagolóanyagokat gyártó Sealed Air Magyarország Kft. keres új munkatársat az alábbi pozícióra azonnali belépéssel.

Junior Termelésirányítóként megismerheted a termelés minden területét, emellett közvetlen munkakapcsolatban leszel a különböző társosztályokkal, mivel a munkádnak az üzletre gyakorolt hatásával is foglalkoznod kell.

Szívesen dolgoznál egy nagyvállalat értékesítést támogató csapatának megbecsült tagjaként? Egy egyedülálló szektorban fejlesztenéd tovább tudásodat és szeretnél egy kiváló csapat tagja lenni?

Amennyiben a válaszod igen, várjuk pályázatodat!


A Magyar Államkincstár Csongrád-Csanád Megyei Igazgatóság pályázatot hirdet értékpapír-forgalmazási referens feladatkör határozott idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére


In this role, you will join as a Junior Backend Engineer on one of our Consumer, Food or Supply Chain Management teams. You will have the opportunity to learn and use Agile methodologies, DevOps and Continuous Delivery practices to deliver incremental and continuous business value.

BD is one of the largest global medical technology companies in the world and is advancing the world of health™ by improving medical discovery, diagnostics and the delivery of care. The company supports the heroes on the frontlines of health care by developing innovative technology, services and solutions that help advance both clinical therapy for patients and clinical process for health care providers.

We are a global energy business involved in every aspect of the energy system. We are working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day. We are one of the very few companies equipped to solve some of the big complex challenges that matter for the future. We have a real contribution to make to the world's ambition of a low carbon future. Join us, and be part of what we can accomplish together. You can participate in our new ambition to become a net zero company by 2050 or sooner, and to help the world get to net zero.

A CE Glass Industries, az ország egyik leginnovatívabb gyártó vállalata, ahol közel 35 éve üvegmegmunkálással és üvegfeldolgozással foglalkozik.

A Coop Szeged Zrt. munkatársat keres pénzügyi ügyintéző pozícióba.

A Daikin Hungary Kft., egy nemzetközi tulajdonban lévő globális vállalat. Prémium műszaki termékek (légkondicionáló berendezések) forgalmazásával foglalkozik, iparágában piacvezető. Magyarországon több Mrd-os forgalmat generálnak egy lelkes, eredményorientált csapattal közel 20 éve. A cég innovatív, folyamatosan fejlődik, az elmúlt öt évben majdnem megháromszorozták a helyi cég létszámát.

A kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum állást hirdet matematikatanár munkakörben.

Ha szeretnéd megismerni egy távközlési cég pénzügyi működését, csatlakozz a Telekom csapatához Junior IFRS Accounting Specialist !

A Hód Plast Kft. bővülő csapatába keresi új munkatársát kereskedelmi ügyintéző pozícióba, azonnali kezdéssel.

Dinamikusan fejlődő személygépjármű kereskedelemmel foglalkozó cég vagyunk egy lelkes, fiatalos csapattal, ami most további bővítést kíván: csatlakozz munkatársainkhoz most Te is!

Töltsd gyáraink egyikében a SZAKMAI GYAKORLATOD, írd nálunk a SZAKDOLGOZATOD vagyindítsd be KARRIERED kezdetben rész-, majd teljes munkaidőben a Wienerberger csoportnál!

We are a global energy business involved in every aspect of the energy system. We have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day.

We are a global energy business involved in every aspect of the energy system. We have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day.

21 éve foglalkozik kis és középvállalati ügyfélkör informatikai eszközparkjának felügyeletével, szervizelésével és fejlesztésével. Dinamikusan bővülő, fiatalos csapatunkba keresünk szegedi telephelyünkre új munkatársat, az részmunkaidős asszisztens/irodavezető munkakör betöltésére.

Légy Te is részese a fémnyilas darts játék forradalmasításának! A Scolia Technologies Kft. automatikus steel darts pontszámító rendszer webalkalmazásának fejlesztéséhez keres junior és medior frontend fejlesztő munkakörbe munkatársat.

A Móraép Kft. építésvezető/művezetőt keres mórahalmi munkavégzéssel.

Responsible for supporting the team with accounting and reporting services, helping to ensure the integrity and effectiveness of accounting policy application, internal control, financial reporting, accounting systems support and delivery of financial accounting processes in conformance with BP's systems and requirements.

A Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ pályázatot hirdet a Taxonómiai, biokémiai és genetikai vizsgálatok Osztálya Genetika laboratóriumi munkatárs (1 fő) munkakör betöltésére.

A RabIT Software Engineering Kft. minőségbiztosítási asszisztens pozícióba munkatársat keres!

A Process Solutions bérszámfejtő munkatárs/ adminisztrátor pozícióra keres jelentkezőket.

A Process Solutions egy dinamikusan növekvő számviteli és bérszámfejtési szolgáltató. Saját irodájuk és partnerhálózatuk révén Európa-szerte nyújtanak magas színvonalú szolgáltatásokat. Cégcsoportjuk Magyarországon 2006 óta piacvezető szerepet tölt be.

A Móra-Net TV - A Homokhátság televíziója szerkesztő-riporter asszisztens munkatársat keres.

A Junior Achievement Magyarország nemzetközi projektvezetőt keres.

Gyógyszerészek (2 fő) jelentkezését várja a Csillag Patikák hálózata Veszprémbe, a Dózsavárosi Patikába, akár párként is!

Would you like to discover how our diverse, hardworking people are leading the way in making energy cleaner and better – and how you can play your part in our world-class team?

A Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnázium és Kollégium a 2022-2023-as tanévtől kémia és bármely szakpáros, illetve fizika és bármely szakpáros egyetemi diplomával rendelkező tanár kollégák jelentkezését várja.

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere.

A Dózer-Ép Kft. műszaki koordinátort keres.

Első munkahelyedet keresed gazdasági területen, ahol odafigyelnek rád, és piacképes tudást kapsz? Ha erre vágysz, itt a lehetőség!

Csatlakozz a HUNGERIT Zrt. csapatához! Dél-Alföld legnagyobb baromfifeldolgozó üzeme továbbfeldolgozó üzemviteli főmérnök munkatársat keres.


Csatlakozz a HUNGERIT Zrt. csapatához! Dél-Alföld legnagyobb baromfifeldolgozó üzeme termelési beruházási főmérnök munkatársat keres.


A több mint 21 éve piacon levő, vállalatoknak és önkormányzatoknak dolgozó IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. projekt asszisztens pozícióba keres pályakezdő munkavállalót.

Diageo launches a Budapest based business graduate program.

Jelentkezz számviteli gyakornoknak az Agrárközösséghez!

Responsible for supporting the team with accounting and reporting services, helping to ensure the integrity and effectiveness of accounting policy application, internal control, financial reporting, accounting systems support and delivery of financial accounting processes in conformance with BP's systems and requirements.

We are a global energy business involved in every aspect of the energy system. We have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day. We are one of the very few companies equipped to solve some of the big complex challenges that matter for the future. We have a real contribution to make to the world's ambition of a low carbon future. Join us and be part of what we can accomplish together.

Ismerd meg diákként a DRV-t, és építs karriert nálunk!

The Cloudera Quality Engineering Team is looking for exceptionally talented SDETs, to deliver continuous improvement on the Cloudera Data Warehousing products that we provide to our customers.

Mi vagyunk a CE Glass Industries, az ország egyik leginnovatívabb gyártó vállalata, ahol több, mint 30 éve üvegmegmunkálással és üvegfeldolgozással foglalkozunk.

Olyan gyakornokokat és kollégákat keresünk, akiknek szenvedélye a programozás, és ebben képzelik el a jövőjüket. Amennyiben épp szakmai gyakorlati helyet keresel, vagy tapasztalatot szeretnél szerezni egyetemi tanulmányaid mellett, akkor várunk szeretettel!

A Realio cégcsoport kötelező szakmai gyakorlathoz hirdet online marketing gyakornoki pozíciót.

Fejlesztő vegyészt keres a Farmochem csapata. A feladatok között szerepel az új termékekhez és a meglévő eljárások fejlesztéséhez kapcsolódó laboratóriumi kísérletek elvégzése.

Cellular Technology Limited (CTL) is a privately held biotechnology company. For over 25 years now, CTL has been focusing on advancing all aspects of immune monitoring by developing and manufacturing hardware and software solutions for scientifically validated ImmunoSpot® data analysis that are suited to serve the advanced needs of both the academic as well as the regulated research community.

Csatlakozz a Givaudanhoz és légy hatással a környezetedre!

Hozz létre velünk új világokat, és teremtsünk együtt maradandó élményeket!

BP is a global energy business involved in every aspect of the energy system. They have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day.

Mi, a Digital Thinkers Kft.-nél egy olyan digitális innovációk tervezésével és fejlesztésével foglalkozó cég és csapat vagyunk, akik olyan közösséget építenek, ahol mindenki jó környezetben dolgozik, érdekes projektek és kihívások megoldásával foglalkozik és közben büszkék is lehetünk a munkánkra.

Az OTP Bank számlavezető munkatársat keres szegedi (Árkád) irodájába.

ACED Global Solutions (“ACED”) manages, funds, and advises projects around the world.

One of our core activities is to build a clean and sustainable energy future for the planet.

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő országos hálózat SZOLNOKI csapatának tagja lenni?

Exkluzív plazmacenterünkbe keresünk DONORVIZSGÁLÓ ORVOS munkakörbe új munkatársakat.


A Four Creation egy integrált, széles portfólióval rendelkező reklámügynökség, ahol munkád során többek között trendi fesztiválok, országos ismertségű gyorsétteremláncok, vagy akár globális IT szervezetek kommunikációján dolgozhatsz.

Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni. Támogatni fogod a Raktár és Kiszállítás osztályokat minden a részlegre vonatkozó kérdésben.

BP is a global energy business involved in every aspect of the energy system. They have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day.

BP is a global energy business involved in every aspect of the energy system. They have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day.

Az Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban, 150 munkatársunk áll közel 100 millió ügyfelünk rendelkezésére.

Aon Wealth Solution line helps clients mitigate retirement plan risks with timely, accurate and cost effective actuarial services. These include carrying out accounting valuations for clients on a yearly basis in our expert team.

A KPMG adótanácsadási és gyakornoki/pályakezdő lehetőségeket kínál közgazdászok és jogászok számára.

TE & lehetőség szakmai gyakorlatra


Szeretnél Magyarország egyik legnagyobb bankjában dolgozni, amely referencia a pénzintézetek között? A lehetőség nyitva áll előtted. Fontosnak tartjuk, hogy gyakornokaink releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a kívánt területen. Érdekes & változatos feladatok várnak a K&H Banknál, ahol remek szakmai kapcsolatok mellett, számos izgalmas projektben próbálhatod ki az egyetemen tanultakat.

Be part of our success! New challenges are waiting for you in our dynamically growing team of virtual studio software developers.


A HANNA Instruments már 40 éve a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. A Hanna Instruments Service Kft. a cégcsoport tagjaként 18 éve van jelen Magyarországon és forgalmazza a Hanna Instruments műszereit.

A Morgan Stanley HR adminisztrátor és kvantitatív kockázat elemző gyakornoki programokat hirdet Budapesten.

The Morgan Stanley announces human resources off-cycle and risk management off-cycle interships in Budapest.

A CE Glass Industries, Magyarország meghatározó üvegfeldolgozó vállalata B2B Értékesítő/Kereskedő (román nyelvtudással) és Műszaki karbantartó munkatársat keres.

A CE Glass Industries vállalat gyártástámogató mérnök pozícióra várja a jelentkezéseket.

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja kontrolling gyakornokot keres.

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő országos hálózat BÉKÉSCSABAI csapatának tagja lenni? Exkluzív plazmacenterünkbe keresünk DONORVIZSGÁLÓ ORVOS munkakörbe új munkatársakat.


Szeretnél egy dinamikusan fejlődő országos hálózat DUNAÚJVÁROSI csapatának tagja lenni? FEBRUÁRBAN NYÍLÓ exkluzív plazmacenterünkbe keresünk DONORVIZSGÁLÓ ORVOS munkakörbe új munkatársakat.


Szeretnél az AR/VR, 3D megoldásaival megismerkedni testközelből és egy összetartó csapatban dolgozni? Cégünk fő építőköve az informatikai tudás, a másik a marketing tapasztalat, amelyben lehetőséget kapsz kipróbálni magad. Ha fontos számodra a stabil vállalati háttér, a szakmai fejlődési lehetőség és szeretnéd megmutatni a benned rejlő tehetséget, akkor csatlakozz az EPM Systems Kft. csapatához!

Szereted a komplex, kihívást jelentő szakmai feladatokat? Szeretnél egy pörgős és lendületes csapat tagja lenni? Precízen és gyorsan dolgozol? A CE Glass Industries 100%-ban magyar tulajdonú, 32 éves, üvegmegmunkálással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó vállalat új csapattagját keresi.

Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak várja a marketing, a turizmus és vendéglátás iránt érdeklődő hallgatókat szakmai gyakorlat letöltésére.

Szakmai gyakorlat a Givaudan-nál JGYPK-s, GTK-s és BTK-s hallgatóknak kínál remek szakmai gyakorlati lehetőséget. Ne hagyd ki a lehetőséget!

A beszerző tárgyal, döntést hoz, befolyással van a vállalat eredményeire. Ahhoz, hogy gyorsan átlássa a folyamatokat, alap elvárás a komplex gondolkodás. Az Audi Hungária Zrt. szakértelmének alapja az autóipari technológiák iránti nyitottság.

The role of the Junior Real-Time Proposition Sales Specialist, within the high performing Enterprise team, will focus on Data Feed solutions primarily into Financial Institution`s Front and Middle Office operations.

Ha egy olyan gyakornoki munkát keresel, ahol kamatoztathatod eddigi tudásod és fejlesztheted a gyakorlatban is, akkor a vágyaid most valósággá válhatnak!

Kezdd a Ghiblinél a karrieredet! Fuvarszervező üzletkötő pozícióba keresik új munkatársukat!

A Specific Group 300 fős csapatával és hat ország kilenc városában működő irodáival vezető szerepet tölt be a szoftverfejlesztés területén.

Az evosoft, teljes nevén az evosoft Hungary Kft. 3 fővel indult, több mint 20 évvel ezelőtt. Mára több, mint 1600-an vagyunk és tovább bővülünk - tarts Te is velünk!"

A RabIT német nyelvterületen jártas fordítót keres szegedi irodájába részmunkaidős lehetőséggel. Hogyha tanulmányok mellett keresel munkát, szeretnél rendszeres, biztos jövedelemmel rendelkezni, akkor itt a helyed!

A Gyakornoki Program során szoftverfejlesztési tudásodat fejlesztheted úgy, hogy az érdeklődésednek megfelelően többféle terület közül választhatsz. Emellett olyan további képzési lehetőségekkel találkozol, mint a Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető tréningek, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.

Legyél sikeres az OTP Banknál! Friss diplomás számlavezető munkatársat keresnek budapesti munkavégzéssel.

A KUKA a világ egyik vezető automatizációs megoldásokat nyújtó vállalata. Nyitott gyakornoki pozícióikkal előkészítheted szakmai pályautadat, továbbképzéseken, tréningeken vehetsz részt - még a diplomamunkád előkészítésének lehetősége is adott. 3 gyakornokot keresnek:

A Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Kuno Könyvtára gazdasági ügyintézőt keres.

Szívesen csatlakoznál a legnagyobb magyar tulajdonban lévő tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a teljesítmény, tudás és a közösség?

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Sole-Mizo Zrt. csapatához.

A Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány

Oktatási projekt koordinátort keres!


A Szerencsejáték Zrt. Szegedi Értékesítési Régiója munkatársat keres fejlesztési munkatárs munkakörbe.


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

Budapesti irodájukba HR gyakornokot keresnek.

We are looking for our next English-speaking low-code Junior Software Engineer colleague to join our mission to accelerate the digital transformation of multinational companies.

Szeged környéki nemzetközi cég keres Folyamatmérnök pozícióba

munkatársat. Pályakezdő mérnökök jelentkezését is várják!

A kiskunfélegyházi Kunsági Éden egy apró vidéki üzemből nőtte ki magát nemzetközi vállalkozássá. Két nyitott pozícióval várják a jelentkezőket:

Simulation can save lives!

We are proud that the systems webdesign are used by hundreds of medical universities andhospitals. If you would like to strengthen our team with your skills and knowledge, join us as a customer service represetative.


Jelentkezz a Morgan Stanley 6-12 hetes gyakornoki programjaira változatos pozíciókban.

As a Recruitment Consultant, it will be your job to develop new business and find suitable candidates for your client’s requirements for either our Life Sciences or IT team.

Az Unichem Vegyipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft. munkatársat keres VEGYÉSZ munkakör betöltésére.

Több mint 21 éve piacon levő, vállalatoknak és önkormányzatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projekt asszisztens pozícióba pályakezdő munkavállalót.

Idén először Magyarországon is megvalósul az Ambassadors Fund for Summer Work and Travel (AFSWT) ösztöndíj program, mely segítségével 145, hátrányos helyzetű magyar egyetemista utazhat az USA-ba.

A Molekuláris- Ujjlenyomat Kutató Központ Nonprofit Kft. öt nyitott pozícióval várja a jelentkezőket, budapesti, valamint újonnan nyíló szegedi központjába.

A Global circle közgazdász munkatársat keres adminisztrációs munkakörbe, teljes munkaidőben, szegedi irodába.

Csatlakozz a Givaudan-hoz, és légy hatással a környezetedre! Támogatni fogod a Termeléstervezés és Anyaggazdálkodási osztályokat minden a részlegre vonatkozó kérdésben.

Csatlakozz a Givaudan-hoz, és légy hatással a környezetedre! Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni és tanulni a mérnökség szakembereitől.

Dr. Holczer István Róbert és dr. Révfy Dóra egyéni ügyvédek ügyvédi közösségükbe gyakornokot keresnek!

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. junior árazási szakértőt keres szegedi irodájába. Pályakezdők jelentkezését is várják!

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. portfólió elemző munkatársat keres szegedi irodájába. Pályakezdők jelentkezését is várják!

Az Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája kutató-elemző munkatársat keres!

Csatlakozz a Givaudan-hoz és légy hatással a környezetedre! Szakmai gyakorlat élelmiszermérnök hallgatóknak:

Egy munka, ami azon túl, hogy az ország legjobb diákmunkáinak egyike, még egy főálláshoz képest is egyedülálló juttatási csomaggal kecsegtet, a gyakorlatodat is le tudjuk igazolni, a vállalaton belüli pozíciókat is megpályázhatod, de ha mégsem, akkor is releváns tapasztalatot szerzel, ami jól fog jönni egy állásinterjún.

A RabIT egy 2014 óta dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég, ahol nap mint nap izgalmas projekteken és kihívásokon dolgozhatnak a fejlesztők. Ügyfeleik többek között amerikai, angol és nem utolsó sorban magyar nagyvállalatok és startupok. Projektjeik elsősorban webes és mobil alkalmazások fejlesztésére irányulnak, a teljesség igénye nélkül.

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a REÖK marketing asszisztensi feladatokra keres gyakornokot. A feladatok a Szabadtéri Játékok 2022-es évadának marketingkommunikációjához, valamint a REÖK kiállításainak szervezéséhez kapcsolódnának.

Jelentkezz a Morgan Stanley 6-12 hetes gyakornoki programjaira változatos pozíciókban.

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere változatos munkakörben vár gyakornokokat.

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere változatos munkakörben vár gyakornokokat.

A JobPower Hungary Kft. munkatársat keres a csomagolástechnikai ipar területén működő multinacionális partnere számára az alábbiak szerint:


A Denis & Focus Dental Centrum bővülő csapatába fogorvost keresünk. Pályakezdőként is nyugodtan jelentkezz hozzánk. Cégünk 21 éve foglalkozik fogászati tevékenységgel, a hosszú évek kemény és kitartó munkájának köszönhetően mára már Mosonmagyaróvár élmenyőzébe tartozó fogászata lettünk. Ennek a csapatnak a részese lehetsz Te is, hogy együtt építsük tovább a fogászatunkat.

Nemzetközi élelmiszeripari nagyvállalat dinamikusan fejlődő ipari szervezetének nagykőrösi ipari központjába

keres munkatársat ipari controller pozícióba.


Német nyelvterületen jártas értékesítési munkatársat keresünk szegedi irodánkba. Ha lelkes, elszánt és ambíciózus vagy, aki szeretne csatlakozni egy dinamikusan fejlődő céghez, akkor itt a helyed! A RabIT egy innovatív, fiatalos szoftverfejlesztő cég, ahol az a küldetésünk, hogy támogassuk a különböző szervezetek digitális növekedését, teljeskörű informatikai megoldások segítségével.

A Tigra Kft. több mint 25 év szakmai tapasztalattal, 280 főállású munkavállalóval, évi 15 milliárd HUF forgalommal a magyar ICT szektor egyik meghatározó szereplője. Ha szeretnél egy elismert, innovatív és nyitott, fiatalos csapatnak részese lenni, szeretnél tovább fejlődni, akkor csatlakozz hozzánk Junior Java fejlesztő munkakörbe.


A szoftvermérnök feladata a magyarországi cég egyedi szoftverének fejlesztése a cég többi területével és szakembereinek együttműködésével.

A PwC Challenge-ek közelebb hoznak a munka világához! Accounting és Consulting témákban mérettetheted meg magad, jelentkezz, teszteld tudásod értékes nyereményekért!

Ismerősen csengenek a következő márkák: Apenta, Topjoy, Kubu, Olympos?

Fontos számodra a szakmai fejlődés és a fősulin tanultakat gyakorlatban is kamatoztatnád?

Szeretnél egy összetartó csapatban dolgozni?


Dán tulajdonú vállalatunk dinamikusan növekszik, és kiváló minőségű hűtőgépeket gyárt közel 350 fővel. Amennyiben ezen a területen keresel fejlődési lehetőséget és kihívást egy nemzetközi vállalatnál, akkor nálunk a helyed. Cserébe életre szóló szakmai tudást, változatos feladatokat és kellemes munkakörnyezetet kínálunk egy fiatal csapatban.


A CE Glass Industries 32 éves, magyar tulajdonú, üvegmegmunkálással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó vállalat. Cégünk ma már Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatává nőtte ki magát.

Dinamikusan fejlődő csapatunkba beszerző munkatársat keresünk.A Raiffesen Banknál bankfióki gyakornokként teljes rálátásod lehet a bankfiók működésére, a vállalati és lakossági ügyfélkiszolgáláson túl a hitelezési folyamatokra, ezáltal pedig változatos feladatokon keresztül hozzájárulhatsz a bankfiók eredményes működéséhez

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társaságunk termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyünkön mintegy 500 fő dolgozik.

HR osztály támogatása érdekében új munkatárssal kívánjuk bővíteni a csapatunkat:


Több mint 20 éve piacon levő, vállalatoknak és önkormányzatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projekt asszisztens pozícióba pályakezdő munkavállalót.


Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Bonafarm Zrt. csapatához.

1990-ben történt megalakulása óta a RotaPack Zrt. Magyar családi tulajdonú vállalkozás. Folyamatos innovációival vezető szerepet tölt be a csomagoló fólia gyártás piacán és a sztreccsfólia piacon.

A Colas csoport rendszerszervező gyakornokot keres budapesti munkavégzéssel. Rendszerszervezési feladatok, cégcsoportnál működő adatbázisok, vállalatirányítási rendszerek és intranetes rendszer megbízható és zavartalan üzemeltetése a főbb feladat.

Are you graduated or will graduate soon and looking for a nice first workplace where you could use your skills? Do you speak languages and would like to be part of an intercultural team in a multinational company? If your answer is yes, then you found the right opportunity!


A dinamikusan fejlődő, modern eszköz- és gépparkkal rendelkező 32 éves CE Glass vállalat új csapattagját keresi. Gyere és csatlakozz Magyarország és a régió meghatározó üvegmegmunkálással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó vállalatához karbantartó mérnök pozicióban.


Az IBV Hungária Kft. Európa egyik legjelentősebb műanyagfeldolgozó vállalata projekt beszerző pozícióban munkatársat keres.

Nem félsz a versenytől? Be tudod bizonyítani 3 hónap alatt, hogy kreatív vagy, rátermett és agilis? Netán egy zsenit tisztelhetünk benned?

Magyar tulajdonú, közel 32 éves, üvegfeldolgozással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó CE Glass Industries meghatározó szerepet tölt be az üvegipar területén.

Nemcsak rendszereink, hanem termékeink tanúsítására is kiemelt figyelmet fordítunk annak érdekében, hogy a jogszabályi és különösen a vevői igényeknek meg tudjunk felelni.


A Szerencsejáték Zrt. Szegedi Értékesítési Régió Értékesítés Szervező Osztálya szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat keres fejlesztési munkatárs munkakörbe.


A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 4-5 fő vegyész, vagy anyagmérnöki és kémia alapszakos gyakornokot fogad gyakornoki programjában.

Szenvedélyünk a logisztika. Felkapjuk, tároljuk, csomagoljuk, szervezzük, elvisszük, elhozzuk. Mint a sivatagi szél, hiszen mi mindig célba érünk. Fontos nekünk, hogy Te azt a feladatot végezd, amiben igazán jó vagy. Fontosak Neked a változatos feladatok? Önállóan és gyorsan dolgozol? Csatlakozz hozzánk most!

Szeretnéd egy igazán kreatív cégcsoportnál tölteni a szakmai gyakorlatodat? A Realio online marketing gyakornoki pozícióját érdemes elolvasnod!

Érdekel az IT világa? Szeretnéd megtudni mi van egy web applikáció mögött? Szívesen dolgoznál egy szoftverfejlesztő cégnél, de nem értesz a programozáshoz? Teljes munkaidős állást keresel? Vagy suli mellett részmunkaidőben tudnál csak pénzt keresni? Akkor ez a munkalehetőség rád vár!

A holland székhelyű Accell Group közép- és felsőkategóriás kerékpárok, kerékpár alkatrészek és kiegészítők gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Szolnoktól 15 km-re lévő tószegi gyárukba munkatársat keresnek: Operatív beszerző pozícióba.

Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni és tanulni a mérnökség szakembereitől. Technikai segítséget fogsz nyújtani a gyári projektekkel kapcsolatos tevékenységekhez.Érdekelne? Ez jó lehetőség lehet számodra!

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik. Exporttevékenységük támogatása érdekében új munkatárssal kívánják bővíteni értékesítési csapatukat:


Friss hírek

Friss hírek RSS

Szeptemberi_hirlevel

Középpontban az őszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő szeptember 27.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3._1

A Bonafarm Csoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszergazdasági vállalatcsoportja. Két szegedi központú, több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező nagyvállalata a Sole-Mizo Zrt. és a Pick Szeged Zrt., amelyek a húsipar és a tejipar kiemelt jelentőségű munkáltatói.

Honlap_4

Szeretnél belelátni egy innovatív cég, bank és biztosító működésébe? Van kedved izgalmas és valós projektekben, munkafolyamatokban részt venni?

Akkor nálunk a helyed, hiszen ezekre a tapasztalatokra és sokrétű szakmai fejlődésre adunk lehetőséget számodra. Tudjuk, hogy ezek az egyetem elvégzése után hatalmas előnyt jelentenek majd neked a munkaerőpiacon, sőt, még fontos kapcsolatokra is szert tehetsz.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3