Állásajánlatok

A Szegedi Tudományegyetem Humánpolitikai Igazgatósága jogászt keres.

Szeretnél egy igazán színvonalas rendelőben, remek szakemberek között dolgozni? Fogorvos kollégákat keresünk hódmezővásárhelyi fogászati rendelőnkbe, akár részmunkaidőben is - napi 4-6-8 órás munkavégzéssel.

Laboránsként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni az ízesítőalapanyagok gyártása

terén. Támogatni fogod a Minőségellenőrzési osztályt minden - a részlegre vonatkozó kérdésben.

ExxonMobil manages an industry-leading portfolio of resources, and is one of the largest integrated fuels, lubricants and chemical companies in the world.

Junior ügyfélkapcsolati szakértő pozíció betöltésére keres munkatársat a HSZI.

Csatlakozz a Villeroy & Boch csapatához! Ha szeretnél részese lenni Európa egyik legnagyobb, több mint 275 éves múltra visszatekintő kerámiagyártó cégcsoportjának és kíváncsi vagy milyen egy dinamikus, nemzetközi munkakörnyezet, ahol a fejlődésed és tapasztalatszerzésed prioritás, akkor itt a helyed!

Pályázati felhívás a Szegedi Ítélőtábla Informatikai Osztály informatikai rendszergazda álláshelyének betöltésére.

A Bonafarm olyan junior automatizálási mérnököt keres ipari automatizálás területre, akinek már van tapasztalata automatizálás, illetve IT területen vagy a szakdolgozata ipari automatizálás témájú, amelyet szóban be tud mutatni. Nálunk a helyed, ha otthonosan éreznéd magad egy olyan dinamikus szervezetben, amely több területen aktív a méltán híres Pick Szeged szalámigyártól kezdve a kivételes Csányi pincészetig bezárólag. Az OT csapat tagjaként feladatod lesz a Bonafarm partnerek igényei alapján indított különböző automatizálás projektek teljes körű tervezése.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._26

Juniusi_hirlevel

Kezdj el időben készülni az őszi szemeszterre, szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

A pályázati felhívás célja lehetőséget biztosítani a felsőoktatási tanulmányaikat folytató hallgatók részére annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek a biztosítási szakmához, megismerhessék a szakma 21. századi legfontosabb kihívásait.



Kövess minket



facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3