Nevtelen_terv

Időgazdálkodás tréning

Időgazdálkodás tréning


Időpont:
2022. március 18-19. (péntek, szombat) 9.00-17.00. Mindkét napon 9:00-17:00-ig!


Kurzuskód: XA0021-IdőgTr / XM0011-IdőgTr

  • ...bárcsak lenne még egy napom, akkor rendesen fel tudnék készülni a vizsgára!
  • …bárcsak reggelente úgy tudnék felkelni, hogy teli vagyok energiával!
  • …bárcsak kevesebb időt kellene tanulással töltenem, és többet lehetnék a barátaimmal!
  • …bárcsak ne 24, hanem 36 órából állna egy nap!

Ismerősek a fenti mondatok? Ha igen, akkor érdemes jelentkezni tréningünkre!

Ezen a képzésen minden résztvevő számára felismerhetőek a saját működésmódok előnyei és fejlesztendő területei, illetve egyénre szabott módszer- és eszköztár segítségével mindenki kialakíthatja személyre szabott időgazdálkodási technikáját és eszközrendszerét.

 

A tréning során a résztvevők elsajátítják az időgazdálkodás és a tudatos életvezetés szemléleti alapjait, az időgazdálkodási módszereket és számos jó gyakorlatot. Havi, heti, napi terveket készítenek a szorgalmi és vizsgaidőszakra vonatkozóan, megtanulnak priorizálni, fókuszálni, önkontrollt gyakorolni, a halogatást elkerülni, nemet mondani.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék tudatosabban és hatékonyabban beosztani a rendelkezésükre álló időt, hogy feladataikat sikeresebben el tudják végezni, céljaikat könnyebben meg tudják valósítani. Várjuk azokat is, akiknek nincs idejük eljönni az időgazdálkodási tréningre!

 

 Milyen tartalomra számíthatsz?

 

- Az életcéljainktól a holnapi napig tartó utat járjuk végig.

- Az időgazdálkodás és a tudatos életvezetés szemléleti alapjainak elsajátításán túl az időgazdálkodási módszereket, és jó gyakorlatokat ismerhet meg az, aki a képzésre vállalkozik.

- Havi, heti, napi tervek készítése, szorgalmi és vizsgaidőszakos tervek mellett az önmenedzseléshez szükséges készségfejlesztés sem marad el.

- Priorizálni, dönteni, fókuszálni, önkontrollt gyakorolni, a halogatást elkerülni, vagy az időrablókra nemet mondani.


Vélemények:

 

„Ráébredtem, hogy nem vagyok egyedül, mások is járnak ugyanabban a cipőben a problémás időgazdálkodás terén. Nagyon jó volt hallani mások tapasztalatait, majd a nehézségeinkre kínált megoldási lehetőségeket a trénertől. Jelenlegi helyzetben nem nagyon van lehetőségünk megismerni, beszélni más egyetemistákkal, viszont ez az interaktív tréning segített, hogy kapcsolódhassunk más diákokkal. Meg persze a rengeteg hasznos tanács, illetve nyitott, kedves tréner! Sokkal tisztábban látom a hibákat, amiket elkövetek az időm beosztása során.”


„Nagyon tetszett az interaktivitás, hogy lehetett csoportosan is beszélgetni, illetve voltak néha külön 2-3 fős csapat megbeszélések. Nagyon jó volt a tréner hozzáállása az órákhoz, illetve a szaktudása! Elégedett voltam a kurzussal, nagyon pozitív töltetet adott, és rengeteget tanultam magamról és az időbeosztási hibáimról, amiken most már tudatosan javítok.”


„Megnyugodtam, hogy nem egyedül vagyok a halogatás és nemet mondás problémás kezelésével, de együtt sok jó ötletet, megoldást találtunk ezekre a nehézségekre.”


„A leginkább pozitív számomra a tréner és a résztvevők nyitottsága volt. Nem feltétlen csak az időgazdálkodásról beszéltünk, hanem belevittünk személyesebb történeteket, melyek tanulságosak voltak. Itt végre nem kellett szégyellnem, hogy például halogató vagyok, hanem teljesen elfogadott volt, és teljes mértékben segített ez a tréning az időgazdálkodásom fejlesztésében.”


„Az időgazdálkodási tréning egy saját magamnak megteremtett produktívabb jövő felé nyitott utat, és a kurzuson szerzett rengeteg hasznos tippet biztosan tudom majd kamatoztatni a későbbiekben.”


Jelentkezéshez kattints ide:

 

Jelentkezési lap Időgazdálkodás tréningre 

Motivációs levél


A motivációs levélen kérjük tüntesd fel a nevedet, szakodat, e-mail címedet!


A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2022. február 8. 23:00-ig!


tamop_logo

Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlapra_3

A Szegedi Tudományegyetem energiatakarékossági okokból az energiaárak rendkívüli alakulására tekintettel 2022. augusztusában - a korábbi évekhez hasonlóan - rendkívüli központi bezárást rendelt el.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a szakmai gyakorlat! Tekintsd meg az ügyfélfogadási rendet, leadási határidőket és nézd meg a legfrissebb tájékoztató videót!

Honlapra_7

Are you willing to make your mark in the Energy Transition and Digitalization of our Communities? Prysmian Group is the world leader in the energy and telecom cable systems industry.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3