Partnercégeinket kérdeztük! - Profitálj belőle!

Hogyan kell nekiállni a gyakornoki hely keresésnek? Mit várnak el a munkaadók a gyakornokoktól? Az SZTE Karrier Iroda tanácsai és javaslatai hallgatóknak és friss diplomás pályakezdőknek a gyakornoki hely keresés kapcsán, munkaadói vélemények alapján:

SZTE Karrier Irodaként célunk, hogy olyan szolgáltatási kört alakítsunk ki, amellyel az egyetem hallgatóit foglalkoztató cégek és az elvárásaiknak megfelelő fiatal tehetségek, gyakornokok minél hatékonyabban egymásra találhatnak. E cél eléréséhez kutatást végeztünk a gyakornoknak készülő hallgatóink és a gyakornokokat fogadó több, mint 50 cég körében. Ismerd meg az eredményeket, profitálj az olvasott kimutatásokból és tippekből!

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, próbainterjúzási lehetőség, programajánlók. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3