Partnercégeinket kérdeztük! - Profitálj belőle!

Hogyan kell nekiállni a gyakornoki hely keresésnek? Mit várnak el a munkaadók a gyakornokoktól? Az SZTE Karrier Iroda tanácsai és javaslatai hallgatóknak és friss diplomás pályakezdőknek a gyakornoki hely keresés kapcsán, munkaadói vélemények alapján:

SZTE Karrier Irodaként célunk, hogy olyan szolgáltatási kört alakítsunk ki, amellyel az egyetem hallgatóit foglalkoztató cégek és az elvárásaiknak megfelelő fiatal tehetségek, gyakornokok minél hatékonyabban egymásra találhatnak. E cél eléréséhez kutatást végeztünk a gyakornoknak készülő hallgatóink és a gyakornokokat fogadó több, mint 50 cég körében. Ismerd meg az eredményeket, profitálj az olvasott kimutatásokból és tippekből!

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3