Honlapra_16

Online kurzusok

Az SZTE Karrier Iroda minden félévben meghirdeti népszerű online kurzusait. Közel ezer hallgató tanul velünk, fejleszti készségeit minden félév során, Te miért hagynád ki?


Garantáljuk, hogy hallgatói szolgáltatásaink között találsz számodra is értékes, hasznos tudást.

Nézz szét, tervezd velünk a félévedet!


Kurzuskínálatunk a bal oldali menüben található.


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3