Nevtelen_terv_3

Stíluskommunikációs tréning

Stíluskommunikációs tréning


Időpont:Időpont: 2024. április 12., április 13.

mindkét nap 9:00-17:00-ig 


Kurzuskód: XA0021-StílKommTr / XM0011-StílKommTr

A tréning gyakorlatias módon segít abban, hogy hogyan alakíthatsz ki számodra megfelelő, másoknak is tetsző stílust!
A tréning során megismered a kifinomult stíluskommunikáció alappilléreit (szociális kompetencia, viselkedéskultúra, mozgásmagatartás, beszédmagatartás, öltözködéskultúra) a hétköznapokban és a munka világában egyaránt. A képzés hozzájárul önismereted fejlődéséhez, hasznos útravalót kapsz egyéniségednek és az alkalomnak megfelelő öltözködés, megjelenés kialakításához!

Trénerünk a stíluskommunikációs szak alapítója, elindítója, Nádudvari Gabriella!

Vélemények:

„A sok gyakorlat, kötetlen beszélgetések új, érdekes emberek nézőpontjából – ezek voltak a legpozitívabbak számomra ezen a képzésen. Sokat tanulhattam, gyakorolhattam a visszajelzések adásának és kérésének fontosságáról és módjáról.”

„Nagyon tetszett, hogy volt önismereti része tréningnek. Gyakorlatias volt, hasznos dolgokat tudtunk meg. Mindenképpen élvezetes volt eljönni még szombati napokon is, hiszen aktuális volt a téma. A kiselőadás ötlete is tetszett, mert így egymás gondolatait is megismerhettük.”

„A legpozitívabb a tréner és a csapattársak hozzáállása volt. Megtanultam, hogy alulbecsülöm a készségeimet és segített rájönnöm, hogy jól kommunikálok és képes vagyok idegen csoporttal is össze tudok ismerkedni.”

„Nagyon jó hangulatban telt, nem volt annyira kötött, jól éreztem magam, tanultam a megfelelő szín választásáról és az alkalomhoz illő öltözködésről.”

„A szónoklat feladat pozitív csalódás volt számomra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen irányban is fejleszteni fog a tréning.”

„A leginkább pozitív számomra az oktató attitűdje volt. Személyesen, egyénenként próbált rákoncentrálni minden emberre. Még több ilyen tréninget!”


„Tetszett, hogy személyre szabott tanácsokat is kaptunk, illetve hogy az oktató a későbbiekre is hasonló egyéni segítséget ajánlott fel, ami erős elhivatottságot jelent.”


„Számomra az volt pozitív, hogy lehetőségem volt először elméleti téren megismerkedni a stíluskommunikációval, másodsorban pedig, hogy gyakorlatban is láthattam és kipróbálhattam az elméletben tanultakat.”


„A leginkább pozitívnak azt mondanám, hogy sok olyan illem- és protokolláris szabály tisztázódott bennem, ami eddig nem igazán volt világos, és ezt később is tudom majd alkalmazni.”


„Azért tudom ajánlani a kurzust hallgatótársaimnak, mert hasznos és praktikus tanácsokkal szolgált az öltözködéssel, viselkedéssel, kommunikációval kapcsolatban, amit a későbbi életem során tudok majd hasznosítani.”


Jelentkezéshez kattints ide:

Jelentkezési lap 

Motivációs levél


A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!

Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2024. február 14. 12:00-ig!


tamop_logo
Friss hírek

Friss hírek RSS

majusi_hirlevel

Júniusban több nagyobb rendezvényre is várunk Benneteket, tekintsd meg a májusi hírlevelet a részletekért!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

A pályázati felhívás célja lehetőséget biztosítani a felsőoktatási tanulmányaikat folytató hallgatók részére annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek a biztosítási szakmához, megismerhessék a szakma 21. századi legfontosabb kihívásait.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, próbainterjúzási lehetőség, programajánlók. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3