Nevtelen_terv_3

Stíluskommunikációs tréningStíluskommunikációs tréning

Időpont: 2022. október 15. és október 22. (szombati napok) mindkét nap 9:00-17:00-ig


Kurzuskód: XA0021-StílKommTr / XM0011-StílKommTr

A tréning gyakorlatias módon segít abban, hogy hogyan alakíthatsz ki számodra megfelelő, másoknak is tetsző stílust!
A tréning során megismered a kifinomult stíluskommunikáció alappilléreit (szociális kompetencia, viselkedéskultúra, mozgásmagatartás, beszédmagatartás, öltözködéskultúra) a hétköznapokban és a munka világában egyaránt. A képzés hozzájárul önismereted fejlődéséhez, hasznos útravalót kapsz egyéniségednek és az alkalomnak megfelelő öltözködés, megjelenés kialakításához!

Trénerünk a stíluskommunikációs szak alapítója, elindítója, Nádudvari Gabriella!

Vélemények:

„A legpozitívabb a tréner és a csapattársak hozzáállása volt. Megtanultam, hogy alulbecsülöm a készségeimet és segített rájönnöm, hogy jól kommunikálok és képes vagyok idegen csoporttal is össze tudok ismerkedni.”

„Nagyon jó hangulatban telt, nem volt annyira kötött, jól éreztem magam, tanultam a megfelelő szín választásáról és az alkalomhoz illő öltözködésről.”

„A szónoklat feladat pozitív csalódás volt számomra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen irányban is fejleszteni fog a tréning.”

„A leginkább pozitív számomra az oktató attitűdje volt. Személyesen, egyénenként próbált rákoncentrálni minden emberre. Még több ilyen tréninget!”


„Tetszett, hogy személyre szabott tanácsokat is kaptunk, illetve hogy az oktató a későbbiekre is hasonló egyéni segítséget ajánlott fel, ami erős elhivatottságot jelent.”


„Számomra az volt pozitív, hogy lehetőségem volt először elméleti téren megismerkedni a stíluskommunikációval, másodsorban pedig, hogy gyakorlatban is láthattam és kipróbálhattam az elméletben tanultakat.”


„A leginkább pozitívnak azt mondanám, hogy sok olyan illem- és protokolláris szabály tisztázódott bennem, ami eddig nem igazán volt világos, és ezt később is tudom majd alkalmazni.”


„Azért tudom ajánlani a kurzust hallgatótársaimnak, mert hasznos és praktikus tanácsokkal szolgált az öltözködéssel, viselkedéssel, kommunikációval kapcsolatban, amit a későbbi életem során tudok majd hasznosítani.”


Jelentkezéshez kattints ide:

Jelentkezési lap 

Motivációs levél


A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!

Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2022. szeptember 7. 23:00-ig!


tamop_logo
Friss hírek

Friss hírek RSS

Bespirited2022_FB_szeles1

Are you looking for a new challenge for the fall semester? Let your adventure begin!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

A versenyeket leginkább gazdasági szakirányon tanuló egyetemisták figyelmébe ajánljuk! Figyeljétek a jelentkezési határidőket, kattintsatok a részletekért!

Honlapra_29

Alakítsd együtt a jövőt hallgatótársaiddal! A EUGLOH program keretein belül izgalmas projektben vehetsz részt nemzetközi csapatban, valós problémákkal találkozhatsz és közösen dolgozhattok annak innovatív megoldásán.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3