Nevtelen_terv_3

Stíluskommunikációs tréning

Stíluskommunikációs tréning


Időpont:Időpont: 2023. november 3-4. (péntek-szombat) mindkét nap 9:00-17:00-ig 


Kurzuskód: XA0021-StílKommTr / XM0011-StílKommTr

A tréning gyakorlatias módon segít abban, hogy hogyan alakíthatsz ki számodra megfelelő, másoknak is tetsző stílust!
A tréning során megismered a kifinomult stíluskommunikáció alappilléreit (szociális kompetencia, viselkedéskultúra, mozgásmagatartás, beszédmagatartás, öltözködéskultúra) a hétköznapokban és a munka világában egyaránt. A képzés hozzájárul önismereted fejlődéséhez, hasznos útravalót kapsz egyéniségednek és az alkalomnak megfelelő öltözködés, megjelenés kialakításához!

Trénerünk a stíluskommunikációs szak alapítója, elindítója, Nádudvari Gabriella!

Vélemények:

„A legpozitívabb a tréner és a csapattársak hozzáállása volt. Megtanultam, hogy alulbecsülöm a készségeimet és segített rájönnöm, hogy jól kommunikálok és képes vagyok idegen csoporttal is össze tudok ismerkedni.”

„Nagyon jó hangulatban telt, nem volt annyira kötött, jól éreztem magam, tanultam a megfelelő szín választásáról és az alkalomhoz illő öltözködésről.”

„A szónoklat feladat pozitív csalódás volt számomra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen irányban is fejleszteni fog a tréning.”

„A leginkább pozitív számomra az oktató attitűdje volt. Személyesen, egyénenként próbált rákoncentrálni minden emberre. Még több ilyen tréninget!”


„Tetszett, hogy személyre szabott tanácsokat is kaptunk, illetve hogy az oktató a későbbiekre is hasonló egyéni segítséget ajánlott fel, ami erős elhivatottságot jelent.”


„Számomra az volt pozitív, hogy lehetőségem volt először elméleti téren megismerkedni a stíluskommunikációval, másodsorban pedig, hogy gyakorlatban is láthattam és kipróbálhattam az elméletben tanultakat.”


„A leginkább pozitívnak azt mondanám, hogy sok olyan illem- és protokolláris szabály tisztázódott bennem, ami eddig nem igazán volt világos, és ezt később is tudom majd alkalmazni.”


„Azért tudom ajánlani a kurzust hallgatótársaimnak, mert hasznos és praktikus tanácsokkal szolgált az öltözködéssel, viselkedéssel, kommunikációval kapcsolatban, amit a későbbi életem során tudok majd hasznosítani.”


Jelentkezéshez kattints ide:

Jelentkezési lap 

Motivációs levél


A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!

Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2023. szeptember 13. 12:00-ig!


tamop_logo
Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3