Friss hírek

Középpontban az őszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő szeptember 27.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

A Bonafarm Csoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszergazdasági vállalatcsoportja. Két szegedi központú, több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező nagyvállalata a Sole-Mizo Zrt. és a Pick Szeged Zrt., amelyek a húsipar és a tejipar kiemelt jelentőségű munkáltatói.

Szeretnél belelátni egy innovatív cég, bank és biztosító működésébe? Van kedved izgalmas és valós projektekben, munkafolyamatokban részt venni?

Akkor nálunk a helyed, hiszen ezekre a tapasztalatokra és sokrétű szakmai fejlődésre adunk lehetőséget számodra. Tudjuk, hogy ezek az egyetem elvégzése után hatalmas előnyt jelentenek majd neked a munkaerőpiacon, sőt, még fontos kapcsolatokra is szert tehetsz.

Tényleg az IT és a szoftverfejlesztés a jövő szakmája? Nálunk, az evosoftnál, hazánk egyik legnagyobb szoftverfejlesztő vállalatánál országszerte már több, mint 1800-an, a 2014-ben nyitott, dinamikusan fejlődő szegedi irodában jelenleg 120 dolgozó választotta ezt a területet hivatásul. Engedd meg, hogy elmeséljem, mi miért szeretünk itt dolgozni, a többit pedig rád bízom…

A MELÓ-DEPÓ 2000 egy csaknem két évtizedes tapasztalattal rendelkező szövetkezet a diákmunka szervezés területén. 50 kollégánk áll a hozzánk forduló diákok rendelkezésére, és segít évente 3000 diáknak munkához és fizetéshez jutni. Ez biztosítja, hogy diákjaink minél hamarabb megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb munkát, céges Partnereink pedig megoldást találjanak munkaerő-gondjaikra. Hozzánk bármikor fordulhatsz bizalommal, segítünk céljaid megvalósításában!

A középiskola elvégzése után minden fiatal számára komoly és nehéz döntés, hogy melyik szakirányt, illetve főiskolát vagy egyetemet válassza felsőoktatási intézményként. Különösképpen igaz ez a vidéken élő diákokra, hiszen gyakran szülőhelyüket, lakhelyüket kénytelenek elhagyni annak érdekében, hogy megfelelő színvonalú oktatási helyre kerüljenek be.

Készüljünk együtt az őszi szemeszterre! Az augusztusi hírlevélben állásajánlatokkal, gyakornoki lehetőségekkel, versenylehetőséggel, nyereményjátékkal és még sok mással készültünk nektek. Kattintsatok a részletekért!

A Rackhost Zrt. egy szegedi székhelyű online infrastruktúra szolgáltató, Magyarország egyik piacvezető domain regisztrátora. Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal nyújt minőségi web- és szerverhoszting szolgáltatást széles ügyfélkör számára. Már évek óta mi regisztráljuk a legtöbb .hu végződésű domaint és dinamikus fejlődésünk újabb mérföldköveként 2023-ban tervezzük több európai országban is a megjelenést.

Az UNICHEM Kft. egy 1990-ben alakult, közepes nagyságú, magyar tulajdonú vegyipari vállalkozás.

A cég háztartásvegyipari termékek gyártásával kezdte működését, 1991-ben indította el a polialumínium-klorid gyártást, amely pelyhesítőszer az ivó- és szennyvíztisztításnál.

Az SZTE kutatást végez a hallgatói és kutatói körében egy a jövőben remélhetőleg kialakításra kerülő inkubátorházzal kapcsolatban. Ebben szeretnénk kérni a segítséged!

Középpontban a szakmai gyakorlat! Tekintsétek meg a legfrissebb pozíciókat, leadási határidőket. Ne feledjétek, a GTK Karrier Iroda augusztus 14-18. között zárva tart!

Kíváncsi vagy, hogy melyek a legnépszerűbb diákmunkák a vakáció idején? Elkezdenéd a kötelező szakmai gyakorlatot a nyár folyamán? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor nézz bele a GTK Karrier Iroda júniusi hírlevelébe!

Neked milyen terveid vannak a nyárra? Elkezdenéd a szakmai gyakorlatot, elvégeznél néhány nagyszerű Coursera kurzust vagy önkénteskednél a Diákolimpián? Ha bármelyik lehetőség felkeltette a figyelmedet, kattints a GTK Karrier Iroda hírlevelére!

Hallgatóként gyakornoki helyet vagy pályakezdőként állást keresel?

Segíts nekünk egy kérdőív kitöltésével, hogy minél inkább Rád szabott szolgáltatásokkal támogathassunk!

Gyakornoki pozíciók, programajánló, nyílt nap. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!

Izgalmas, kihívásokkal teli munkakörben képzeled el a nagybetűs életet? Szeretnél olyan autóipari fejlesztésekben részt venni, melyek a jövő autózását fogják meghatározni? Erre már Szegeden is lehetőséged van a thyssenkrupp csapatában!

Középpontban az SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az tavaszi Karriernapokra!

Ezúton meghívunk Titeket 2023. április 26-án egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Érdeklődsz az aktuális gyakornoki lehetőségek, állásajánlatok, versenyek, játékok iránt? Akkor a februári hírlevél Neked szól, kattints a részletekért!

The European University Alliance for Global Health (EUGLOH) is an EU initiative focusing on education and innovation. The alliance comprises 9 prestigious higher education institutions with the primary goal to contribute to tackling global health challenges. Now is your chance to participate and spend one week in Szeged, Hungary where your traveling and living costs are covered by the EUGLOH Alliance.

Run under the patronage of His Highness Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Vice President and Prime Minister of UAE and Ruler of Dubai, Dubai Business Associates (DBA) offersoutstanding graduates from all nationalities a fully-funded management and consulting training programme which is an unrivalled opportunity to study and do business in Dubai and develop as business leaders of the future.

The OECD Young Associates Programme (YAP) is uniquely designed and aimed to recruit outstanding recent undergraduates who aspire to gain professional experience within an international network of policy makers. 

The YAP specifically targets individuals who plan to pursue an advanced academic degree in the near future and who wish to gain experience alongside those delivering to achieve Better Policies for Better Lives. 

Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! A januári hírlevelünk középpontjában az Alternatív Gyakornoki Program áll, ne maradj le a legjobb helyekről, kattints a részletekért!

Csatlakozz az A4Y Mentorprogramhoz és fejlődj kiemelkedő felsővezetők segítségével. Az Alliance for Youth felsővezetőkből álló üzleti mentor csapata várja legalább 2 befejezett félévvel rendelkező egyetemi hallgatók és az elmúlt 1 évben végzett érdeklődők jelentkezését, akik vállalati környezetben tervezik karrierjüket építeni.

Decemberi hírlevelünkben már az új évre, az új lehetőségekre koncentrálunk, de mindenek előtt minden kedves olvasónknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Teremts egy olyan jövőt, amit érdemes megünnepelni! Csatlakozz a Diageo Budapesthez!

You know what courses you have studied, and you have found an interesting job ad – but how can you prove that you are the right person for the job?

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, nemzetközi lehetőségek, versenylehetőség és még sok más. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda novemberi hírlevelében, kattints a részletekért!

Több ezer középiskolást vár a Szegedi Tudományegyetem november 24-én, csütörtökön 8 órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol a felvételiről, az egyetem képzéseiről és a hallgatói élet mindennapjairól tájékozódhatnak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. A kísérőprogramokon az érdeklődők megismerhetik a patikai gyógyszerkészítés titkát, a bölcsészkar ikonikus épületét, a vegyészmérnök képzés részleteit, bekapcsolódhatnak a gyógynövény- és drogismeret laborgyakorlatba, sőt, az öregségi szimulátort és az újraélesztést is kipróbálhatják.

Kezdetét vette a „Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás” című projekt megvalósítása a Szegedi Tudományegyetemen. A projekt nyitórendezvényére 2022.11.10-én került sor, a részletekről az egyetem vezetői és a projektért felelős szakemberek számoltak be. A fejlesztés nemcsak az SZTE oktatóit és hallgatóit, hanem minden polgárát érinti és a modern, gyorsan változó világhoz kíván alkalmazkodni, eszközpark növeléssel, különböző gyakorlati képzésekkel és egy nagy horderejű, épületfelújítással is.

Tanulj a legjobbaktól! Emeld az ötletedet a következő szintre.

Szétnéznél az aktuális karrierlehetőségek között? Akkor olvass bele az októberi hírlevélbe, mert jobbnál jobb lehetőségek várnak rád.

2022. október 18-án a hagyományokhoz híven az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ adott otthont az őszi SZTE Állásbörzének, ahol több százan megfordultak.

A career at Morgan Stanley Budapest means belonging to an ideas-driven culture that embraces new perspectives to solve complex problems. We believe our greatest asset is our people. We value our commitment to diverse perspectives and a culture of inclusion across the firm.

Are you about to start your career as a Junior specialist and would like to learn more about first steps in the exciting world of IT? Then our Junior Online Conference is a must-attend event for you.

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének. A rendezvényen a hallgatók többek között a magyar munkaerőpiac legkiemelkedőbb szereplőivel is találkozhatnak. Az Állásbörze előtt, három napon át Felkészítő Programok várják a diákokat.

Középpontban az SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az őszi Karriernapokra!

Are you looking for a new challenge for the fall semester? Let your adventure begin!

A versenyeket leginkább gazdasági szakirányon tanuló egyetemisták figyelmébe ajánljuk! Figyeljétek a jelentkezési határidőket, kattintsatok a részletekért!

Alakítsd együtt a jövőt hallgatótársaiddal! A EUGLOH program keretein belül izgalmas projektben vehetsz részt nemzetközi csapatban, valós problémákkal találkozhatsz és közösen dolgozhattok annak innovatív megoldásán.

Van egy jó ötletetek a műanyagok használatának, a műanyag alapanyagoknak az újragondolására?Jelentkezzetek a Startup Plastic Surgery 2022-es programjába, ami után zöld startupként folytathatjátok karrier utatokat.

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

Software enthusiasts and developers, it’s time to make a difference!

Hangolódunk az őszi szemeszterre: tekintsd meg az SZTE Karrier Iroda Neptunban felvehető kurzusait!

Az idén 128 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) 2022. szeptember 22–23-án Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és In-formációs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést.

We would like to invite you to take part in a virtual workshop led by Amazon Software Development Engineers! This workshop will give you a chance to improve your technical interview skills and will be facilitated by experienced interviewers and current engineers.

A Szegedi Tudományegyetem energiatakarékossági okokból az energiaárak rendkívüli alakulására tekintettel 2022. augusztusában - a korábbi évekhez hasonlóan - rendkívüli központi bezárást rendelt el.

Középpontban a szakmai gyakorlat! Tekintsd meg az ügyfélfogadási rendet, leadási határidőket és nézd meg a legfrissebb tájékoztató videót!

Are you willing to make your mark in the Energy Transition and Digitalization of our Communities? Prysmian Group is the world leader in the energy and telecom cable systems industry.

Kezdj el időben készülni az őszi szemeszterre, szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül!

This summer we have something exciting and special planned for students who want to learn about Process Mining. We are hosting an Online Certification called “Process Mining Summer School - Get Job Market Ready"

A májusi hírlevél tele van lehetőségekkel! Ne maradj le róluk, kattints a részletekért!

Hallgatóként gyakornoki helyet vagy pályakezdőként állást keresel?

Segíts nekünk egy kérdőív kitöltésével, hogy minél inkább Rád szabott szolgáltatásokkal támogathassunk!

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy műanyag alapanyag újragondolására? Akkor a Startup Plastic Surgery 2022 program neked szól! Olyan startup ötleteknek segítünk megvalósulni 4 hónap alatt, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra.

Vajon ki a legvonzóbb cég a fiatalok számára 2022-ben? Döntsd el TE!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megrendezésre kerül a XIV. Nagy Egyetemi Véradás, ahol újra szeretnénk önzetlen segítségét kérni.

A kutatás részeként a hallgatók 59%-a jelezte, hogy a szorgalmi időszakban a tanulmányai mellett folytat valamilyen kereső tevékenységet (alkalmazottként, saját vállalkozásban, illetve alkalmi munkát végezve), esetenként többfélét.

Egy közelgő eseményre invitállak Benneteket a GTK Karrier Iroda szervezésében! A Morgan Stanley próbainterjús napra várunk sok szeretettel minden érdeklődő hallgatót!

A Morgan Stanley próbainterjúkkal és nyílt nappal várja a pénzügyi és kockázatelemzői terület után érdeklődő hallgatókat.

A Nagy Pályakezdő Kutatás 2022-ben is visszatér! A Zyntern-nél nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy mire vágynak a hallgatók az első munkahelyük kiválasztásánál! Szeretnénk segíteni abban, hogy a cégek minél vonzóbb lehetőségekkel várják a őket, amikor kilépnek a munkaerőpiacra.

Középpontban az SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten a tavaszi Karriernapokra!

Szerinted megvan benned a vezetői faktor?

Are you considering a career in technology? Join Citi’s virtual campus event on 8th and 10th March to learn more about exciting areas of Citi Technology as well as our internship and graduate opportunities.

Március 7-11. között kerül megrendezésre a PwC offline toborzó eseménye, ahova mindenkit várnak, aki gazdasági végzettséggel rendelkezik és érdeklődik az audit iránt.

A februári hírlevélben jobbnál jobb lehetőségek várnak benneteket. Kattintsatok a részletekért!

A Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös ösztöndíj programjára 18-35 év közötti fiatalok újító vállalkozásötleteit várják a szervezők. A pályázatra 3 fő témában lehet jelentkezni. A bejutó 20 pályázat szakmai mentorálást és 3.000.000 Ft kezdőtőkét szerez a vállalkozás megalapozásához.


Legyél te az év pénzügyi menedzsere! Ha a gyakorlatban is szeretnéd tesztelni a pénzügyi tudásod és szívesen kipróbálnád magad vezető szerepben, jelentkezz az országos üzleti szimulációs versenyre 3 fős csapatoddal. Hozz pénzügyi, stratégiai döntéseket és vidd sikerre saját virtuális bicikli kereskedésed!

A népszerű hallgatói szolgáltatásainkról készült cikket a Szegedi Tudományegyetem központi honlapja tette közzé. Kattints a részletekért:

A 22. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon mutatták be az UNI 2022 Egyetemek rangsora című kiadványt Budapesten. A kötet az elmúlt három év nemzetközi rangsorainak összevetésével kíván hiteles képet adni a magyar felsőoktatás szereplőiről.

Csapj le a legfrissebb gyakornoki és álláslehetőségekre!

Újabb karrierlehetőségekkel vár a decemberi hírlevél!

Keresd a legfrissebb állás- és gyakornoki ajánlatokat!

Discover Morgan Stanley and its divisions. Familiarize yourself with our recruitment process and join a series of events with the opportunity to meet us and understand what we work on within the Finance Risk Management divisions.

"A startup vállalkozások 42%-a azért bukik el, mert a piacnak nincs szüksége a megoldásra, amit kínál." Megmutatjuk hogyan kerüld el, hogy a Te vállalkozásod is ebbe a hibába essen!

A MOL Group online eseményt szervez Fenntarthatóság a jövő energiaiparában címmel november 18-án 16:00-17:00-ig.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, 2021-ben ötödik alkalommal rendezik meg e népszerű programsorozatot. Idén - kilépve az online térből – a csatlakozott gyárak közül többen élőben is megnyitják kapuikat és bővült a virtuális gyárlátogatások száma is!

Egy vadonatúj versenyt mutatunk be nektek egy izgalmas üzleti szimulációs koncepcióval! Hívd meg a barátaidat, alakíts nyerő csapatot és vezesd sikeresen a virtuális technikai cégedet!

Csatlakozz az EIT Food Challenge Labs 2021 eseménysorozathoz és ismerd meg az élelmiszeripar valós kihívásait, ötletelj lehetséges innovatív megoldásokról, fejleszd tovább ötletedet és nyerj 2.000 eurót!

Böngésszetek bátran a legfrissebb állásajánlatok között!


Cikkünkben Szalai Gabriella tanulási szakértő (Angolutca) segít felkészülni az angol nyelvű állásinterjúra. Közben szó esik Churcillről is, és még Kaliforniába is ellátogatunk egy sztori erejéig.

Az online rendezvény célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, és alkalmat biztosítson a találkozásra a munkaerőpiac szereplői között.

Középpontban a SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az őszi Karriernapokra!

Ha úgy érzed, Te lennél a legjobb vállalatvezető, akkor itt a helyed! www.diakverseny.hu

Cikkünkben a JOBGROUP mutatja be a videós interjúk minden fortéját, akik közel 30 év tapasztalattal a hátuk mögött hetente több száz videós interjút vezetnek le. Tarts velünk!

BESPIRITED online student competition brings you a new business adventure! Go on virtual international missions to explore Budapest and Bangalore Office various business locations at Diageo.

Az idei Karriernapokon sem hagyjuk, hogy felkészületlenül érkezz a helyszínre október 19-én! Felkészítő Programjaink számtalan érdekes előadással, személyes tanácsadásokkal és izgalmas workshop-okkal várnak!

Ismerd meg Amerikát úgy, ahogy egyszerű turistaként sosem tudnád. A program amerikai gyerektáborokban biztosít neked munkát, zsebpénzt és lehetőséget a tábor utáni utazásra. A programba való jelentkezés folyamatos márciusig.


A kötelező szakmai gyakorlattal kapcsolatban kérdéseid merültek fel? Tekintsd át az augusztusi hírlevelet és választ kapsz a kérdéseidre!

A Covid-19 harmadik hulláma jelentős változásokat hozott a fiatal munkakeresők preferenciáiban. Több stabilitást és figyelmet, kevesebb rugalmasságot és kihívást keresnek a pályakezdők.

Gyakorlati helyet vagy fizetett gyakornoki állást keresel? Akkor kattints a részletekért!

Would you like to make your healthcare solution available to world but unsure how? The Health Innovator Programme aims to discover top healthcare companies in the areas of digital healthcare, patient centred and management solutions for public health and hospitals.

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.

A tavalyi, szegedi szervezésű nemzetközi tudományos diákköri konferencia sikere után idén a Paris-Saclay Egyetem szervezi a EUGLOH hallgatók versenyét.

A felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára hirdet Campus Mundi ösztöndíjakat a Tempus Közalapítvány a 2021/22-es tanévben megvalósuló külföldi részképzésre, szakmai gyakorlatra és rövid tanulmányutakra.

Kezdj el időben készülni az őszi szemeszterre, szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül.

73 helyet javított a Szegedi Tudományegyetem a Round University Ranking (RUR) műszaki tudományok listáján. Az SZTE, a műszaki tudományokkal is foglalkozó intézmények között az 574.

Vártad már a nyár szabadságát, azonban nem szeretnéd, hogy ez az időszak szakmai fejlődés nélkül teljen? Az EY által szervezett JournEY Accelerator Summer Camp során lehetőséged lesz 5 héten keresztül az EY Exceptional Experts kollágák összes trükkjének elsajátítására business, consulting és leadership területen!

A Klímainnovációs Közösség ingyenes startup programja várja június 30-ig az érdeklődőket inkubációs programjára, a Startup Plastic Surgery-re.

Instagram live session with Yvan Bonnaton about career marketing.

Gyakornoki, gyakorlati és álláslehetőségekkel teli a májusi hírlevél! Válassz bátran közülük!

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket:

Minden eddiginél több, összesen 600 szegedi egyetemista jelentkezett az idei Tanítsunk Magyarországért! programra. A hallgatók az SZTE szakembereinek segítségével válhatnak kistelepülésen élő hetedikesek mentorává, amivel havi 30 ezer forintos ösztöndíjban is részesülnek.

A pénzügy- és számviteli karrierlehetőségek iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani a KPMG Audit Unlocked játékát, amelyben interjúlehetőségért és értékes nyereményekért játszhattok május 21-ig.

Az Életre tervezve egy négy-alkalmas, szombat délelőttönként megvalósuló online élet- és karriertervező program, azoknak, akik szeretnének megismerni egy új, kreatív szemléletmódot, amit az életük minden területén tudnak alkalmazni, vagy épp nem tudják, mik lesznek, ha nagyok lesznek, és azoknak, akik karrierváltáson gondolkodnak, vagy egy kis lendület vágynak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat.

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.

Programajánló: Virtuális nyílt napok a Morgan Stanley-nél, az SZTE Karrier Iroda által szervezett tavaszi Felkészítő Programok és még sok más. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

A nyílt napok keretében lehetőséged lesz meghallgatni a területek bemutatkozását, a Morgan Stanley üzleti tevékenységének részleteit szenior kollégáink előadásában, és megosztjá veled a gyakornoki/pályakezdő álláslehetőségeinket is az adott területeken.

A tavaszi szemeszterre még találsz gyakornoki pozíciókat, válassz bátran közülük!

Te hogy látod az otthoni adatátvitel jövőjét és még biztonságosabbá tételét? Ha van ötleted a témában, akkor jelentkezz a Deutsche Telekom nemzetközi versenyére kutatás és fejlesztés területen.

Folytatódik a digitális oktatás a Szegedi Tudományegyetemen a novemberi kormányrendelet oktatásra vonatkozó rendelkezései alapján. A 2020/2021-es tavaszi félév is ugyanúgy, online formában indul, ahogy az őszi félév zárult.

Szívesen megtudnád, hogy milyen lehetőségek várnak közgazdász, matematikus, természettudományos vagy IT-s végzettséggel?

Nyakunkon a tavaszi szemeszter, nézz szét a gyakornoki ajánlataink közül!

Elindult a jelentkezés népszerű gyakornoki programunkba. Idén rekordszámú gyakornoki- és fogadóhellyel jelentkezünk. Ne hagyd ki a lehetőséget! Rengeteg tapasztalattal, és 2 kredittel leszel gazdagabb a félév végén!

Kezdj el időben készülni a tavaszi szemeszterre, szemeszgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül.

Az informatikai szektort még a koronavírus-járvány sem tudta visszavetni. Sőt, a világválság számos területen nyitott új lehetőségeket az IT-sok számára, véli a Braining Hub oktatási centrum, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az új módit megkívánó mindennapok során mennyire fontos a jól működő technológia.

Érdekel a projektmenedzsment? Hallottál már az agilitásról, de szeretnéd gyakorlati példákkal bővíteni tudásodat?

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

Negyedik alkalommal rendezik meg a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivált!

Ez alkalommal országosan, online! Tarts velünk!

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok, diákmunka vagy állásajánlatok közül!

Miként állt helyt az SZTE a COVID-19-pandémia első hullámában? E kérdéskör áll a Szegedi Egyetem Magazin (SZEM) nyomtatásban és online is elérhető legújabb száma középpontjában. Az SZTE magyar és angol nyelvű reprezentatív kiadványa – hagyományaihoz híven – a kimagasló kutatói és oktatói, érdekes sport és művészi teljesítményeket is fölvillantja.

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.


A rendezvény ősszel online formában kerül megrendezésre, tanácsadásokkal, kreatív workshopokkal és az aktualitásokra reagáló előadásokkal készít fel Benneteket a munkaerőpiac kihívásaira, a szükséges kompetenciák fejlesztésével nyújt támogatást az előttetek álló lépések megtételéhez!

Válogass a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

Töltsd ki még ma a Fiatal tehetségkutatás kérdőívet és nyerj éves online streaming csomag előfizetést, vagy 50.000 Ft értékű Dorko vásárlási utalványt! A kitöltés határideje: 2020. október 9.

A COVID-19 pandémia miatt a 91. Ünnepi Könyvhét hagyományos nyári program-sorozatát őszre halasztották. Szegeden 2020. szeptember 17-től négy napon át ismét az olvasóké a Dugonics tér. A könyves beszélgetés-sorozathoz „az SZTE az utcára viszi a tudományt” mottóval, a járványügyi szabályokat betartva csatlakozott.

Olvasd el a nyár végi / ősz eleji hírlevelünket, melyben a legfrissebb gyakorlati helyeket is megtalálod.

Hosszas egyeztetések után, az etikai és felelősségvállalási aspektusokat figyelembe véve az EHÖK Elnöksége arra a döntésre jutott, hogy a hivatalos jogszabályok rugalmassága ellenére a hallgatók biztonságának teljes körű garantálása a gólyatáborok esetében nem megvalósítható.


A legfrissebb gyakornoki helyekkel.

Megőrizte kiváló hallgatói létszámát a 2020-as központi felvételi eljárásban az SZTE: a tavalyi létszámmal csaknem megegyező létszámú, összesen 5906 új hallgatót vett fel az intézmény. A folyamatban lévő felvételi eljárások lezárását követően, várhatóan több mint 8000 új hallgató kezdheti meg tanulmányait 2020 szeptemberétől az SZTE-n.

Július elsejétől – többek között – sor kerülhet külföldi kiküldetések elrendelésére és hivatalos külföldi delegációk fogadására, valamint engedéllyel lehetőség van zárt és nyílt helyen a 100 főnél több személy részvételével tervezett rendezvények megtartására is. A kollégiumok kivételével az egyetemi épületek július elsejétől szabadon látogathatók, így a Karrier Iroda is.

A legfrissebb gyakornoki és álláslehetőségekkel.

This training programme is focused on innovation in health, so as to contribute to improve the development of different business ideas and new business creation, within the framework of methodologies and techniques for defining and validating business models such as Business Model Canvas, by Alexander Osterwalder and Customer Development, by Steve Blank.

This course, comprised of online group workshops, self-study, self-organized group work and flexible on demand coaching sessions, aims to equip you with skills for your future work life.

Vizi Noémi, az SZTE GTK hallgatója, maga is tehetség. Hét féléven keresztül elnyerte a GTK Tehetsége Ösztöndíjat, melyet a kar alapított a hallgatók támogatására. Emiatt kezdett a tehetségekkel foglalkozni, először városfejlesztési szempontból, majd miután érdeklődése új irányba terelte, már a humánerőforrás oldaláról. Kutatási témájával 2020-ban Új Nemzeti Kiválósági Program kutatói ösztöndíjat nyert.

A legfrissebb gyakornoki lehetőségekkel és programokkal.

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy a műanyag, mint alapanyag újragondolására? Akkor a Startup Plastic Surgery 2020 program neked szól.

Elkészült az áprilisi hírlevelünk a legfrissebb gyakornoki lehetőségekkel és programokkal.

A május 5-én megrendezésre kerülő Virtuális Tech Nyílt Nappal kapcsolatos bővebb információkért kattints ide!

Are you studying Finance, Accounting, Economics, Business or Mathematics or simply interested in building a career in Finance and Risk Management?

Elkészült márciusi hírlevelünk alegfrissebb állásajánlaotkkal és hírekkel.

The European Student Placement Agency UK team is happy to announce that we have new internship opportunities for students, exchange students and ERASMUS+ grant holders in Business and IT !

Az Unilever Magyarország Kft. Mérnökök Ligája esettanulmányi versenye a jelen körülényekre való tekintettel nem kerül megrendezésre. Az eseményt elhalasztják őszre.

Az Amerikai Egyesült Államokba szóló hallgatói, kutatói ösztöndíj-lehetőségeiről tart tájékoztatást a Fulbright Bizottság március 4-én.

Az aktuális állásokat, gyakorlati helyeket és a friss februári hírelet tartalmazó hírlevelünk elkészült!

Első vidéki egyetemként a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott a Demola nemzetközi innovációs hálózathoz az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor program keretében. A Demola program célja egy fiatal, nyitott, multidiszciplináris közösség létrehozása, amely kreatív ötletekkel és módszerekkel dolgozik valós üzleti kihívások megoldásán. A tavaszi szemeszterre már várják az egyetemi hallgatók jelentkezését.

Az SZTE 12 karán és Tanárképőző Központján kívül velünk és számos más olyan egységgel is találkozhatsz, akik az egyetemi éveid segítik majd.

A Coursera több mint száznyolcvan felsőoktatási intézménnyel működik együtt, több mint négyezer online egyetemi kurzust kínálnak minden tudományterületen. A Szegedi Tudományegyetem közreműködésével először érhető el teljesen magyar nyelvű tananyag a népszerű oktatási portálon. A kurzus a www.coursera.org/learn/a-tanulas-tanulasa címen érhető el.

Elkészült a januári hírlevelünk a legfrissebb állás- és gyakornoki ajánlatokkal!

Elkészült decemberi hírlevelünk a legfrissebb állás- és gyakornoki ajánlatokkal, álláspiaci hírekkel!

Elkészült novemberi hírlevelünk a legfrissebb gyakornoki- és álláslehetőségekkel, aktuális eseményekkel!

A JAM ebben az évben is megszervezi az Árnyéknapot a 18-23 éves korosztály számára. Ezúttal az NN Biztosító szakembereinek munkáját lehet árnyékként követni 1 napig – 2019. november 28-án Budapesten!

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2019. november 20-án, szerdán 10:00 - 16:00 óra között „Új Karrier Magyarországon” címmel online állásbörzét szervez. A részvétel mindenki számára ingyenes.

Kigyűjtöttük nektek az Állásbörzén kiállító cégek ajánlatait karok és szakok szerint. Itt már téjékozódhatsz is, melyik céget lesz érdemes meglátogatnod október 8-án.

Elkészült a szeptemberi hírlevelünk aktuális állás- és gyakornoki ajánlatokkal, álláspiaci hírekkel!

A GTK Karrier Iroda a Vitéz utca 17. szám alatt érhető el.