karriernapok_fejlec

SZTE Online KarriernapokTéged is vár az SZTE Online Karriernapok!

Az SZTE Karriernapok idén tavasszal ismét online formában, a CooSpaceben kerül megrendezésre, 2021. április 13-14. között.


Az esemény színtere: SZTE Online Karriernapok - 2021. tavasz


Csatlakozz az eseményhez és böngéssz kedvedre az ajánlatok között!

Az SZTE Online Karriernapok oldalán minden hasznos információt megtalálsz: https://u-szeged.hu/karriernapok


Az Online Karriernapok részeként várunk Felkészítő Programjainkon is.

Tarts velünk: a Felkészítő Programok alkalmával három napon keresztül mélyítheted tudásod, fejlesztheted a gyakornoki hely és álláskereséséhez szükséges készségeid!

Online előadásokkal, workshopokkal, személyes tanácsadásokkal várunk, hogy a Karriernapokon a munkáltatókkal való találkozásod a lehető legmeggyőzőbb lehessen! A programokat a bal oldali menüben, vagy a szövegre kattintva találod!


Nézz szét, jelentkezz mihamarabb: https://tinyurl.com/yu5hpbfb
Friss hírek

Friss hírek RSS

startup_fejlec

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket:

tm_nyito

Minden eddiginél több, összesen 600 szegedi egyetemista jelentkezett az idei Tanítsunk Magyarországért! programra. A hallgatók az SZTE szakembereinek segítségével válhatnak kistelepülésen élő hetedikesek mentorává, amivel havi 30 ezer forintos ösztöndíjban is részesülnek.

kpmg_fejlec

A pénzügy- és számviteli karrierlehetőségek iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani a KPMG Audit Unlocked játékát, amelyben interjúlehetőségért és értékes nyereményekért játszhattok május 21-ig.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3