karriernapok_fejlec

SZTE Online KarriernapokTéged is vár az SZTE Online Karriernapok!

Az SZTE Karriernapok idén tavasszal ismét online formában, a CooSpaceben kerül megrendezésre, 2021. április 13-14. között.


Az esemény színtere: SZTE Online Karriernapok - 2021. tavasz


Csatlakozz az eseményhez és böngéssz kedvedre az ajánlatok között!

Az SZTE Online Karriernapok oldalán minden hasznos információt megtalálsz: https://u-szeged.hu/karriernapok


Az Online Karriernapok részeként várunk Felkészítő Programjainkon is.

Tarts velünk: a Felkészítő Programok alkalmával három napon keresztül mélyítheted tudásod, fejlesztheted a gyakornoki hely és álláskereséséhez szükséges készségeid!

Online előadásokkal, workshopokkal, személyes tanácsadásokkal várunk, hogy a Karriernapokon a munkáltatókkal való találkozásod a lehető legmeggyőzőbb lehessen! A programokat a bal oldali menüben, vagy a szövegre kattintva találod!


Nézz szét, jelentkezz mihamarabb: https://tinyurl.com/yu5hpbfb
Friss hírek

Friss hírek RSS

hip_fejlec

Would you like to make your healthcare solution available to world but unsure how? The Health Innovator Programme aims to discover top healthcare companies in the areas of digital healthcare, patient centred and management solutions for public health and hospitals.

pannoni_nyp_fejlec

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.

screenshot_2021_07_08_at_15_39_45_2nd_eugloh_annual_student_research_conference_1170x407

A tavalyi, szegedi szervezésű nemzetközi tudományos diákköri konferencia sikere után idén a Paris-Saclay Egyetem szervezi a EUGLOH hallgatók versenyét.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3