Gyakornoki és állásajánlatok

Értékesítési munkatársat keresünk szegedi irodánkba. Ha lelkes, elszánt és ambíciózus vagy, aki szeretne csatlakozni egy dinamikusan fejlődő céghez, akkor itt a helyed! A RabIT egy innovatív, fiatalos szoftverfejlesztő cég, ahol az a küldetésünk, hogy támogassuk a különböző szervezetek digitális növekedését, teljeskörű informatikai megoldások segítségével.

A Tigra Kft. több mint 25 év szakmai tapasztalattal, 280 főállású munkavállalóval, évi 15 milliárd HUF forgalommal a magyar ICT szektor egyik meghatározó szereplője. Ha szeretnél egy elismert, innovatív és nyitott, fiatalos csapatnak részese lenni, szeretnél tovább fejlődni, akkor csatlakozz hozzánk Junior Java fejlesztő munkakörbe.


A szoftvermérnök feladata a magyarországi cég egyedi szoftverének fejlesztése a cég többi területével és szakembereinek együttműködésével.

A PwC Challenge-ek közelebb hoznak a munka világához! Accounting és Consulting témákban mérettetheted meg magad, jelentkezz, teszteld tudásod értékes nyereményekért!

Ismerősen csengenek a következő márkák: Apenta, Topjoy, Kubu, Olympos?

Fontos számodra a szakmai fejlődés és a fősulin tanultakat gyakorlatban is kamatoztatnád?

Szeretnél egy összetartó csapatban dolgozni?


A hódmezővásárhelyi Dió 896 Kft. negyed illetve ötödéves joghallgatót keres jogi tanácsadót munkakörbe.

Az Introweb elsősorban kis- és középvállalkozások számára kínál megoldásokat interneten történő megjelenésükre, marketingtevékenységükre vonatkozóan. Egy fiatalos, lendületes csapat tagjaként most kipróbálhatod magad online marketing gyakornoki pozícióban.

The global company looking for an intern to assist our European team of legal consultants to cover regulatory developments in Hungary!

A hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. SSC Customer Service csapatába francia nyelvtudással rendelkező Vevőszolgálati munkatársat keres back office területre.

Hiszünk abban, hogy a GROUPAMA az a hely, ahol megmutathatod, mire vagy képes!

Junior Java szoftverfejlesztőt, programozót keres a Precognox kaposvári irodájába. A cég színvonalas projekteken dolgozik, amelyeket bizonyára érdekesnek fogsz találni. Java programozási munkatapasztalat nem elvárás, de a felvételi próbafeladatot Java nyelven kell megoldani.

Gyógyszerész munkatársak jelentkezését várja a Csillag Patikák hálózata, több patikájába is!

Provice is the regional franchise owner of the market-leading software intelligence platform, Dynatrace. The company’s main focus is the sales, distribution of the platform in the Eastern-European region.

Az Ekol Logistics innovatív, komplex logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek Európán innen és túl. Szakmai gyakorlatost várnak az őszi félévre.

Részmunkaidős állások egyetemistáknak a Hunguest Hotel Forrásban.

Termelési gyakornokként multinacionális környezetben lehetőséged lesz tapasztalatot szerezni. Támogatni fogod a két fő technológiánk üzemeltetését és fejlesztését.

Zeto Inc. egy gyorsan fejlődő, kaliforniai székhelyű start-up vállalkozás, amely innovatív orvosi berendezések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég szegedi székhelyű leányvállalata a minőségbiztosítási csoport bővítéséhez minőségbiztosítási mérnök pozícióba jelentkezőket keres.

Orvosként vagy fogorvosként praktizál vagy frissen végzős orvostanhallgató? Szeretné külföldön kamatoztatni tudását, építeni karrierjét?

Zeto Inc. egy gyorsan fejlődő, kaliforniai székhelyű start-up vállalkozás, amely innovatív orvosi berendezések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég szegedi székhelyű leányvállalata a minőségbiztosítási csoport bővítéséhez minőségbiztosítási mérnök pozícióba jelentkezőket keres.

A hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. marketing gyakornokot keres.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet Technológia-értékelő Főosztálya egészségpolitikai, egészség-gazdaságtani végzettséggel rendelkező munkatársat keres, egészség-gazdaságtani elemző munkakör betöltésére. Pályakezdők jelentkezését is örömmel várják.

Az Agrárminisztérium Környezettechnológiai és Kármentesítési Főosztályára (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9.) munkatársat keresünk ”környezetvédelmi szakjogász” munkakörbe, 1 évre szóló határozott időtartamra, teljes munkaidőre szólóan. Az időtartam a körülményektől függően meghosszabbítható.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Élelmiszermérnöki Intézet, Mikrobiológia Laborja laboráns munkatársat keres.

Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Élelmiszermérnöki Intézet, Mikrobiológia Labor laboráns munkatársat keres.

Magabiztosan kommunikálsz idegen nyelven? Fontos számodra a home office lehetősége és a rugalmas munkaidő beosztás? Ismersz és tudsz is alkalmazni minőségbiztosítási technikákat?

Fontos számodra, hogy egy pörgős csapat tagja legyél és hasznosan, lendületesen teljenek a napjaid? Igazi véleményvezér vagy?

Akkor gyere és csatlakozz a fiatalos CE Glass csapatunkhoz, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!


Szeretsz új dolgokat kipróbálni és ezt megmutatni az egész világnak?

Akkor mi Téged keresünk! Semmi másra nincs szükség, csak, hogy legyen egy TikTok fiókod, néhány követőd és már indulhat is a közös együttműködés!


A szállodák és vendéglátóhelyek már készülnek a nyitásra, így ha szeretnél most, vagy később a hazai szállodaiparban dolgozni, akkor jelentkezz és találd meg velünk a következő munkádat!

GAO Tek Inc. is duly incorporated in the state of Delawaare, USA and the Province of Ontario, Canada.

A Junior Achievement Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában 9,7 millió fiatalt képez évente.

A RabIT software engineering egy sokoldalú, innovatív IT cég, amely 2014 óta világszerte segíti ügyfeleit egyedi szoftverrendszerek és alkalmazások fejlesztésében és karbantartásában.

Internship offer by Iriarte School of Tourism. Applicants should be under Erasmus+ framework.

A hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. SSC Customer Service csapatába német nyelvtudással rendelkező vevőszolgálati munkatársat keres back office területre.

Antavo is looking for a finance and operations assistant. We are a startup company backed by top VCs from Europe and the U.S., developing our own product: a loyalty management platform for retailers & brands.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába könyvelőt keres.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába gyakornokot keres.

A Pacapime mórahalmi székhelyére keresi új kollégáját kereskedelmi ügyintéző pozícióba.

A Junior Achievement Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, (amely a világ mintegy 124 országában 9,7 millió fiatalt képez évente) kommunikációs munkatársat keres!

Dán tulajdonú vállalatunk dinamikusan növekszik, és kiváló minőségű hűtőgépeket gyárt közel 350 fővel. Amennyiben ezen a területen keresel fejlődési lehetőséget és kihívást egy nemzetközi vállalatnál, akkor nálunk a helyed. Cserébe életre szóló szakmai tudást, változatos feladatokat és kellemes munkakörnyezetet kínálunk egy fiatal csapatban.


Szeretsz kommunikálni román és/vagy szerb nyelven és az adminisztrációs feladatok is közel állnak hozzád? Fontos számodra, hogy egy pörgős csapat tagja legyél és hasznosan, lendületesen teljenek a napjaid?

Akkor gyere és csatlakozz a fiatalos CE Glass csapatunkhoz, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!


A CE Glass Industries 32 éves, magyar tulajdonú, üvegmegmunkálással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó vállalat. Cégünk ma már Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatává nőtte ki magát.

Dinamikusan fejlődő csapatunkba beszerző munkatársat keresünk.A Raiffesen Banknál bankfióki gyakornokként teljes rálátásod lehet a bankfiók működésére, a vállalati és lakossági ügyfélkiszolgáláson túl a hitelezési folyamatokra, ezáltal pedig változatos feladatokon keresztül hozzájárulhatsz a bankfiók eredményes működéséhez

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társaságunk termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyünkön mintegy 500 fő dolgozik.

HR osztály támogatása érdekében új munkatárssal kívánjuk bővíteni a csapatunkat:


Több mint 20 éve piacon levő, vállalatoknak és önkormányzatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projekt asszisztens pozícióba pályakezdő munkavállalót.


Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Bonafarm Zrt. csapatához.

1990-ben történt megalakulása óta a RotaPack Zrt. Magyar családi tulajdonú vállalkozás. Folyamatos innovációival vezető szerepet tölt be a csomagoló fólia gyártás piacán és a sztreccsfólia piacon.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába gyakornokot keres.

A Colas csoport rendszerszervező gyakornokot keres budapesti munkavégzéssel. Rendszerszervezési feladatok, cégcsoportnál működő adatbázisok, vállalatirányítási rendszerek és intranetes rendszer megbízható és zavartalan üzemeltetése a főbb feladat.

Are you graduated or will graduate soon and looking for a nice first workplace where you could use your skills? Do you speak languages and would like to be part of an intercultural team in a multinational company? If your answer is yes, then you found the right opportunity!


A dinamikusan fejlődő, modern eszköz- és gépparkkal rendelkező 32 éves CE Glass vállalat új csapattagját keresi. Gyere és csatlakozz Magyarország és a régió meghatározó üvegmegmunkálással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó vállalatához karbantartó mérnök pozicióban.


Az IBV Hungária Kft. Európa egyik legjelentősebb műanyagfeldolgozó vállalata projekt beszerző pozícióban munkatársat keres.

Nem félsz a versenytől? Be tudod bizonyítani 3 hónap alatt, hogy kreatív vagy, rátermett és agilis? Netán egy zsenit tisztelhetünk benned?

Magyar tulajdonú, közel 32 éves, üvegfeldolgozással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó CE Glass Industries meghatározó szerepet tölt be az üvegipar területén.

Nemcsak rendszereink, hanem termékeink tanúsítására is kiemelt figyelmet fordítunk annak érdekében, hogy a jogszabályi és különösen a vevői igényeknek meg tudjunk felelni.


A Szerencsejáték Zrt. Szegedi Értékesítési Régió Értékesítés Szervező Osztálya szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat keres fejlesztési munkatárs munkakörbe.


A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 4-5 fő vegyész, vagy anyagmérnöki és kémia alapszakos gyakornokot fogad gyakornoki programjában.

Szenvedélyünk a logisztika. Felkapjuk, tároljuk, csomagoljuk, szervezzük, elvisszük, elhozzuk. Mint a sivatagi szél, hiszen mi mindig célba érünk. Fontos nekünk, hogy Te azt a feladatot végezd, amiben igazán jó vagy. Fontosak Neked a változatos feladatok? Önállóan és gyorsan dolgozol? Csatlakozz hozzánk most!

Szeretnéd egy igazán kreatív cégcsoportnál tölteni a szakmai gyakorlatodat? A Realio online marketing gyakornoki pozícióját érdemes elolvasnod!

Érdekel az IT világa? Szeretnéd megtudni mi van egy web applikáció mögött? Szívesen dolgoznál egy szoftverfejlesztő cégnél, de nem értesz a programozáshoz? Teljes munkaidős állást keresel? Vagy suli mellett részmunkaidőben tudnál csak pénzt keresni? Akkor ez a munkalehetőség rád vár!

A holland székhelyű Accell Group közép- és felsőkategóriás kerékpárok, kerékpár alkatrészek és kiegészítők gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Szolnoktól 15 km-re lévő tószegi gyárukba munkatársat keresnek: Operatív beszerző pozícióba.

Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni és tanulni a mérnökség szakembereitől. Technikai segítséget fogsz nyújtani a gyári projektekkel kapcsolatos tevékenységekhez.Érdekelne? Ez jó lehetőség lehet számodra!

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik. Exporttevékenységük támogatása érdekében új munkatárssal kívánják bővíteni értékesítési csapatukat:


Friss hírek

Friss hírek RSS

karrierm_fejlec

Az online rendezvény célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, és alkalmat biztosítson a találkozásra a munkaerőpiac szereplői között.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Középpontban a SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az őszi Karriernapokra!

dmb_fejlec

Ha úgy érzed, Te lennél a legjobb vállalatvezető, akkor itt a helyed! www.diakverseny.huKövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3