Gyakornoki és állásajánlatok

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket:

Szerteágazó tevékenységi körű, jellemzően – de nem kizárólagosan – ingatlanhasznosítással, nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozás (Legal & Human Control Kft., Budapest IX. kerület) keres regisztrált mérlegképes könyvelőt.

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága az IBV Hungária - termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik.


Érdekel a pályakezdő programunk és felfedeznéd a légiközlekedési informatika világát? Ha igen, akkor nézd meg a lenti összefoglalónk!

Martin Mulligan Marketing Ltd is an international marketing services company locatedin St.Helens, between Liverpool and Manchester. We are specialized in barcode labelling equipment and its services.

A CE Glass nemzetközileg ismert üvegfeldolgozással foglalkozó vállalat karbantartó mérnököt keres. Ha szívügyed, hogy értékes dolgokat, munkákat megismertess a környezetünkkel, imádsz emberek között lenni, szóban és írásban is jól kommunikálsz, kreatív vagy és szeretsz tartalmat gyártani, akkor jelentkezz csapatukba.


Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága az IBV Hungária - termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik.

A Sysdata PSE Kft. az informatikai piac egyik jelentős és elismert szereplőjeként szoftver ill. elektronika/hardverfejlesztéssel és ehhez kapcsolódó projektek megvalósításával foglalkozik. Cégük több mint 20 évnyi Siemens leányvállalatként szerzett tapasztalatát innovatív ötletekkel ötvözve, színvonalas termékeket és megoldásokat szállít multinacionális és hazai üzleti partnerei számára.

A CE Glass nemzetközileg ismert üvegfeldolgozással foglalkozó vállalat PR menedzserét keresi.

Ha szívügyed, hogy értékes dolgokat, munkákat megismertess a környezetünkkel, imádsz emberek között lenni, szóban és írásban is jól kommunikálsz, kreatív vagy és szeretsz tartalmat gyártani, akkor jelentkezz csapatukba.


KellyOCG® is the leading global advisor of talent supply chain strategies, aligning talent strategy to business strategy across all internal and external worker categories. They connect talent and business together in a way that advances careers and business goals alike.


A finn tulajdonban lévő MediPower már több, mint 5. éve nyújt kiváló karrierkezdési lehetőséget magyar orvosok és fogorvosok számára. Ingyenes nyelvtanfolyam, relokáció, munkahely biztosítása: csatlakozzon hozzánk az SZTE Karriernapokon, hogy teljeskörű felvilágosítást nyújthassunk az Ön számára!

A Capturly olyan vállalatokkal dolgozott együtt, mint az Uber , a Movistar , a Steinlager. Kötetlen munkaidőben keresnek content marketing managert, folyékony angol nyelvtudással blogcikkek írására. Olvasd el az ajánlatot, jelentkezz!

A Sberbank az elmúlt években személyi kölcsön és babaváró hitelezésben a szektor egyik legtöbb ügyfél akvizícióját végrehajtó szereplőjévé vált, 2 fő termékmenedzsert keresnek innovatív csapatukba.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Nézz szét a közelgő programok és események között:

A tisztán magyar tulajdonú, közel 32 éves, üvegfeldolgozással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó CE Glass Industries meghatározó szerepet tölt be az üvegipar területén. Ha szeretnél innovatív környezetben dolgozni, akkor csatlakozz a fiatalos és lendületes CE Glass csapatához!

A Szerencsejáték Zrt. legfontosabb értéke a munkatársaink tudása és tapasztalata, ez az alap, ami biztosítja számukra a sikeres működést, a kihívásoknak való megfelelést.

A Trad Magyarország 20 legnagyobb könyvvizsgáló társaságának egyike. Fiatal, kis létszámú szakmai csapatára jellemző az összetartás, egymás támogatása, és a magas minőség. Pályakezdő könyvvizsgáló asszisztenst keresnek.

A pozíciót betöltő személy részmunkaidőben, a Four Creation partnereihez kapcsolódóan a kutatócsapat tagjaként kutatási feladatokat lát el. A feladatok széleskörűek, szekunder és primer (kvalitatív és kvantitatív) kutatások során is lehetőség van feladatokat ellátni, a kutatási témakörök széleskörűek (pl.: HR, munkáltatói márkaépítés, marketingkutatás, piackutatás).

Szeretnél egy olyan magyar cégnél dolgozni, ami a járványhelyzet ellenére is töretlenül bővül? Ha a toborzás számodra öröm, csatlakozz a CE Glass csapatához!

Egy dinamikus, multinacionális vállalatnál vagy egy megbízható családi vállalkozásnál keres új kihívásokat? Az 1839 óta az egészségügy fejlődését szolgáló B. Braun-vállalatcsoportnál mindkettőt megtalálja!

Az MSCI budapesti központja várja pályakezdők és végzett hallgatók jelentkezését az alábbi szakterületeken. Nézz szét a nyitott pozíciók és lehetőségek között!

A tisztán magyar tulajdonú, közel 32 éves, üvegfeldolgozással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó CE Glass Industries meghatározó szerepet tölt be az üvegipar területén. Ha szeretnél innovatív környezetben dolgozni, akkor csatlakozz a fiatalos és lendületes CE Glass csapatához KÉPZÉSI ÉS FEJLESZTÉSI SPECIALISTA pozícióban.

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik. Exporttevékenységük támogatása érdekében új munkatárssal kívánják bővíteni értékesítési csapatukat:


The Hilti company looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward.

AxFina Holding SA is a CEE/SEE focused asset & loan servicer. Axfina's clients are European banks and global investment funds.

Több magyarországi telephelyen üzemelő intézményi bútorgyártással és taneszközök, demonstrációs eszközök importálásával foglalkozó részvénytársaság szegedi vagy budapesti irodájába keres új munkatársakat.

AxFina Holding SA is a CEE/SEE focused asset & loan servicer. Axfina's clients are European banks and global investment funds.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. mérnök gyakornokot keres a 2020/21-es tanév tavaszi félévére.

20 áruházzal közel 1500 #praktikercsalád taggal a magyar barkácspiac egyik meghatározó márkája a Praktiker. Több mint 20 éve immár magyar tulajdonosi háttérrel, jó csapattal, tervezhető munkaidővel és változatos feladatokkal várnak a Praktikernél!

Ha átlátod a marketing világát és egy lendületes közösség tagja szeretnél lenni, akkor gyere és csatlakozz a fiatalos CE Glass Industries csapatunkhoz, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Nézz szét a közelgő programok és események között:

Ha nyitott és kreatív vagy, jelentkezz szakmai gyakorlatra az Egyesület a Kreatív Oktatásért nonprofit szervezethez!

A Givaudan a világ egyik vezető vállalata az ízek és jólét, valamint az illat- és szépségipar világában. A több mint 250 évre visszatekintő múltjában Több, mint 250 éves múltja során a Vállalat mindig újabb és újabb illatokat és ízeket kitalálva gazdagította szakmai örökségét. Termékei- a kedvenc italoktól kezdve a mindennapi ételekig, az értékes parfümöktől a kozmetikumokig és tisztítószerekig - vásárlók millióiból váltanak ki érzelmeket és okoznak számukra örömöt az egész világon.

2000 óta a piacon levő, közép és nagyvállalatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projekt asszisztens pozícióba pályakezdő munkavállalót.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Gyakornoki programjai kiemelkedőek, nézz szét köztük Te is:

A Solvo Biotechnológiai Zrt. gazdasági gyakornokot keres.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Bonafarm Zrt. csapatához.

As one of the world's leading international oil and gas companies, joining BP means that you will be part of a company that is dedicated to making a difference to the future of energy.

Magyar hallgatóknak, diplomásoknak, kutatóknak valamint tudományos fokozattal rendelkező főiskolai, egyetemi oktatóknak és kutatóknak is kínál németországi tanulmányi és kutatói ösztöndíjakat a Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD).

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Ha már rendelkezel GTK-s diplomával, munkatapasztalattal pénzügy, számvitel vagy kontrolling területen és alapszintű programozási ismeretekkel a VBA és a MySQL sem okoz gondot, akkor a bp adatelemző pozíciója rád vár. A nemzetközi ügyfelekkel történő egyeztetések miatt havonta 3-5 munkanap délutáni munkavégzési rend szerint zajlik.

Marketing-piackutatás területre gyakornokot vár a WinterTrade Zrt.

Ha már rendelkezel GTK-s diplomával és dolgoztál is pénzügy, számvitel vagy kontrolling területen, akkor a bp pénzügyi elemző pozíciója rád vár. A nemzetközi ügyfelekkel történő egyeztetések miatt havonta 3-5 munkanap délutáni munkavégzési rend szerint zajlik.

SRH University Heidelberg is one of the largest and oldest private universities in Germany. About 3,000 students are currently enrolled in the various faculties.

Do you like coding and working with numbers? If so, this might be for you. We are looking for Quantitative Developer Interns in multiple areas who use their combined technical and numerical skills to support trading and management decisions in New York and London.

Responsible for providing customer service support to help to ensure maximum customer satisfaction, providing a communicative link between our products/services and our customers and maintaining an accurate understanding of the customer's needs and expectations.

Marketing gyakornokot keres a szegedi Solar Konstrukt Kft.


A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy harminc évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi és feldolgozó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg 3 nyitott pozíciójuk van:

Dynamic Technology Lab Pte. Ltd. (DTL) focuses on technological innovation to intelligently analyze information and uncover irrationality in the financial markets. By adopting a wide range of ideas, they seek to continuously generate superior risk-adjusted investment returns for our clients.


Martin Mulligan Marketing Ltd is an international marketing services company locatedin St.Helens, between Liverpool and Manchester. We are specialized in barcode labelling equipment and its services.


A szegedi Petrolterv tervező iroda gépészeti tervező munkakörbe gépészmérnököt keres.


Jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlatra a belváros szívében elhelyezkedő könyvelőirodánkba, ha szeretnél belelátni több vállalkozás számviteli, pénzügyi folyamataiba, és ahhoz kapcsolódóan különböző feladatokat ellátni!


A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja munkatársat keres az kerámia fejlesztő mérnök pozícióba.

Szívesen csatlakoznál a több, mint 30 éve működő, legnagyobb magyar tulajdonban lévő könyvvizsgáló és tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a közösség, tudás és teljesítmény?

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, energikus csapat tagja lenni?

Jelentkezz az Ikronhoz Junior Linux rendszergazda munkakörbe!

A Hunnect fordítóiroda felvételt hirdet projektmenedzseri munkakörbe, élettudományi területre


Gyakornoki távmunka lehetőség jogász hallgatók részére.

A Zeto egy elektronikus orvosi műszerek (EEG berendezések) gyártásával foglalkozó amerikai cég, amely szegedi irodájába villamosmérnök/műszaki informatikus munkatársat keres. Olvassa el kattintás után az ajánlatot!

A Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2 fő pályázatíró gyakornokot keres szeptemberi kezdéssel.

Frissen diplomáztál vagy maximum 2 éve szerezted meg a felsőfokú végzettséged? Mérnöki tanulmányokat folytattál és nem bíbelődnél sokat egy szakértői pozícióban hanem vezetői ambíciókat dédelgetsz? Ha mindezen kérdésekre IGEN a válaszod, akkor valószínűleg téged keresünk.

A Vidékfejlesztési Támogatások Főosztálya pályázatot hirdet

jogcímkezelői feladatkör határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére.

A részletek és a jelentkezés elérhető itt.

A Vidékfejlesztési Támogatások Főosztálya pályázatot hirdet jogcímkezelői feladatkör határozott idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére.


Szeptemberi kezdéssel várják új irodai asszisztens munkatársukat! Az állás hallgatói munkavégzés keretében tölthető be.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha a szavak helyett a tettekben hiszel, ha számodra fontos, hogy szenvedéllyel és szabadon alkothass, folyamatosan fejlődj és nap mint nap valódi értéket teremthess, nálunk a helyed! Csatlakozz a Sole-Mizo Zrt. csapatához.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Várjuk képzési, kommunikációs munkatársunkat! Olvass az állásajánlatról bővebben itt és küldd el a jelentkezésed május 26-ig!

Nemzetközi cégként a TMF Group magyarországi leányvállalata Szerbiában nyitotta meg legújabb irodáját. Nyitott pozícióik elérhetőek, ha BSc fokozattal rendelkezel a pénzügy, számvitel vagy közgazdaságtan területén (előnyben részesített, de nem nélkülözhetetlen; bármely egyetem hallgatóit figyelembe veszik).

A nyitott gyakornoki pozíciókról itt olvashatsz bővebben.

KPMG toborzási és kiválasztási csapata aktívan dolgozik tovább, és várja a jelentkezőket elérhető nyitott pozícióira. A részletek itt elérhetőek!


A gyakornoki ajánlat részletei itt elérhetőek.

Friss hírek

Friss hírek RSS

tm_nyito

Minden eddiginél több, összesen 600 szegedi egyetemista jelentkezett az idei Tanítsunk Magyarországért! programra. A hallgatók az SZTE szakembereinek segítségével válhatnak kistelepülésen élő hetedikesek mentorává, amivel havi 30 ezer forintos ösztöndíjban is részesülnek.

kpmg_fejlec

A pénzügy- és számviteli karrierlehetőségek iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani a KPMG Audit Unlocked játékát, amelyben interjúlehetőségért és értékes nyereményekért játszhattok május 21-ig.

eletretervezve_honlapra

Az Életre tervezve egy négy-alkalmas, szombat délelőttönként megvalósuló online élet- és karriertervező program, azoknak, akik szeretnének megismerni egy új, kreatív szemléletmódot, amit az életük minden területén tudnak alkalmazni, vagy épp nem tudják, mik lesznek, ha nagyok lesznek, és azoknak, akik karrierváltáson gondolkodnak, vagy egy kis lendület vágynak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3