Gyakornoki és állásajánlatok

Ha nyitott és kreatív vagy, jelentkezz szakmai gyakorlatra az Egyesület a Kreatív Oktatásért nonprofit szervezethez!

A Givaudan a világ egyik vezető vállalata az ízek és jólét, valamint az illat- és szépségipar világában. A több mint 250 évre visszatekintő múltjában Több, mint 250 éves múltja során a Vállalat mindig újabb és újabb illatokat és ízeket kitalálva gazdagította szakmai örökségét. Termékei- a kedvenc italoktól kezdve a mindennapi ételekig, az értékes parfümöktől a kozmetikumokig és tisztítószerekig - vásárlók millióiból váltanak ki érzelmeket és okoznak számukra örömöt az egész világon.

Gyere és csatlakozz a 31 éves CE Glass csapatához, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!

2000 óta a piacon levő, közép és nagyvállalatoknak dolgozó IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., keres projekt asszisztens pozícióba pályakezdő munkavállalót.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Gyakornoki programjai kiemelkedőek, nézz szét köztük Te is:

Laboránsként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni az ízesítőalapanyagok gyártása terén. Támogatni fogod a Minőségellenőrzési osztályt minden - a részlegre vonatkozó kérdésben.

As a Trainee (engineering) in our Flavours Division, you will have the opportunity to experience a multinational working environment, and You will learn and grow with the help of passionate professionals.

A Solvo Biotechnológiai Zrt. gazdasági gyakornokot keres.

Szerezz piacképes szakmai tapasztalatot a kecskeméti Mercedes-Benz gyár multinacionális környezetében. Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatójaként várjuk jelentkezésedet!

Powerling is a woman-owned business founded in 1983 that is today established as a trusted, versatile, and comprehensive language service provider. Specializing in the sectors of life sciences, law & finance, IT & marketing, and manufacturing & distribution, we provide solutions in over 75 languages. Our aim is to deliver excellent translations and enjoyable experiences to our clients every time.

A Sysdata PSE Kft. az informatikai piac egyik jelentős és elismert szereplőjeként szoftver ill. elektronika/hardverfejlesztéssel és ehhez kapcsolódó projektek megvalósításával foglalkozik. Cégünk több mint 20 évnyi Siemens leányvállalatként szerzett tapasztalatát innovatív ötletekkel ötvözve, színvonalas termékeket és megoldásokat szállít multinacionális és hazai üzleti partnerei számára.

A Bay Zoltán Nonprofit Kft. Biotechnológiai Intézetének Bioremediációs csoportja felvételt hirdet kutató munkatárs munkakörbe.

A Bay Zoltán Nonprofit Kft. Biotechnológiai Intézetének Másodlagos Nyersanyagok hasznosításával foglalkozó osztálya felvételt hirdet vezető kutató munkakörbe.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. pénzügyi gyakornokot keres a 2020/21-es tanév tavaszi félévére.

A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely könyvvizsgálói és számviteli tanácsadási, adó- és jogi tanácsadási, vállalati kockázati, pénzügyi és üzleti tanácsadási területeken kínál világszínvonalú megoldásokat ügyfeleinek 150 országban, több mint 334 ezer munkatárssal.


A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely könyvvizsgálói és számviteli tanácsadási, adó- és jogi tanácsadási, vállalati kockázati, pénzügyi és üzleti tanácsadási területeken kínál világszínvonalú megoldásokat ügyfeleinek 150 országban, több mint 334 ezer munkatárssal.


Szegedi telephelyre HR gyakornokot keres hosszútávra a Bonafarm csoport.

Az Ex Machina Kft. egy szegedi startup, mely a pénzügyi informatika területén, egy innovatív fizetési infrastruktúra alapjait fekteti le Magyarországon. Gazdasági gyakornok munkatársat keresnek szakmai gyakorlat letöltésére.

IBV Hungária Kft. – member of IBV Holding in Germany – was founded in 1993 in Kiskunfélegyháza, a city with significant industrial heritage. The company is one of the leading producers of dust- and waterproof luminaires in Europe. More than 90% of our production volume is sold on international markets in more than 40 countries of 5 continents.
Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága az IBV Hungária - termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Jelentkezz adminisztratív gyakornoki programjukra

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. marketing gyakornokot keres szakmai gyakorlat elvégzésére.

Az OTP Bank Nyrt. ebben a félévben is várja a GTK-s szakmai gyakorlatos hallgatókat. Részletek és jelentkezés cikkünkben:

A RabIT szoftverfejlesztőket keres szegedi irodájába. Ha szenvedélyed a programozás és szeretnél egyedi, változatos projekteken dolgozni, akkor csatlakozz a csapathoz!. Lehetsz még egyetemi hallgató vagy friss diplomás, bátran jelentkezz, és próbáld ki magad a szoftverfejlesztés világában!

Az Országos Lélek-Mentők Alapítvány közösségi média munkatárs, PR és marketing munkatárs pozícióra szakmai gyakorlati helyet hirdet a 2020/21-es tanév második félévére.

Az Oxyvitál 2003 Bt. közösségi média munkatárs, PR és marketing munkatárs pozícióra szakmai gyakorlati helyet hirdet a 2020/21-es tanév második félévére.

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik.

Exporttevékenységük támogatása érdekében új munkatárssal kívánják bővíteni a csapatukat.

Nemzetközi cég körösladányi telephelyére IT gyakornokot keres. Ha szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellé tapasztalatot is szerezni, mellesleg jól jönne egy kis plusz zsebpénz is, akkor jelentkezz!

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha a szavak helyett a tettekben hiszel, ha számodra fontos, hogy szenvedéllyel és szabadon alkothass, folyamatosan fejlődj és nap mint nap valódi értéket teremthess, nálunk a helyed! Csatlakozz a Sole-Mizo Zrt. csapatához.

A Forrás Centrum Kft. 2 fő pályázatíró referensi pozíciót kínál hallgatók számára.

Jelentkezz gyakornoknak - tervezd a Mercedesnél a jövő autóit logisztikusként!

A Linamar Hungary gyártástámogató mérnök pozíciót hirdet békéscsabai üzemébe. Hozzuk lendületbe a jövő gépipari megoldásait! Részletek és jelentkezés a cikkben:

Az SZTE Projektmenedzsment Igazgatóság keres PÉNZÜGYI ÉS SZEMÉLYÜGYI ASSZISZTENS MUNKAKÖRBE MA-MSC nappali / vagy levelező tagozatos hallgatót vagy frissen végzett diplomást.

Interested in flexible working opportunities? Morgan Stanley empowers employees to have greater freedom of choice through flexible working arrangements. Speak to our recruitment team to find out more.

Gyere és csatlakozz a 31 éves CE Glass csapatához, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!

The program starts at the beginning of February and ends at the end of June. Our Spring interns work 20 hours per

week with a flexible schedule, to make sure they can also concentrate on their studies.

Mezőgazdasági témákban járatos, kutatási és publikálási tapasztalattal rendelkező munkatársat keres az Országgyűlés Hivatala


Martin Mulligan Marketing Ltd is an international marketing services company based in St. Helens (UK), specialized in barcode labelling equipment and its services.

Szeretnél egy olyan környezetben dolgozni, ahol számíthatsz a csapatodra, és kíváncsiak a véleményedre?

Az Aventail csapata Junior BI fejlesztőt, Junior PHP backend fejlesztőt, és Junior frontend fejlesztőt keres. Részletek és az egyes pozíciók leírása a cikkben:

Ügyvédi iroda dinamikus csapata jogász gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres.

„…let´s gain dynamic and positive experiences…“

Ügyvédi iroda dinamikus csapata marketing kommunikáció szakos, ebben jártas gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres.

Szívesen csatlakoznál a legnagyobb magyar tulajdonban lévő tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a teljesítmény, tudás és a közösség? A BDO egy nemzetközi hátterű cég, amely közel 170 országban van jelen, ám az irodák helyi stratégiai döntések alapján működnek, így reagálva leggyorsabban a gazdasági eseményekre. A BDO-nál fontosnak tartjuk az emberközpontúságot, az újításokra való nyitottságot és a kiváló minőségű szolgáltatás fenntartását.

Csatlakozz a bp csapatához! ➡️ Téged keresünk Solar After Sales Customer Support Analyst pozíciónkra, amennyiben már lediplomáztál a GTK-n


Az INS Kft. fő feladatának tekinti a magyarországi KKV-k exporttevékenységének teljes körű támogatását.

Elsősorban külföldi rendezvényeken (expo-kon, vásárokon) történő megjelenés megszervezésében állnak ügyfeleik rendelkezésére. A cég hosszútávra keres munkatársakat, változatos munkakörökbe.

A Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak gyakorlati helyeket kínál a Homo Ludens Project csapata.

A 100%-ban magyar tulajdonú, 31 éves, üvegfeldolgozással és szigetelőüveg gyártással foglalkozó dinamikusan fejlődő CE Glass LEAN vezetőt keres.

A Szegedi Vízmű Zrt. kontroller munkatársat keres.

A CE Glass keresi HR csapata legújabb tagját, aki tudásával és szakmai tapasztalatával segít a munkatársak megtartásában, motiválásában és a megfelelő munkaerő megtalálásában.

Európa meghatározó por- és páramentes ipari lámpatestet gyártó és műanyagfeldolgozó, német tulajdonban lévő társasága az IBV Hungária - termelésének több mint 90%-át exportálja. Kiskunfélegyházi székhelyükön mintegy 500 fő dolgozik.

Bp is a global energy business involved in every aspect of the energy system. We have 75,000 employees in 80 countries, working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day. We are one of the very few companies equipped to solve some of the big complex challenges that matter for the future. We have a real contribution to make to the world's ambition of a low carbon future. Join us, and be part of what we can accomplish together.

A dán tulajdonú Vestfrost Zrt. dinamikusan növekszik, és kiváló minőségű hűtőgépeket gyárt közel 300 fővel. Amennyiben ezen a területen keresel fejlődési lehetőséget és kihívást egy nemzetközi vállalatnál, akkor nálunk a helyed. Cserébe életre szóló szakmai tudást, változatos feladatokat és kellemes munkakörnyezetet kínálunk egy fiatal csapatban.


A Hirschmann nemzetközi viszonylatban is jelentős kommunikáció-elektronikai vállalat, járműantenna-rendszerek, ipari csatlakozók gyártója diákmunkatársat keres kontroller pozícióba.

Ha már rendelkezel GTK-s diplomával és dolgoztál is pénzügy, számvitel vagy kontrolling területen, akkor az alábbi pozíciók várnak rád a bp-nél. A nemzetközi ügyfelekkel történő egyeztetések miatt minden második héten délutáni munkavégzési rend van érvényben. Nézz körül és jelentkezz a lenti linkeken.

Build the future is the Prysmian Group Graduate Program – in 2021, we will kick off with the edition number 10!

Our Graduate Program provides an immersive experience in our company from day 1.

A Precognox Junior Java szoftverfejlesztőt, programozót keres kaposvári irodájába: tekints be mindennapjaikba! A cég színvonalas projekteken dolgozik, amelyeket bizonyára érdekesnek fogsz találni. Java programozási munkatapasztalat nem elvárás, de a felvételi próbafeladatot Java nyelven kell megoldani.

SAP started in 1972 as a team of five colleagues with a desire to do something new. Together, they changed enterprise software and reinvented how business was done. Today, as a market leader in enterprise application software, we remain true to our roots. That’s why we engineer solutions to fuel innovation, foster equality and spread opportunity for our employees and customers across borders and cultures.

2021-ben fogsz végezni a felsőoktatásban? Akkor már most érdemes jelentkezned.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

SAP started in 1972 as a team of five colleagues with a desire to do something new. Together, they changed enterprise software and reinvented how business was done. Today, as a market leader in enterprise application software, we remain true to our roots. That’s why we engineer solutions to fuel innovation, foster equality and spread opportunity for our employees and customers across borders and cultures.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak.

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Bonafarm Zrt. csapatához.

As one of the world's leading international oil and gas companies, joining BP means that you will be part of a company that is dedicated to making a difference to the future of energy.

Magyar hallgatóknak, diplomásoknak, kutatóknak valamint tudományos fokozattal rendelkező főiskolai, egyetemi oktatóknak és kutatóknak is kínál németországi tanulmányi és kutatói ösztöndíjakat a Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD).

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Ha már rendelkezel GTK-s diplomával, munkatapasztalattal pénzügy, számvitel vagy kontrolling területen és alapszintű programozási ismeretekkel a VBA és a MySQL sem okoz gondot, akkor a bp adatelemző pozíciója rád vár. A nemzetközi ügyfelekkel történő egyeztetések miatt havonta 3-5 munkanap délutáni munkavégzési rend szerint zajlik.

Marketing-piackutatás területre gyakornokot vár a WinterTrade Zrt.

Ha már rendelkezel GTK-s diplomával és dolgoztál is pénzügy, számvitel vagy kontrolling területen, akkor a bp pénzügyi elemző pozíciója rád vár. A nemzetközi ügyfelekkel történő egyeztetések miatt havonta 3-5 munkanap délutáni munkavégzési rend szerint zajlik.

SRH University Heidelberg is one of the largest and oldest private universities in Germany. About 3,000 students are currently enrolled in the various faculties.

Do you like coding and working with numbers? If so, this might be for you. We are looking for Quantitative Developer Interns in multiple areas who use their combined technical and numerical skills to support trading and management decisions in New York and London.

Responsible for providing customer service support to help to ensure maximum customer satisfaction, providing a communicative link between our products/services and our customers and maintaining an accurate understanding of the customer's needs and expectations.

Marketing gyakornokot keres a szegedi Solar Konstrukt Kft.


A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy harminc évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi és feldolgozó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg 3 nyitott pozíciójuk van:

Dynamic Technology Lab Pte. Ltd. (DTL) focuses on technological innovation to intelligently analyze information and uncover irrationality in the financial markets. By adopting a wide range of ideas, they seek to continuously generate superior risk-adjusted investment returns for our clients.


Martin Mulligan Marketing Ltd is an international marketing services company locatedin St.Helens, between Liverpool and Manchester. We are specialized in barcode labelling equipment and its services.


A szegedi Petrolterv tervező iroda gépészeti tervező munkakörbe gépészmérnököt keres.


Jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlatra a belváros szívében elhelyezkedő könyvelőirodánkba, ha szeretnél belelátni több vállalkozás számviteli, pénzügyi folyamataiba, és ahhoz kapcsolódóan különböző feladatokat ellátni!


A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja munkatársat keres az kerámia fejlesztő mérnök pozícióba.

Szívesen csatlakoznál a több, mint 30 éve működő, legnagyobb magyar tulajdonban lévő könyvvizsgáló és tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a közösség, tudás és teljesítmény?

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, energikus csapat tagja lenni?

Jelentkezz az Ikronhoz Junior Linux rendszergazda munkakörbe!

A Hunnect fordítóiroda felvételt hirdet projektmenedzseri munkakörbe, élettudományi területre


Gyakornoki távmunka lehetőség jogász hallgatók részére.

A Zeto egy elektronikus orvosi műszerek (EEG berendezések) gyártásával foglalkozó amerikai cég, amely szegedi irodájába villamosmérnök/műszaki informatikus munkatársat keres. Olvassa el kattintás után az ajánlatot!

A Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2 fő pályázatíró gyakornokot keres szeptemberi kezdéssel.

Frissen diplomáztál vagy maximum 2 éve szerezted meg a felsőfokú végzettséged? Mérnöki tanulmányokat folytattál és nem bíbelődnél sokat egy szakértői pozícióban hanem vezetői ambíciókat dédelgetsz? Ha mindezen kérdésekre IGEN a válaszod, akkor valószínűleg téged keresünk.

A Vidékfejlesztési Támogatások Főosztálya pályázatot hirdet

jogcímkezelői feladatkör határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére.

A részletek és a jelentkezés elérhető itt.

A Vidékfejlesztési Támogatások Főosztálya pályázatot hirdet jogcímkezelői feladatkör határozott idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére.


Szeptemberi kezdéssel várják új irodai asszisztens munkatársukat! Az állás hallgatói munkavégzés keretében tölthető be.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha a szavak helyett a tettekben hiszel, ha számodra fontos, hogy szenvedéllyel és szabadon alkothass, folyamatosan fejlődj és nap mint nap valódi értéket teremthess, nálunk a helyed! Csatlakozz a Sole-Mizo Zrt. csapatához.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft., Európa egyik legnagyobb, a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch AG kerámiagyártó cégcsoport magyarországi tagja, bővülő csapatába munkatársat keres.

Várjuk képzési, kommunikációs munkatársunkat! Olvass az állásajánlatról bővebben itt és küldd el a jelentkezésed május 26-ig!

Nemzetközi cégként a TMF Group magyarországi leányvállalata Szerbiában nyitotta meg legújabb irodáját. Nyitott pozícióik elérhetőek, ha BSc fokozattal rendelkezel a pénzügy, számvitel vagy közgazdaságtan területén (előnyben részesített, de nem nélkülözhetetlen; bármely egyetem hallgatóit figyelembe veszik).

A nyitott gyakornoki pozíciókról itt olvashatsz bővebben.

KPMG toborzási és kiválasztási csapata aktívan dolgozik tovább, és várja a jelentkezőket elérhető nyitott pozícióira. A részletek itt elérhetőek!


A gyakornoki ajánlat részletei itt elérhetőek.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

A tavaszi szemeszterre még találsz gyakornoki pozíciókat, válassz bátran közülük!

telekom_challenge_fejlec

Te hogy látod az otthoni adatátvitel jövőjét és még biztonságosabbá tételét? Ha van ötleted a témában, akkor jelentkezz a Deutsche Telekom nemzetközi versenyére kutatás és fejlesztés területen.

pexels_cup_of_couple_6177677

Folytatódik a digitális oktatás a Szegedi Tudományegyetemen a novemberi kormányrendelet oktatásra vonatkozó rendelkezései alapján. A 2020/2021-es tavaszi félév is ugyanúgy, online formában indul, ahogy az őszi félév zárult.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3