nyito_VI_november_veradas_2019

VI. Nagy SZTE Véradás

Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban a Véradók Napján, november 27-én, 8.00 és 15.30 óra között ismételten számítanak az egyetemi polgárok önzetlen segítségére, hogy ezúttal is megmenthessenek legalább 300 életet.

Az SZTE által szervezett véradások népszerűségét bizonyítja, hogy 2019-ben az SZTE lett az első hazai egyetem, amely elnyerte a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” címet.


A rendezvényre szeretettel várnak minden eddigi és leendő véradót a TIK-ben előzetes időpontfogalással, de egyaránt számítanak a foglalás nélkül érkező donorok jelentkezésére is. Időpontfoglalás ide kattintva lehetséges.


A sikeres véradók az ajándékcsomag mellett ráadásként az Izometria felajánlásából egy kupont is kapnak, amely beváltható egy aerobic vagy konditermi edzésre.


VI_november_veradas_2019


A rendezvény részét képezi a Vöröskereszt kampányának is, a kampánnyal és az értékes ajándékokkal kapcsolatos releváns információk itt találhatóak.


A véradáshoz szükséges okmányok: lakcímkártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya. Véradás előtt érdemes reggelizni és sok folyadékot inni.