Tisztelt Háziorvos Kolléga!

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ szeretné felfrissíteni, és az Önök számára hasznosabbá és praktikusabbá tenni a szakellátással kapcsolatos információk, tájékoztatók és szakmai anyagok hozzáférését. Ennek érdekében a honlapon (http://http://www.u-szeged.hu/szakk/) folyamatosan frissítésre kerülnek a rendelési idők és helyszínek aktuális állapota (http://www.rendeles.szote.u-szeged.hu/), valamint a korábbi "Háziorvosoknak" menüpont alatt elérhető hírlevelek rendszere.


A hírlevelek elérhetősége egyszerűbbé vált. Erre a linkre kattintva http://www.u-szeged.hu/szakk/v/regisztracio önállóan elvégezhető a regisztráció. A kötelező adatok rögzítése után, jelszó választásával a hírlevelek rögtön elérhetővé válnak.


Egy-egy dokumentum mindig csak egy információt fog tartalmazni, így önálló kezelése könnyebbé válik. A hírlevelek könyvtárrendszerét átláthatóbbá tettük. Az aktuálisan (elmúlt egy hónapban) felkerült információk az "AKTUALITÁSOK" könyvtárba kerülnek. Egy hónap elteltével témakörönként meghatározott könyvtárakba kerülnek szortírozásra, így a későbbiek folyamán könnyebben kereshetőek vissza. A gyermekellátással kapcsolatos információk a "GYERMEKELLÁTÁS"
könyvtárba kerülnek át, azon belül szintén további bontást tervezünk témakörönként. A korábbi hírlevelek az "ARCHÍVUM"-ban továbbra is megtalálhatóak.
A dokumentumok természetesen továbbra is letölthetőek saját használatra.


Tisztelettel,


Prof. Dr. Lengyel Csaba
SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnök