Zöld HSZI

A Hallgatói Szolgáltató Iroda a Szegedi Tudományegyetem legnagyobb ügyfélforgalmú irodája, ezért kötelességünk jó példával elöl járni és megmutatni, hogy úgy is lehet minőségi szolgáltatásokat nyújtani, hogy közben a környezetünk állapotára és megőrzésére is figyelemmel vagyunk.

 

Ezért a HSZI a TIK Igazgatósággal, az SZTE Rektori Hivatalával és a GTK Dékáni Hivatalával közösen indult a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért szervezésében megrendezésre kerülő, 2010-es Zöld Iroda versenyen. A pályázaton induló 4 szervezet összesen kb. 90 embert és kb. 1.200 m2 irodaterületet jelentett.

Örömmel jelenthetjük ki, hogy a Szegedi Tudományegyetem a 2010. évi Zöld Iroda versenyen eredményesen szerepelt és „Kreativitás különdíjat” nyert.

 

A Zöld Iroda 2009 versenyen a TIK Igazgatóság elnyerte a Legtöbbet Zöldült Iroda címet, így különösen értékes számunkra, hogy ebben az évben is díjazottak lehettünk. A díj értékét növeli az is, hogy négy rendkívül eltérő felkészültségű és más-más feltételekkel rendelkező egyetemi egység közös pályázatát is elismerésre érdemesnek találták.