Nevtelen_terv_2

Pályázatírás és projektmenedzsment tréning

Pályázatírás és projektmenedzsment tréning

Időpont:

2022. október 7-8. (péntek és szombat) 9:00-17:00-ig


Kurzuskód: XA0021-PáTrProTr / XM0011-PáTrProTr


A képzés elvégzése után elméleti és gyakorlati példákon keresztül reprezentálni tudod majd az itt elsajátított, projekttervek elkészítésével kapcsolatos ismereteket. Megismered a projektterv megvalósítási szintekre történő lebontását, a projektek forrástervezési alapjait, értékelni tudod majd a projekt megvalósulását. Nagy szerepet kap a projektmenedzsment kapcsán a projekt életciklusainak és a különböző típusú projektek sajátosságainak bemutatása. A feladatok középpontjában interaktív, gyakorlatias formában a már megvalósított projekt-esetek átbeszélése, a tapasztalatok átadása áll.


Milyen tartalomra számíthatsz?

- A képzés célja, hogy a résztvevők gyakorlati példák segítségével megismerjék a projekttervezés és projektvezetés, valamint a projektmegvalósítás és projektértékelés módszertani alapfogalmait, és képesek legyenek azok gyakorlati alkalmazására.

- Megismered a pályázati rendszer felépítését: áttekintés a hazai és az EU-s fejlesztési irányokról, operatív programokról, pályázatkészítés menete, módszertana, pályázati anyag és információ megszerzésének lehetőségei és módjai
- Megtudod, melyek a pályázat összeállításának háttér elemei: a kívánt (elérendő) cél (eredmény) meghatározás; Outputok meghatározása; SWOT, stratégiai tervezés, problémaelemzés, cél meghatározás, partnerség, horizontális célkitűzések, indikátorok, humánerőforrás tervezés, ütemezés, munkaterv, pénzügyi tervezés
- Belelátsz a projekttervezés részleteibe; projekt megvalósulás ellenőrzése, projekt technikák (GANNT, Kockázat elemzés)


Vélemények:

„A tréning jó átfogó képet ad a pályázatírás és projektmenedzsment alapjairól. Azoknak a hallgatótársaimnak ajánlanám, akik még egyáltalán nem vettek részt ilyen irányú oktatáson.”

„Teljes belátást nyertem a pályázatok világába, melynek eredményeként magabiztosabban kezdhetek saját projektbe.”


„Személyre szabottság, szabad ötletelés, közvetlenség, interaktivitás. Pályázatokhoz szükséges platformok megismerése, formai követelmények, kulcsmomentumok a pályázatíráshoz. Átfogóbb képet kaptam a téma gyakorlati megvalósításának módjáról és inspirációt.”


„Jó volt a hangulat, inspirálóak, kreatívak voltak a csoporttársak. A tréner türelmes és kedves volt, jó, hogy megnéztük a különböző pályázatkezelő felületeket, bármilyen felmerülő kérdésre hasznos választ kaptunk.”


„Az, hogy kiscsoportos foglalkozás volt, így a kommunikáció könnyebben megvalósult. A projekttervezésről, pályázatírásról elméletben és gyakorlatban is tanultunk, végig vettük annak folyamatát.”„Nagyon sok hasznos támpontot kaptunk jövőbeni projektjeink elindításához.”


„Azért ajánlanám, mert egy átfogó képet ad a magyar pályázati rendszerről, illetve a lexikális tudás mellett gyakorlatban is elsajátítható a tananyag. Volt önálló munkavégzés, ahol külön-külön volt lehetőség átbeszélni az oktatóval, hogy melyek az erős és gyenge pontjai a munkánknak.”


„Az oktatás jellegét tekintve gyakorlat-orientált volt, így mindent hasznosítani fogok.”


„A tréning jó hangulatban telt, kreatív ötletekben gazdag volt. Egyéni és csapatmunkára is volt lehetőség.”


Jelentkezés:

Jelentkezési lap 

Motivációs levél


A motivációs levélen kérjük tüntesd fel a nevedet, szakodat, e-mail címedet!


A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!

Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2022. szeptember 7. 23:00-ig!


tamop_logo

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Középpontban az SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az őszi Karriernapokra!

Bespirited2022_FB_szeles1

Are you looking for a new challenge for the fall semester? Let your adventure begin!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

A versenyeket leginkább gazdasági szakirányon tanuló egyetemisták figyelmébe ajánljuk! Figyeljétek a jelentkezési határidőket, kattintsatok a részletekért!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3