Nevtelen_terv_1

Pályatervezési és álláskeresési tréning

Pályatervezési és álláskeresési tréning

Időpont: október 13., október 20. Mindkét napon 9:00-17:00-ig

Kurzuskód: XA0021-PáTrÁkTr / XM0011-PáTrÁkTr

Tréningünk célja, hogy egy jól felépített struktúra alapján 2 jó hangulatú napba sűrítve végigjárd az gyakornoki hely/álláskeresésre való felkészülés lépcsőit miközben hasznos, gyakorlatias tudással gazdagodsz.

Milyen tartalomra számíthatsz?

 

• Segítséget kapsz erőforrásaid feltérképezéséhez, a pályatervezéshez szükséges készségek fejlesztéséhez.

• Összehangoljuk a munkaerő-piaci lehetőségeket és elképzeléseidet!

• Tudni fogod, hogy hol kutasd fel azokat a gyakornoki helyeket/munkaköröket, melyek érdekesek lehetnek számodra!

• Garantáltan lesz egy jó önéletrajzod és motivációs leveled.

• Új szempontokat és alternatívákat kapsz, bővítheted munkaerő-piaci jártasságodat.

• Hiteles kommunikációs stílust sajátíthatsz el, mely segítségedre lesz a későbbi állásinterjún.

• Ismerni fogod a jellemző kiválasztási módszereket, melyekről előzetes élményeket, tapasztalatokat gyűjthetsz.

• Rálátást kapsz a béralku folyamatára, a HR-s szempontokra a toborzási és kiválasztási folyamat egyes lépcsőin.

• Tapasztalatokat, figyelmet, visszajelzéseket kapsz két jó hangulatú napba sűrítve!

• Tájékozottabban, magabiztosabban, magasabb szintű tudatossággal kezdheted el az álláskeresést!

 

Vélemények:

 

„Többet adott a tréning, mert szórakoztató módon tanulhattunk a munkába állásról és annak velejáróiról. Emellett remek önismereti tréning is volt ez a két alkalom.”


„Megtanultam jó cv-t, motivációs levelet írni, gyakorolhattam az interjút, ami nagy élmény volt, és így biztonságosabbnak érzem a felkészülést a további életben.”


„Önismeretet, összeszedettséget és nyugalmat érzek magamban a tréning után.”


„A CV írásról és az állásinterjúról sokat tanultam. Emellett önbizalmat kaptam arra, hogy ne pozícionáljam alul magam.”


„Tényleg használható, és magammal vihető tudásra tettem szert. Készült egy jó önéletrajzom, amit felhasználhatok a munkakereséshez, és nem úgy megyek majd állásinterjúra, hogy elképzelésem sincs milyen lesz. Az órák jó hangulatban teltek, szerintem mindenki maximálisan odatette magát, ami nagyon motiváló volt. :)”


Az tetszett a legjobban, hogy több szempontból is foglalkoztunk a témával és a tények megismerése mellett (pl. milyen portálok alkalmasak álláskeresésre) önmagunk megismerésére is hangsúlyt fektettünk.”


„Pozitív volt számomra a tréner helyzethez való gyors alkalmazkodása. Az, hogy összefoglalta, rendszerezte, és kiegészítette az eddigi ismereteimet. Végül, egy interjúhelyzet szimulációja, mert nem volt még ilyenben részem, és jó volt megnézni tét nélkül.”


„Tetszett, hogy a gyakorlati feladatok mellett volt „elméleti oktatás” is, és ezeket az anyagokat meg is kaptuk, így bármikor, ha kell, otthon újra át tudjuk venni. Örültem neki, hogy önismereti részek is voltak a kurzusban.”


Jelentkezéshez kattints ide:


Jelentkezési lap 


A motivációs levélen kérjük tüntesd fel a nevedet, szakodat, e-mail címedet!

A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!
Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2023. szeptember 13. 12:00-ig!Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3