Nevtelen_terv_1

Pályatervezési és álláskeresési tréning

Pályatervezési és álláskeresési tréning

Időpont: március 22., április 5.

Mindkét napon 9:00-17:00-ig

Kurzuskód: XA0021-PáTrÁkTr / XM0011-PáTrÁkTr

Tréningünk célja, hogy egy jól felépített struktúra alapján 2 jó hangulatú napba sűrítve végigjárd az gyakornoki hely/álláskeresésre való felkészülés lépcsőit miközben hasznos, gyakorlatias tudással gazdagodsz.

Milyen tartalomra számíthatsz?

 

• Segítséget kapsz erőforrásaid feltérképezéséhez, a pályatervezéshez szükséges készségek fejlesztéséhez.

• Összehangoljuk a munkaerő-piaci lehetőségeket és elképzeléseidet!

• Tudni fogod, hogy hol kutasd fel azokat a gyakornoki helyeket/munkaköröket, melyek érdekesek lehetnek számodra!

• Garantáltan lesz egy jó önéletrajzod és motivációs leveled.

• Új szempontokat és alternatívákat kapsz, bővítheted munkaerő-piaci jártasságodat.

• Hiteles kommunikációs stílust sajátíthatsz el, mely segítségedre lesz a későbbi állásinterjún.

• Ismerni fogod a jellemző kiválasztási módszereket, melyekről előzetes élményeket, tapasztalatokat gyűjthetsz.

• Rálátást kapsz a béralku folyamatára, a HR-s szempontokra a toborzási és kiválasztási folyamat egyes lépcsőin.

• Tapasztalatokat, figyelmet, visszajelzéseket kapsz két jó hangulatú napba sűrítve!

• Tájékozottabban, magabiztosabban, magasabb szintű tudatossággal kezdheted el az álláskeresést!

 

Vélemények:


„A tréning abszolút hozta mindazt, amit ígért. Ennek köszönhetően felkészültnek érzem magam a munka világára: nagyon jó önéletrajzokat és motivációs leveleket tudok már írni!”


„A legpozitívabbak számomra azok a tanácsok voltak, amelyek az önéletrajzzal és motivációs levéllel kapcsolatosak. Továbbá a tapasztalatok gyakorlati alkalmazhatóságát és az önbizalmam megerősítését is kiemelném.”


„Többet adott a tréning, mert szórakoztató módon tanulhattunk a munkába állásról és annak velejáróiról. Emellett remek önismereti tréning is volt ez a két alkalom.”


„Megtanultam jó cv-t, motivációs levelet írni, gyakorolhattam az interjút, ami nagy élmény volt, és így biztonságosabbnak érzem a felkészülést a további életben.”


„Önismeretet, összeszedettséget és nyugalmat érzek magamban a tréning után.”


„A CV írásról és az állásinterjúról sokat tanultam. Emellett önbizalmat kaptam arra, hogy ne pozícionáljam alul magam.”


„Tényleg használható, és magammal vihető tudásra tettem szert. Készült egy jó önéletrajzom, amit felhasználhatok a munkakereséshez, és nem úgy megyek majd állásinterjúra, hogy elképzelésem sincs milyen lesz. Az órák jó hangulatban teltek, szerintem mindenki maximálisan odatette magát, ami nagyon motiváló volt. :)”


Az tetszett a legjobban, hogy több szempontból is foglalkoztunk a témával és a tények megismerése mellett (pl. milyen portálok alkalmasak álláskeresésre) önmagunk megismerésére is hangsúlyt fektettünk.”


„Pozitív volt számomra a tréner helyzethez való gyors alkalmazkodása. Az, hogy összefoglalta, rendszerezte, és kiegészítette az eddigi ismereteimet. Végül, egy interjúhelyzet szimulációja, mert nem volt még ilyenben részem, és jó volt megnézni tét nélkül.”


„Tetszett, hogy a gyakorlati feladatok mellett volt „elméleti oktatás” is, és ezeket az anyagokat meg is kaptuk, így bármikor, ha kell, otthon újra át tudjuk venni. Örültem neki, hogy önismereti részek is voltak a kurzusban.”


Jelentkezéshez kattints ide:


Jelentkezési lap 


A motivációs levélen kérjük tüntesd fel a nevedet, szakodat, e-mail címedet!

A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!
Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2024. február 14. 12:00-ig!Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

A pályázati felhívás célja lehetőséget biztosítani a felsőoktatási tanulmányaikat folytató hallgatók részére annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek a biztosítási szakmához, megismerhessék a szakma 21. századi legfontosabb kihívásait.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, próbainterjúzási lehetőség, programajánlók. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3