Nevtelen_terv_4

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

Időpont:

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

2022. november 25. és december 2. (pénteki napok) mindkét napon 9:00-17:00-ig


Kurzuskód: XA0021-ÖnSzemfTr / XM0011-ÖnSzemfTr

  • Szeretnél visszajelzéseket kapni jellemző kommunikációs stílusodról, non verbális üzeneteidről?
  • Nem úgy fejezed ki érzéseid, gondolataid, ahogy szeretnéd, így néha elbeszéltek egymás mellett beszélgetőpartnereddel?
  • Van szándékod arra, hogy tisztábban ráláss a konfliktushelyzeteidre, a mögöttes szükségletekre, mozgatórugókra? Szeretnél eszközöket, lehetséges forgatókönyveket kapni az asszertívebb önérvényesítés érdekében?

Ha foglalkoztatnak az alábbi kérdések, gyere el tréningünkre, melynek összetevői egy csipetnyi önismeret, empátia és önérvényesítés a kommunikációban, konfliktuskezelésben! A képzés végére ügyesebb leszel céljaid, szükségleteid kifejezésében, visszajelzéseket kapsz a rád jellemző kommunikációs stílusról és konfliktuskezelési stratégiáról, annak másokra gyakorolt hatásáról. Lehetőséged lesz fejlődni az elfogadás és személyes hatékonyság terén.

 

Vélemények:


„Érzelmi szinten sokkal többet adott mint számítottam. Más problémáimra is kaptam választ.”


„Arra számítottam, hogy több elmélet lesz a tréningen, de helyette érdekes, játékos feladatokban vettünk részt, amit pozitív dolognak tartok, hiszen elméleti ismereteket más forrásból is el tudok sajátítani, pl. könyvekből.”


„Nagyon szerencsés csoport volt, nagyon jól tudtunk együtt dolgozni és szerintem mindenki eléggé biztonságban érezte magát ahhoz, hogy megnyíljon. Sokszor felszólaltam és jó volt gyakorolni a nyilvános beszédet. Sokat tanultam a játékokból is.”


„Gyakorlati alapú volt és sok lehetőség volt az aktív tevékenységre. Emellett mind csoportban, mind pedig egyénenként érvényesülni tudtunk. Érzem, hogy plusszal távozom innen.”


„Számomra az volt a legpozitívabb a képzésből, hogy kaptam egy pozitív visszacsatolást a kommunikációs készségeimről, illetve hogy megtanulhattam a konfliktuskezelés főbb lépéseit, így sikeresebben tudom megoldani a jövőben, a magánéletben és a munkahelyen felmerülő vitákat és konfliktusokat.”


„Játékosság. Komoly, többnyire személyes témákról tudtunk beszélgetni úgy, hogy nem éreztem magam kínosan. Itt biztonságot és elfogadást tapasztaltam. Az oktató maximálisan segítőkész, diszkrét és közvetlen.”


 

Jelentkezés:

 

Jelentkezési lap  

Motivációs levélA motivációs levélen kérjük tüntesd fel a neved, szakodat, e-mail címedet!

A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2022. szeptember 7. 23:00-ig!


tamop_logo

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, nemzetközi lehetőségek, versenylehetőség és még sok más. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda novemberi hírlevelében, kattints a részletekért!

Honlapra

Több ezer középiskolást vár a Szegedi Tudományegyetem november 24-én, csütörtökön 8 órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol a felvételiről, az egyetem képzéseiről és a hallgatói élet mindennapjairól tájékozódhatnak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. A kísérőprogramokon az érdeklődők megismerhetik a patikai gyógyszerkészítés titkát, a bölcsészkar ikonikus épületét, a vegyészmérnök képzés részleteit, bekapcsolódhatnak a gyógynövény- és drogismeret laborgyakorlatba, sőt, az öregségi szimulátort és az újraélesztést is kipróbálhatják.

Nevtelen_terv

Kezdetét vette a „Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás” című projekt megvalósítása a Szegedi Tudományegyetemen. A projekt nyitórendezvényére 2022.11.10-én került sor, a részletekről az egyetem vezetői és a projektért felelős szakemberek számoltak be. A fejlesztés nemcsak az SZTE oktatóit és hallgatóit, hanem minden polgárát érinti és a modern, gyorsan változó világhoz kíván alkalmazkodni, eszközpark növeléssel, különböző gyakorlati képzésekkel és egy nagy horderejű, épületfelújítással is.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3