Nevtelen_terv_4

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

Időpontok:
Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés I. – március1., március 8.
Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés II. – május 3., május 10.

Mindkét napon 9:00-17:00-ig

Kurzuskód: XA0021-ÖnSzemfTr / XM0011-ÖnSzemfTr

  • Szeretnél visszajelzéseket kapni jellemző kommunikációs stílusodról, non verbális üzeneteidről?
  • Nem úgy fejezed ki érzéseid, gondolataid, ahogy szeretnéd, így néha elbeszéltek egymás mellett beszélgetőpartnereddel?
  • Van szándékod arra, hogy tisztábban ráláss a konfliktushelyzeteidre, a mögöttes szükségletekre, mozgatórugókra? Szeretnél eszközöket, lehetséges forgatókönyveket kapni az asszertívebb önérvényesítés érdekében?

Ha foglalkoztatnak az alábbi kérdések, gyere el tréningünkre, melynek összetevői egy csipetnyi önismeret, empátia és önérvényesítés a kommunikációban, konfliktuskezelésben! A képzés végére ügyesebb leszel céljaid, szükségleteid kifejezésében, visszajelzéseket kapsz a rád jellemző kommunikációs stílusról és konfliktuskezelési stratégiáról, annak másokra gyakorolt hatásáról. Lehetőséged lesz fejlődni az elfogadás és személyes hatékonyság terén.

 

Vélemények:


„Akkora érzelmi töltetet kaptam, amit még évtizedek múltán is fel tudok majd idézni. Nagyon pozitív volt számomra a baráti, oldott légkör, amiben ez megvalósulhatott.”


„Sokat tanultam önmagamról a tréningen. Nagyon jó volt az is, hogy jó csoport jött össze, sosem unatkoztam, sosem vártam, hogy vége legyen. A feladatok izgalmasok voltak, mély mögöttes tartalommal.”


„Nagyon pozitív volt számomra a képzésen, hogy ennyi különböző embert megismerhettünk. A mi generációnk eléggé bezárkózott az internet miatt, de ez a tréning segített ismerkedni, új barátokat szerezni. Minden félévben kellene minden hallgatónak egy ilyen tárgy!”


„Ezen a tréningen visszanyertem a pozitív világlátásomat és bizalmamat a világ felé.”„Érzelmi szinten sokkal többet adott mint számítottam. Más problémáimra is kaptam választ.”


„Arra számítottam, hogy több elmélet lesz a tréningen, de helyette érdekes, játékos feladatokban vettünk részt, amit pozitív dolognak tartok, hiszen elméleti ismereteket más forrásból is el tudok sajátítani, pl. könyvekből.”


„Nagyon szerencsés csoport volt, nagyon jól tudtunk együtt dolgozni és szerintem mindenki eléggé biztonságban érezte magát ahhoz, hogy megnyíljon. Sokszor felszólaltam és jó volt gyakorolni a nyilvános beszédet. Sokat tanultam a játékokból is.”


„Gyakorlati alapú volt és sok lehetőség volt az aktív tevékenységre. Emellett mind csoportban, mind pedig egyénenként érvényesülni tudtunk. Érzem, hogy plusszal távozom innen.”


„Számomra az volt a legpozitívabb a képzésből, hogy kaptam egy pozitív visszacsatolást a kommunikációs készségeimről, illetve hogy megtanulhattam a konfliktuskezelés főbb lépéseit, így sikeresebben tudom megoldani a jövőben, a magánéletben és a munkahelyen felmerülő vitákat és konfliktusokat.”


„Játékosság. Komoly, többnyire személyes témákról tudtunk beszélgetni úgy, hogy nem éreztem magam kínosan. Itt biztonságot és elfogadást tapasztaltam. Az oktató maximálisan segítőkész, diszkrét és közvetlen.”


 

Jelentkezés:

 

Jelentkezési lap  

Motivációs levélA motivációs levélen kérjük tüntesd fel a neved, szakodat, e-mail címedet!

A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2024. február 14. 12:00-ig!


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

A pályázati felhívás célja lehetőséget biztosítani a felsőoktatási tanulmányaikat folytató hallgatók részére annak érdekében, hogy közelebb kerülhessenek a biztosítási szakmához, megismerhessék a szakma 21. századi legfontosabb kihívásait.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, próbainterjúzási lehetőség, programajánlók. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3