Nevtelen_terv_4

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelési tréning

Időpontok:
Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés I. – november 10., november 17.
Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés II. – december. 1., december 8.

Mindkét napon 9:00-17:00-ig

Kurzuskód: XA0021-ÖnSzemfTr / XM0011-ÖnSzemfTr

  • Szeretnél visszajelzéseket kapni jellemző kommunikációs stílusodról, non verbális üzeneteidről?
  • Nem úgy fejezed ki érzéseid, gondolataid, ahogy szeretnéd, így néha elbeszéltek egymás mellett beszélgetőpartnereddel?
  • Van szándékod arra, hogy tisztábban ráláss a konfliktushelyzeteidre, a mögöttes szükségletekre, mozgatórugókra? Szeretnél eszközöket, lehetséges forgatókönyveket kapni az asszertívebb önérvényesítés érdekében?

Ha foglalkoztatnak az alábbi kérdések, gyere el tréningünkre, melynek összetevői egy csipetnyi önismeret, empátia és önérvényesítés a kommunikációban, konfliktuskezelésben! A képzés végére ügyesebb leszel céljaid, szükségleteid kifejezésében, visszajelzéseket kapsz a rád jellemző kommunikációs stílusról és konfliktuskezelési stratégiáról, annak másokra gyakorolt hatásáról. Lehetőséged lesz fejlődni az elfogadás és személyes hatékonyság terén.

 

Vélemények:


„Érzelmi szinten sokkal többet adott mint számítottam. Más problémáimra is kaptam választ.”


„Arra számítottam, hogy több elmélet lesz a tréningen, de helyette érdekes, játékos feladatokban vettünk részt, amit pozitív dolognak tartok, hiszen elméleti ismereteket más forrásból is el tudok sajátítani, pl. könyvekből.”


„Nagyon szerencsés csoport volt, nagyon jól tudtunk együtt dolgozni és szerintem mindenki eléggé biztonságban érezte magát ahhoz, hogy megnyíljon. Sokszor felszólaltam és jó volt gyakorolni a nyilvános beszédet. Sokat tanultam a játékokból is.”


„Gyakorlati alapú volt és sok lehetőség volt az aktív tevékenységre. Emellett mind csoportban, mind pedig egyénenként érvényesülni tudtunk. Érzem, hogy plusszal távozom innen.”


„Számomra az volt a legpozitívabb a képzésből, hogy kaptam egy pozitív visszacsatolást a kommunikációs készségeimről, illetve hogy megtanulhattam a konfliktuskezelés főbb lépéseit, így sikeresebben tudom megoldani a jövőben, a magánéletben és a munkahelyen felmerülő vitákat és konfliktusokat.”


„Játékosság. Komoly, többnyire személyes témákról tudtunk beszélgetni úgy, hogy nem éreztem magam kínosan. Itt biztonságot és elfogadást tapasztaltam. Az oktató maximálisan segítőkész, diszkrét és közvetlen.”


 

Jelentkezés:

 

Jelentkezési lap  

Motivációs levélA motivációs levélen kérjük tüntesd fel a neved, szakodat, e-mail címedet!

A tréningekre nappali tagozatos, alap vagy mester szakos hallgatók jelentkezését várjuk! A jelentkezéssel párhuzamosan vedd fel a kurzust a Neptunban is, keresd a fenti kurzuskódot!

Minden hallgatónak egy tréningen való részvételt tudunk biztosítani, így ha több tréningünkre is benyújtod jelentkezésed, kérjük, a motivációs leveledben térj ki arra, hogy melyik témát preferálod leginkább, mi a választási sorrended!

Köszönjük!


Jelentkezésed a koti.regina.zsofia@szte.hu e-mail címre várjuk 2023. szeptember 13. 12:00-ig!


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3