Gyakornoki helyek

Csatlakozz Te is a megújult gyakornoki programunkhoz!

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere.

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere.

A siófoki székhelyű Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az ország területileg legnagyobb víziközmű-társasága, Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala vármegyékben szolgáltat.

Nyitott gyakornoki pozíciók a Continental-nál. Legyél Te is a csapat tagja!

Az ExxonMobilnál küldetésünknek tekintjük, hogy vezető szerepet vállaljunk az energiaszektor világméretű megújításában, ezáltal elősegítve a modern életforma terjedését, és a zéró kibocsátású jövő építését. A világ egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett energia- és vegyipari vállalataként olyan egyedi és sokszínű munkavállalói közösséget tudhatunk magunkénak, amely büszkén áll ki vállalatunk tevékenysége és értékei mellett.

Keressük csapatunk új tagját online marketing gyakornoki pozícióba.

Legyél Te is a szegedi Continental csapat tagja! Nappali tagozatos, pénzügyi tanulmányokat folytató hallgatókat várnak, jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel.

Kötelező szakmai gyakorlatot keresel? Akkor a GTK által kínált lehetőségek neked szólnak! Ne maradj le, jelentkezz mihamarabb!

Mozaik is looking for an intern as an international business developer.

A Political Capital gyakornoki programot hirdet a 2024-es évre. A programra a politikai elemzés és kutatás iránt érdeklődő – elsősorban társadalomtudományi területen tanuló – hallgatók jelentkezését várjuk, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek az 1990 utáni magyar politikai rendszerről, és a napi közéleti híreket is rendszeresen figyelemmel kísérik

Az OTP Bank Nyrt. szakmai gyakorlatos hallgatót keres számos fiókjába.

A Forrás Centrum Kft. a hazai pályázatíró piac kiemelkedő szakmai szolgáltató cége már több, mint 15 éve. Pályakezdő/végzős munkatársat keresnek.

Kötelező szakmai gyakorlatod letöltésére vár a szegedi Illés Hotel*** recepciós és housekeeping pozícióba.


The Operations Directorate (OPS) is the EIB’s client-facing Directorate, responsible for the origination and execution of projects inside of the European Union and for delivering the bank’s business plan (“Operational Plan”) in line with priorities defined by its shareholders, the EU’s 27 Member States.

Forethought India is an edtech company based out of India which helps students learn in One-on-One by Educators working at the world's top institutions.

Mindig is érdekelt az innováció és a startupok világa? Szeretnéd megismerni, hogy az SZTE Innovációs Igazgatósága hogyan támogatja a hallgatói és kutatói innovatív ötletek születését és fejlesztését? Jelentkezz még ma Kötelező Szakmai Gyakorlatra az SZTE Virtus fiatalos csapatába!

Our collaborator is a Hotel that offer their clients a unique stay in a boutique hotel in the South of Spain! They specialize in the management of a small hotel with up to 8 guests offering the best conditions to their clients so they can enjoy their vacations to the fullest! They are looking for a reliable concierge/receptionist to work at the main entrance desk of their establishment based in Arcos de la Frontera, Cadiz.

A Causa Bt. teljes körű könyvelést végzez kis- közép vállalkozóknak, illetve egyéni vállalkozóknak. Könyvelő gyakornokot keresnek.

Legyél Te is a szegedi Continental csapat tagja! Nemzetközi környezet, rugalmas munkavégzés a tanulmányaid mellett, HR területen.

A Colibri 90 Kft. pénzügyi munkatárs gyakornokot keres szegedi telephelyére.

Az Innoversity online marketing részterületre keres gyakornokot.

Ready to kickstart your career at the world’s most global bank?

During the internship period, you will be allocated to one of the Finance teams and will be given graduate level tasks, which provide you a unique opportunity to gain hands-on knowledge on how financial and capital markets operate.

A Baranya Vármegyei Kormányhivatal szakmai gyakornokot keres. Csatlakozz te is megújult gyakornoki programjukhoz!

ABOUT US

We are an international company that develops software for immune system monitoring. We offer standardized immune monitoring tools such as ImmunoSpot that are used worldwide for leading biotechnology research. If you are interested in the development of science and would like to participate in the development of our newest software, join our team!

Vállalatunk, a Cosvaworks LLC kozmetikum-webshopot indít, tevékenységei e-kereskedelem és (pl. turizmussal kapcsolatos) üzleti szolgáltatások nyújtása. A Kft. home office-os szakmai gyakornokokat keres.

Vállalatunk egy innovatív biotechnológiai vállalkozás, immáron a Charles River Laboratories amerikai vállalatcsoport tagjaként, a Transporter fehérjék területén szakosodott termékek és szolgáltatások fejlesztésére és forgalmazására.

Jelentkezz a ContiTech Rubber Industrial Kft. gyakornoki programjába! Szerezz valós tapasztalatot nemzetközi környezetben, rugalmas munkaidőbeosztással tanulmányaid mellett!

We are looking for a passionate to join our dynamic team! If you are into business/have a sharp eye for social media/can't imagine starting your career without an international experience - this may be an offer for you!

Az EXIM egyike a világ 85 exporthitel-ügynökségének, így tevékenységünk fókusza, hogy elősegítsük a magyar áruk és szolgáltatások külpiacokon történő minél sikeresebb értékesítését, a magyar exportkapacitások bővítését. Az EXIM integrált keretek között működő bank és biztosító, melynek alapvető célja, hogy a magyar exportőröknek és beszállítóiknak, továbbá az exportra készülőknek speciális finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújtson.

A TRENECON Kft. 1999 óta működő tanácsadó és tervező társaság. A cég a hazai és nemzetközi piacon kezdetekben a dán COWI Csoport részeként működött, mely napjainkban már hazai tulajdonban van, magyar menedzsment irányítja, stratégiai együttműködésben a dán cégcsoporttal.

Olyan gyakornokokat és kollégákat keresünk, akiknek szenvedélye a programozás, és ebben képzelik el a jövőjüket. Amennyiben épp szakmai gyakorlati helyet keresel, vagy tapasztalatot szeretnél szerezni egyetemi tanulmányaid mellett, akkor várunk szeretettel!

Szakmai gyakorlat lehetőség a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségénél, akár azonnali kezdéssel!

If you are a university student in the final year of your studies and you are looking for completing paid internship in a truly international environment at a company ranked among the top companies on global Fortune100 then join ExxonMobil and complete a 6-month internship with us in Budapest.

Ha számvitelt tanulsz és már a tanulmányaid során szeretnél hasznos tapasztalatot szerezni nemzetközi ügyfelekkel, akkor olvass tovább! Számviteli szolgáltatásokat nyújtó, 15 fős támogató szellemű csapathoz csatlakozhatsz, ahol innovatív könyvvizsgálati megoldásokkal találkozhatsz és megismerheted a szakma alapjait. Tapasztalt könyvvizsgálóktól tanulva napról napra fejlődhetsz, valódi gyakorlati tudást adnak át!

Ügyfélszolgálati munkatársat keres a Meló-Depó csapata!

Országosan 6 irodában, 6 területen fogad gyakornokot az Agrárközösség. Jelentkezz:

Az OTP Bank Nyrt. szakmai gyakorlatot hirdet békéscsabai fiókjába, bankfióki back office feladatok elvégézésére.

Are you an academic student looking for practical experience in addition to your studies? Do you speak English well and are you interested in working for a multinational company? If you want to kick-start your career with a real professional experience, then this is the place for YOU!

Csatlakozz hozzánk és ünnepeljük együtt az élet szépségét. Alkossunk egy boldogabb és egészségesebb világot a természet megóvásával. Figyelmességgel és megértéssel, hozzunk létre közösen élelmiszeripari innovációkat, egyedi ihletésű illatokat és szépségápolási megoldásokat.

A Zsom és Társa Kft. könyvelő gyakornokot keres szegedi belvárosi irodájába.

A Legrand termékfejlesztő gyakornokot keres szentesi munkavégzéssel.

GHUNBC is committed to excellence, innovation, accountability and provides the enabling environment that attracts valuable investments. Our scope of services includes: Consultation, Networking opportunities, Partnership opportunities and Market research. We are members of the European Chamber of Commerce (Eurocham).

Az SZTE GTK szakmai gyakorlat helyet hirdet marketing asszisztens pozícióban! A leendő munkatárs feladata a kari marketing tevékenységben való aktív részvétel.

A HCEMM - Magyar Molekuláris Medicina Kiválósági Központ - az élettudományok területén folytat kutatásokat a legkiválóbb hazai kutatókkal. A HCEMM szegedi project management csapatába várunk 6 hónapos szakmai gyakorlatra, amennyiben érdekelnek a kutatási projektek.

A Domicil Kft. egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, hazai vállalkozás marketing feladatok ellátására keres gyakornokot.

IT rendszergazda gyakornokkal bővítjük szegedi csapatunkat. Ha érdekelnek az informatikai rendszerek és szívesen dolgoznál egy barátságos és fiatalos csapat tagjaként, akkor nálunk a helyed!

A FrontEndART Szoftver Kft. szegedi csapatába Pénzügyi és HR ügyintéző munkakörben gyakornok munkatársat keres rész- vagy teljes munkaidős foglalkoztatás keretein belül (napi 4, 6 v. 8 h)

A Trivium Kft. nemzetközi színtéren szolgáltató cégcsoportja az alábbi gyakornoki pozíciókba vár Téged: logisztikai ügyintéző gyakornok.

Várjuk olyan egyetemisták, főiskolások és pályakezdők jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő, tolerancianövelő rendezvényekkel foglalkozó szervezet életébe.

The EIB, the European Union's bank, is seeking to recruit for its Operations Directorate (OPS) - Central and South East Europe Department (CSEE) - Public Sector Division (3-PUB SEC) at its headquarters in Luxembourg: TRAINEE

The European Student Placement Agency (ESPA) has some upcoming opportunities for students, exchange students and ERASMUS+ grant holders.

Az OTP Csoport a magyarországi és közép-európai térség meghatározó gazdasági szereplőjeként 9 országban, több mint 1500 bankfiókban, a legmodernebb elektronikus csatornákon és széleskörű partneri hálózatán nyújt közel 12,2 millió ügyfél számára pénzügyi szolgáltatásokat.

Csatlakozz fiatal csapatunkhoz! Dinamikusan fejlődő, békéscsabai székhelyű marketing ügynökségünkben

várjuk leendő kollégáinkat gyakornoki programban.

Légy Te is a Hotel Európa Fit tagja!

Nyiss ajtót a lehetőségre és építsd a karriered a Raiffeisen Banknál! Itt összetartó közösség, inspiráló környezet és szakmai műhely vár!

Az Iventer Rendezvényszervező iroda marketing gyakornokot keres.

A Henkelnél Te alakíthatod a játékszabályokat és a karrierutadat. Engedd szabadjára vállalkozói szellemedet, valósítsd meg ötleteidet globális csapatunk tagjaként. Vezető márkáink és technológiáink, kiválóan teljesítő üzletágaink számtalan lehetőséget biztosíthatnak számodra képességeid kibontakoztatásához, új utak felfedezéséhez.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság (KNPI) Tiszamenti Tájegységé turisztikai gyakornokot keres.

Az O-I Hungary Kft. pénzügyi gyakornokot keres orosházi telephelyére.

Launch your career engaging in meaningful work! Working at Cargill is an opportunity to thrive – a place to develop your career to the fullest while engaging in meaningful work that makes a positive impact around the globe. Our purpose is to nourish the world in a safe, responsible and sustainable way.

Tartalomíró marketing gyakornokot keresünk szegedi irodánkba. Ha lelkes, elszánt és ambíciózus vagy, aki szeretne csatlakozni egy dinamikusan fejlődő céghez, akkor itt a helyed! A RabIT egy innovatív, fiatalos szoftverfejlesztő cég, ahol az a küldetésünk, hogy támogassuk a különböző szervezetek digitális növekedését, teljeskörű informatikai megoldások segítségével.

Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak 2 fő szakmai gyakorlatos hallgatót keres recepciós munkakörben.

Kaposváron működő szoftverfejlesztő cégünk szívesen biztosít nyári gyakorlati helyet, illetve gyakornoki pozíciót informatikus, programtervező informatikus, valamint matematikus, villamosmérnök vagy fizikus hallgatók számára.

Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. At Morgan Stanley Budapest, we are shaping the future of our global business and contributing to our local community.

Cégünk, az InfoNet System Kft. budapesti székhellyel rendelkezik, de a munkavégzés nagyrészt home-office keretében, valamint Szegedhez közeli településen, irodában történik.

Gyakorlati helyszínt keresel? Esetleg diákmunkát a nyárra? Szeretnél egy jól működő csapat tagja lenni?

Az OTP Csoport a magyarországi és közép-európai térség meghatározó gazdasági szereplőjeként 9 országban, több mint 1500 bankfiókban, a legmodernebb elektronikus csatornákon és széleskörű partneri hálózatán nyújt közel 12,2 millió ügyfél számára pénzügyi szolgáltatásokat.

A Mac-Line Hungary Kft. junior kiállításszervező gyakornokot keres. Ha érdekel a kiállíásszervezés, szeretsz utazni, de az irodai feladatok sem állnak messze tőled, akkor itt a helyed:

Gyakorlati helyet keresel? Érdekel a marketing és az üzletfejlesztés, a startup-ok világa, és hiszel a társadalmi célokban? Csatlakozz a Data-Vita Kft-hez!

A Wysio Informatikai és Szoftverfejlesztő Kft. csapatában ügyfeleink nagyszerű víziójából készítünk kész digitális termékeket. Ha utolsó éves villamosmérnök hallgató vagy, szereted a kreatív munkát, és szeretnél egy feltörekvő technológiával foglalkozó fiatal, fejlesztő csapatba kerülni, akkor Téged várunk Szeged belvárosi irodánkba.


Gyakorlati helyet keresel? Érdekel a marketing, közösségi média, videózás és a PR? Csatlakozz a Cleano Tisztítástechnikai Kft.-hez marketing gyakornok pozícióban!

A Zádori és Társa Kft. GTK-s hallgatókat vár szakmai gyakorlatra, elsősorban pénzügy és számvitel szakról.

Budapest is host to KPMG Global Services Hungary, KPMG’s international compliance services center, which offers VAT compliance and accounting solutions, with multicultural compliance professionals, who can provide coverage in more than 40 countries with relevant language and technical skills.

Hi! We are Parrotias, an international personal protective equipment company that provides customers with different types of ppe products that are distinguished by their functionality in various concepts.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. várja HR területre gyakornokok jelentkezését!

A KALL Ingredients várja jelentkezésed szakmai gyakorlatra Alapanyag-ellátási osztályára.

Havas Prague aims to be the best company at creating meaningful connections between people and brands using creativity, media and innovation. We provide marketing, advertising, digital, social media, public relations, event management, design and packaging solutions.

At HelloFresh, we want to change the way people eat forever by offering our customers high quality food and recipes for different meal occasions. Over the past 10 years, we've seen this mission spread around the world and beyond our wildest dreams. Now, we are a global food solutions group and the world's leading meal kit company, active in 17 countries across 3 continents.

Gyere, próbáld ki magadat a média és PR, a HR vagy az újságírás világában! A gyakornoki programokra folyamatosan lehet jelentkezni!

Legyél a PénzIndex Gyakornoka! Vegyél részt velünk a magyar társadalom pénzügyi szemléletének formálásában!

Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlap_12

Recruitment for paid EIT Food RIS Fellowships is underway! Take part in this international project and gain experience in top companies in the agri-food industry.

Honlap_5

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

honlapra_3._31

Voltál már igazán stresszes? Igen?

Akkor a mi applikációnk neked is szól!

Életünk során számos olyan stresszhelyzetbe kerülünk, amelyek hatással vannak a mindennapi életünkre és a mentális egészségünkre. A sok ZH, a vizsgaidőszak, az iskola-munka-magánélet közötti egyensúlyozás okozta stressz kezelése nem könnyű feladat.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3