honlapra_3._15

Szakmai gyakorlat - Illés Hotel***

Kötelező szakmai gyakorlatod letöltésére vár a szegedi Illés Hotel*** recepciós és housekeeping pozícióba.


A gyakorlat során elsajátíthatod a szállodai recepciós és housekeeping munkaköröket a gyakorlatban.


Egy szállodában a vendégélmény az érkezéskor a recepción kezdődik, mely alapvetően befolyásolja a vendégek összbenyomását egy szálláshelyről. Nemkevésbé hogy a vendég a szobaasszony általi takarítás után átvett és ellenőrzött, kifogástalan tisztaságú szobába érkezhessen. Továbbá a vendégélmény szempontjából különösen fontos a vendégekkel történő kommunikáció a tartózkodásuk során.


A recepciós és housekeeping munkakörök iránt elhívatott hallgatók jelentkezését várjuk, akik jó kommunikációs készségüket élvezettel kamatoztatják a vendégekkel történő kommunikáció során a vendégélmény növelése érdekében. Elengedhetetlen a magabiztos kommunikáció angol nyelven is.


Jelentkezés:

illeshotel@gmail.com

06205765597

Kapcsolattartó: dr. Illés-Németh Olivér

Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlap_12

Recruitment for paid EIT Food RIS Fellowships is underway! Take part in this international project and gain experience in top companies in the agri-food industry.

Honlap_5

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

honlapra_3._31

Voltál már igazán stresszes? Igen?

Akkor a mi applikációnk neked is szól!

Életünk során számos olyan stresszhelyzetbe kerülünk, amelyek hatással vannak a mindennapi életünkre és a mentális egészségünkre. A sok ZH, a vizsgaidőszak, az iskola-munka-magánélet közötti egyensúlyozás okozta stressz kezelése nem könnyű feladat.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3