2023. november 30., csütörtök

hirdetes_honlapra1

Tanulmányi rendszer szakértő - SZTE Fogorvostudományi Kar Tanulmányi Osztálya

A Fogorvostudományi Kar Tanulmányi Osztálya álláslehetőséget kínál Tanulmányi rendszer szakértő munkakörben.

Pályázati felhívás: Tanulmányi rendszer szakértő

2023. június 20.

A Fogorvostudományi Kar Tanulmányi Osztálya álláslehetőséget kínál Tanulmányi rendszer szakértő munkakörben.


A tanulmányi rendszer szakértő feladata a Fogorvostudományi Kar Külföldi Tanulmányi Osztálya adminisztratív teendőinek ellátása, a döntések előkészítésével összefüggő szervezési, igazgatási feladatok, ügyviteli tevékenységek végrehajtása, az oktatásszervezési feladatokban való részvétel.


Az angol nyelvű fogorvos képzés népszerűsítése, marketing-kommunikáció és a külföldi hallgatói szolgáltatások fejlesztése, hosszú távú toborzási stratégia kidolgozása.

Folyamatos kapcsolattartás és segítő együttműködés az Oktatási Rektorhelyettessel, Oktatási Igazgatósággal, a Hallgatói Szolgáltató Irodával, a Külföldi Hallgatók Oktatási Központjával és az Idegenrendészeti Hivatallal.


Az állás részletes leírása a letölthető pályázati kiírásban:


Pályázat letöltése

Hozzájáruló nyilatkozat

Jelentkezési határidő: 2023.06.30.


Pályázat benyújtásának módja:


Postai úton: a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Dékáni Hivatal (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 64-66.) VAGY

Elektronikus úton: a fokdh@stoma.szote.u-szeged.hu email címre.


Várjuk jelentkezésed!

SZTE Fogorvostudományi Kar

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3