2023. november 30., csütörtök

Honlapra_39

PhD munkatárs - Eurázsia Kutató Központ

Olyan PhD hallgatók vagy PhD-val rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk, akik örömmel kutatják és fedezik fel az eurázsiai korszak eseményeit, geopolitikai változásait és új lehetőségeit, ezeket tudományos közleményekben és szakmai cikkekben tárják a szakma és a döntéshozók elé, e mellett szélesebb körben is ismeretterjesztést végeznek, hogy a nagyközönség is megismerje a hiteles, valós tartalmakat.

Fő feladatok:


- Rövid ismeretterjesztő és tájékoztató jellegű cikkek írása az aktuális eseményekről (1-2 oldal),

- Szakmai cikkek írása a geopolitikai változásokról (4-5 oldal),

- Tanulmányok írása, amelyben a kutatási eredményeket mutatja be (tanulmánykötetek, szakfolyóiratokban),

- Tanulmánykötetek, szakmai folyóirat szerkesztése,

- Előadás konferenciákon, workshopokon, podcastekben, interjúkban,

- Részt vesz az Eurázsia Központ egyéb kutatási projektjeiben.


Munkakör betöltésének feltételei:


- PhD fokozat vagy PhD képzésben való részvétel;

- irodai számítógépes alkalmazások (Word, Excel és PowerPoint) haladó szintű ismerete;

- jó analitikus készség, rendszerszemléletű gondolkodás;

- határozott fellépés;

- szoros határidők melletti önálló és precíz munkavégzés;

- kiváló kommunikációs- és íráskészség;

- idegen nyelv középfokú ismerete;

- angol nyelven kívül egy másik nyelv középfokú ismerete.


Jelentkezéseket az eurasiacenter@uni-neumann.hu email címre várjuk az alábbi dokumentumok megküldésével:


- Fényképes önéletrajz,

- Publikációs lista,

- Motivációs levél.


Eurázsia Központról röviden:


A 21. században egyre többen beszélnek egy új világrend, az eurázsiai szuperkontinens felemelkedéséről. Az egypólusú világrend korszaka véget ért, egy új típusú világrend van kialakulóban, melynek során a gazdasági gravitációs erőtér is visszatért Ázsiába. Az új korszak az „atlanti korszakot” leváltó eurázsiai korszak. A 21. század valóban Európa és Ázsia közös évszázada lehet, ha a jövőt megalapozó megatrendek négy kulcsterületen – fenntarthatóság, technológia, pénzügyek és geopolitika – sajátos szinergiákat teremtenek.


Az Eurázsia Központ Eurázsia felemelkedését, a világban történő erőviszonyok változását, az új világrendben rejlő lehetőségeket kutatja, miközben hiteles tájékoztatást ad az eurázsiai

régióban történő politikai, gazdasági és geopolitikai eseményekről. E mellett kutatja a lehetőségeket, egyúttal javaslatokat tesz, hogy Magyarország és a régió miként tudja megfelelően pozícionálni magát az új világrendben.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3