Honlapra_34

Pályakezdő auditor - KPMG

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

Auditorként elsődleges feladatunk eldönteni, hogy a vizsgált cég éves beszámolója megbízható és valós képet ad-e a tulajdonosok számára a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről. Izgalmas projektben vehetsz részt, és akár az első napodtól éles ügyfélhelyzetekben próbálhatod ki magad.


Alig várod már, hogy az egyetemről kikerülve a gyakorlatban is hasznosítsd a megszerzett elméleti tudást? Kezdd olyan helyen a szakmai karriered, ahol már az első pillanattól fogva érdekes és változatos feladatok várnak rád! Jelentkezz hozzánk és akár 1 hét alatt biztosítsd be a helyed szeptemberi kezdéssel, hogy utána már felhőtlenül élvezhesd az év hátralevő részét!

 

Ha gazdasági végzettséggel rendelkezel vagy ezen a területen folytatod a tanulmányaid és érdekel a számvitel, várunk audit csapatunkba! Pénzügy-, számvitel szak előnyt jelent, de nem feltétel. Bár úgy gondoljuk, hogy az egyetemen megszerzett tudás kiváló alap, hiszünk abban, hogy messze nem ez a legfontosabb szempont annak érdekében, hogy nálunk sikeres lehess. Számos más érték és készség van, amit a KPMG-nél fontosnak tartunk:

 

 • csapatmunka,
 • proaktivitás,
 • kritikus gondolkodás,
 • folyamatos tanulási vágy,
 • fejlődés iránti elkötelezettség,
 • precizitás és elemzőképesség.

 

Auditorként a mindennapi munkád során felmerülő feladataid nem csak az ügyfelek beszámolójának ellenőrzéséből állnak majd. Beleláthatsz hazai és nemzetközi vállalatok működésébe, megismerheted termékeiket, szolgáltatásaikat és folyamataikat, valamint betekinthetsz jövőbeli terveikbe és hosszútávú stratégiájukba.

Az audit projekteken keresztül lehetőséged lesz megismerkedni ügyfeleink gazdasági vezetőivel és munkatársaival (kezdetben természetesen tapasztalt kollégáink támogatásával), ezáltal széles kapcsolati rendszerre tehetsz szert. Az első évet követően akár már kollégáid koordinálásáért is felelhetsz, amihez szakmai és vezetői képzéseket biztosítunk.

 

 

Számunkra munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége jelentik a legfontosabb értéket, erre útalunk a Powered by you kifejezéssel, ezáltal formáljuk nap, mint nap a cégünk jövőjét. Annak érdekében, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, az alábbiakkal támogatunk:

 

 • Befogadó és támogató csapat tagja lehetsz, ahol:
 • a belépést követően átfogó tréningekkel segítjük a kezdeti időszakot,
 • összetartó, lendületes csapat vár, támogató vezetőkkel és segítőkész munkatársakkal,
 • dedikált, tapasztalt kolléga támogat a karriered építésében,
 • a kezdeti időszakban külön nektek dedikált programokat szervezünk, hogy jobban megismerhesd a veled együtt kezdő társaidat.

 

A fejlődéshez minden támogatást megadunk:


 • valós gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz változatos feladatokon keresztül, amikben már a kezdetektől számítanak rád,
 • nálunk garantált a gyors szakmai és személyes fejlődés, amihez kiszámítható karrierút is társul,
 • támogatjuk az ACCA nemzetközi diploma vagy Okleveles Könyvvizsgálói képzés elvégzését,
 • van lehetőséged elvégezni a Mérlegképes könyvelői vagy az IFRS mérlegképes könyvelői képzést,
 • nyelvtudásodat is fejlesztheted nemzetközi környezetben, akár anyanyelvi tanárok bevonásával,
 • néhány év után akár nemzetközi kiküldetést is megpályázhatsz.

 

Munkádhoz biztosítjuk:


 • a modern irodai környezetet, saját belsős rooftop kávézóval,
 • Laptopot és iPhone 14 céges mobiltelefont,
 • iroda-ügyfél-home-office rugalmas kombinációjának köszönhetően változatos munkakörnyezetet, színvonalas javadalmazást, változatos cafeteria elemeket (pl. SZÉP kártya, MOL Bubi, MOL Limo),
 • kompenzációt túlóra esetén,
 • akár évenkénti előléptetést és ezzel járó fizetésemelést.

 

Amire még ezeken kívül számíthatsz:


 • munkavállalói jóllétet támogató programok, (csapatsportok, Tudatos Jóllét Program, Self-Care konzultáció)
 • privát egészségbiztosítási csomag,
 • élet-és balesetbiztosítás,
 • önkéntes aktivitásokban való részvételi lehetőség az egész év során,
 • aktív közösségi élet és rendszeres csapatépítő programok.

 

Alakítsd a nyarad rugalmasan:

akár hosszú nyári szabadság,

vagy akár 4 munkanapos hetek a nyári hónapokban.

 

Egyetemi tanulmányok támogatása:

kötelező szakmai gyakorlat igazolása,

szakdolgozathoz kapcsolódó konzulensi támogatás.

 

Szívesen megtudnál többet az Auditorok mindennapjairól? Jelentkezz hozzánk és ismerkedj meg a leendő vezetőddel egy egykörös offline/online interjú keretén belül és másnap már keresünk is visszajelzésünkkel.


Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.


Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.


A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.


Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Üzletág: Audit

Elvárt tapasztalat: Pályakezdő

Munkaidő: Teljes munkaidő


ADD TOVÁBB

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!


Jelentkezési lehetőségek: ITT

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3