Honlapra_2_82

Mérnök pozíciók a Wienerbergernél

Töltsd gyáraink egyikében a SZAKMAI GYAKORLATOD, írd nálunk a SZAKDOLGOZATOD vagyindítsd be KARRIERED kezdetben rész-, majd teljes munkaidőben a Wienerberger csoportnál!

KARRIERSZINT:


Gyakornok

Pályakezdő

Gyakorlattal rendelkező


MUNKAVÉGZÉS HELYE:


Balatonszentgyörgy

Békéscsaba

Csorna

Debrecen

Kőszeg

Felsőzsolca

Ócsa

Budapest, III. kerület, Solymárvölgy

Tiszavasvári


MUNKAVÉGZÉS JELLEGE:

Diák

Részmunkaidő

Teljes munkaidő


Töltsd gyáraink egyikében a SZAKMAI GYAKORLATOD, írd nálunk a SZAKDOLGOZATOD vagyindítsd be KARRIERED kezdetben rész-, majd teljes munkaidőben a Wienerberger csoportnál!

Automatizált gyártási folyamatainkba keresünk tehetséges gyakornok, pályakezdő vagy már végzett elsősorban, villamos-, gépész-, mechatronikai-, anyag- és energetikus mérnököket.


Miket is gyártunk?

Színes termékpalettánkon megtalálható az otthonteremtés legtöbb terméke: tégla, tetőcserép, térkő ésműanyag csővezetékek.

Hogy néz ki egy téglagyárunk?

Nézd meg virtuális sétánkat a Facebookon https://www.wienerbergertura.hu/


Jelentkezni az alábbi linken: https://wienerberger.hrmaster.hu/Datacenter/Registration/JobAdvertisement/3344/mernokpalyakezdo-gyakornok/wienerberger

2022.12.31-ig

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3