Honlapra_1

Amerikai nyári diákmunka az egyetem alatt

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

Jelentkezz most és ott lehetsz a következő online állásbörzén, hogy te is megtaláld azt a helyet, amit később csak „második otthon” néven fogsz emlegetni. Az állásbörzén te választhatod ki, hogy hol szeretnéd tölteni a programot és akár valamelyik barátoddal közösen is jelentkezhetsz.


Camp Leaders - Nyári diákmunka gyerektáborban

Vegyél részt egy amerikai nyári gyerektábor mindennapi életében, a kisegítő személyzet tagjaként, vagy gyerekfelügyelőként! A nyáron megkeresett zsebpénzből pedig beutazhatod Amerikát az új tábori barátokkal.


Resort Leaders - Nyári diákmunka vagy szakmai gyakorlat szállodában

Csatlakozz egy amerikai luxusszálloda nemzetközi csapatához, szerezz különleges élet- és munkatapasztalatot nem mindennapi környezetben. Nagy presztízsű partnerszállodáink ajánlatai között számtalan lehetőséget találsz majd.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3