2023. november 30., csütörtök

Nevtelen_terv_23

Szakmai gyakorlati helyek - Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Ismerd meg diákként a DRV-t, és építs karriert nálunk!

Szakmai gyakorlati helyet keresel? Gyere hozzánk!


A siófoki székhelyű Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az ország területileg legnagyobb víziközmű-társasága, Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyékben szolgáltat.


Szeretettel várunk...


  • gazdasági (pénzügy, számvitel, kontrolling)
  • humánerőforrás-gazdálkodási
  • informatikai
  • műszaki (építőmérnök, gépészmérnök, villamosmérnök,
  • környezetmérnök, vegyészmérnök, biológus) területre.


Tekintsd meg kisfilmünket: https://www.youtube.com/watch?v=pfq6Tr0OAWw


Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal: kepzes@drv.hu


Jelentkezz itt: https://karrier.drv.hu/SzakmaiGyakorlat?fbclid=IwAR2Tzq64w7kjerdHUURPguM3msMJxZm6bLnbpMxi3fRVidAQHq7eW2bJnpI

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3