hrkopo_fejlec

Reklám és marketing gyakornok - HR Kopó

Nem félsz a versenytől? Be tudod bizonyítani 3 hónap alatt, hogy kreatív vagy, rátermett és agilis? Netán egy zsenit tisztelhetünk benned?

Próbáld ki magad!


Érezted már úgy, hogy a sok ötletelő között egyedül Te tudod a megoldást?

Tele vagy újszerű meglátásokkal, tudod, mitől dübörög egy reklám, és hogyan cseng jól a szlogen?

Látod, amit mások nem, de csak oldalról nézheted a nagyok játszóterét?

Minket érdekel a véleményed!


Jelentkezés a gyakornoki programunkra folyamatosan lehetséges.

A kiválasztási szakasz időtartama: 1-3 hónap.

Gyakornoki időszak: 4-10 hét


A program célja, hogy a gyakornoki idő alatt a gyakornokok tudjanak tanulni, fejlődni a marketing, PR és kommunikáció területeken, illetve, hogy cégünk, a HR KOPÓ Tanácsadó Csoport megtalálja a leendő marketing és PR munkatársait is. A gyakornoki program tehát nem ér véget azok számára, akik jól teljesítenek, és szeretnének hosszabb távon is A HR KOPÓ-nál dolgozni.


A munkavégzés főként az online térben történik, az offline eszközök tervezése és menedzsmentje is online közösségi munka eredménye, ezért ez a munka bárhonnan végezhető. A gyakornokok kreativitása, rátermettsége, agilitása lesz a fő szempont, amit bizonyítaniuk kell. A programra bárki jelentkezhet, nincsenek előfeltételek, csupán egy bemutatkozó anyagot várunk, amely alapján el tudjuk dönteni, hogy a jelentkezőnek érdemes-e indulnia a programon

Gyakornokaink az ügyfeleinknek szolgáltatott kampányaink révén beleláthatnak a KKV szektor mindennapjaiba, és több ágazatban is kipróbálhatják magukat, a reklámok, marketingeszközök és a PR világában.Feladatok:


• A HR KOPÓ saját üzeneteinek, szolgáltatásainak megismertetése széles körben


1. online és offline felületen megjelenő reklámeszközök elméleti tervezése, szövegírása

2. média-kampányok rész vagy teljes feladatainak elvégzése (szükség esetén mentorral)

3. egy-egy ágazat piackutatása, felmérése

4. sajtóanyagaink terjesztése kijelölt ágazatokban, csoportokban


• Ügyfeleink PR tevékenységének segítése


1. egy-egy ágazat piackutatása, felmérése

2. sajtóanyagaink terjesztése kijelölt ágazatokban, csoportokban


A kiválasztási szakasz alatt a gyakornokok 1 próbafeladattal bizonyítják alkalmasságukat, amelyen, ha megfelelnek, utána gyakornoki szerződést kötünk velük. Hangsúlyozzuk, hogy lehetőséget adunk minden jelentkezőnek, hogy már a kiválasztási szakasz alatti tevékenységével is tudjon pénzt keresni, hiszen a HR KOPÓ kontrolling rendszerében minden egyes feladat súlya számszerűsíthető és bevétel generálása esetén kifizethető. Amennyiben a kiválasztási szakasz alatt értelmezhető bevétel generálása kapcsolható a jelentkező tevékenységéhez, úgy általános szerződési és működési feltételeink alapján kerülnek kifizetésre az ilyen jellegű teljesítmények (számla vagy magánszemély részére történő hivatalos elszámolással).

A kiválasztás során a feladatok mennyisége a jelentkezőtől függ. Mindenki saját maga tesz vállalásokat, így akár heti pár óra időráfordítással is benn lehet maradni a programban, de azok is megtalálják nálunk az útjukat, akik szeretnek egész nap a feladataikon pörögni.


A jelentkezés menete:


A programra kétféle módon lehet jelentkezni:


1. Egyéni jelentkezés

2. Csapatban jelentkezés


Kérjük, hogy készíts/készítsetek magadról/magatokról egy bemutatkozó anyagot. Ha csapatban szeretnél dolgozni, akkor a csapattársakkal együtt – az alábbiaknak megfelelve:


• Rövid bemutatkozás (Név, kor, lakhely, csapatok esetében csapatnevet is kérünk)

• Jelenlegi, vagy már befejezett tanulmányok, munkatapasztalatok ismertetése (akkor is érdekes, ha semmi köze a reklám-marketing tevékenységhez)


Mutasd be:


• Mit tudsz a HR KOPÓ-ról, szerinted mivel foglalkozik?

• Mi tetszik a HR KOPÓ-ban, mi nem?

• Miért szeretnél csatlakozni hozzánk?

• Milyen irányba indulnál el, ha semmilyen instrukciót nem kapnál tőlünk arra, hogyan ismerje meg egész Magyarország a HR KOPÓ-t?


• Add el magad! Miért válasszunk Téged/Titeket? Mitől vagy különleges? Mit szeretnél megvalósítani, amit eddig nem tudtál (ha van ilyen)? Milyen céljaid vannak a következő 5 évedben?


Formai követelmények:


Rád/Rátok bízzuk a bemutatkozás megoldását. Mindegy, hogy kép, hang vagy egyéb matéria, nincsenek korlátok! Egyetlen kérésünk, hogy mindenképpen csatolj egy 4000 karakteres (szóközökkel együtt) motivációs levelet is.


Kérdéseket az iroda@hrkopo.hu címen vagy a központi telefonszámunkon lehet feltenni.


A bemutatkozó anyagokat ide tudod elküldeni:

Ha a postát szeretnéd igénybe venni: HR KOPÓ-Kelemen Csilla, 1149 Budapest, Pillangó park 8/b. II/12.

Ha az internet segítségét veszed igénybe: iroda@hrkopo.hu 


Szeretettel várjuk az összes jelentkezőt!

Üdv.:

HR KOPÓ Csapata

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3