1170_430_honlap_71

Könyvvizsgáló asszisztens - BDO Magyarország

Szívesen csatlakoznál a legnagyobb magyar tulajdonban lévő tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a teljesítmény, tudás és a közösség?

BDO: ahol sikerünk kulcsa a közösség, tudás és teljesítmény!


TÁMOGATOTT KÉPZÉSEK- EXTRA SZABADNAPOK- MAGAS FOKÚ SZAKÉRTELEM- SZUPER CSAPAT- STABIL MUNKAHELY- RUGALMASSÁG


Kik vagyunk?


Szívesen csatlakoznál a legnagyobb magyar tulajdonban lévő tanácsadó multihoz, ahol sikerünk kulcsa a teljesítmény, tudás és a közösség? A BDO egy nemzetközi hátterű cég, amely közel 170 országban van jelen, ám az irodák helyi stratégiai döntések alapján működnek, így reagálva leggyorsabban a gazdasági eseményekre. A BDO-nál fontosnak tartjuk az emberközpontúságot, az újításokra való nyitottságot és a kiváló minőségű szolgáltatás fenntartását.

 

Milyen a BDO-nál dolgozni?


„Még egy éve sem dolgozom a BDO-nál, de a csapatom hihetetlenül gyorsan befogadott. Mindenki nyitott volt mikor megérkeztem, amely szerintem nagyon fontos egy munkahelyi környezetben. A csapatom tagjai egytől-egyik segítőkészek, így nagyon támogatják az én fejlődésem, így ritka az olyan nap, amikor nem tanulok valami újat. Nagyon jól érzem magam, hogy egy olyan csapat része lehetek ahonnan folyamatosan visszajelzést is kapok a munkámról, hiszen hibáimat javítani tudom, valamint a pozitív visszajelzések is motiváló jellegűek számomra.” – Erika, audit


Kit keresünk?


Gazdasági szakon végzel a közeljövőben, vagy diplomával a kezedben kamatoztatnád tudásod a gyakorlatban is? Szorgalomra, ambícióra és kitartásra szükséged lesz, de ezen kívül mindent megtanítunk! Amennyiben szívesen megismerkednél különböző vállalatok üzleti és számviteli folyamatival, érdekel a „big picture”, kellően nyitott és rugalmas vagy, ha ügyfél kommunikációról és találkozóról van, akkor jelentkezz hozzánk!

Feladataid közé tartozna:


• A BDO könyvvizsgálati módszertanának és eszközeinek elsajátítása

• Különböző ügyfelek pénzügyi kimutatásainak, számviteli beszámolóinak ellenőrzése, azok egyeztetése a főkönyvi adatokkal

• Az ügyfelek számviteli és működési eljárásainak, valamint belső ellenőrzési rendszereinek vizsgálata, problémák feltárása

• A menedzsereid, illetve az ügyfeleid professzionális támogatása

• Riportok és a könyvvizsgálati dokumentációk elkészítése


Hol van az iroda?


• Amikor nem otthonról vagy ügyfélnél dolgozol, akkor irodánkat a X. kerületben könnyen megközelíthető helyen, metró, és több villamos, illetve busz vonalán éred el. Autóval járnál? Parkolási lehetőséget is biztosítunk!

• Irodaházunkban étterem, a közelben pedig két bevásárlóközpont vár Rád, akár munkatársi kedvezményekkel. A nap folyamán pedig szolgáld ki és frissítsd fel magad konyhánkban egy finom kávéval vagy teával!


Csatlakozz a BDO csapatához és építsd velünk a karriered!


Jelentkezés: ITT


Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3