Honlapra_2_42

Kereskedelmi képviselő - Hanna Instruments

A HANNA Instruments már 40 éve a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. A Hanna Instruments Service Kft. a cégcsoport tagjaként 18 éve van jelen Magyarországon és forgalmazza a Hanna Instruments műszereit.

A jelenleg megvásárolható mintegy 3000 különféle mérőeszköz és kiegészítő a pH-érték, a klórtartalom, a zavarosság, a vezetőképesség, az oldott oxigéntartalom, a hőmérséklet és sok más paraméter mérését teszi lehetővé számos alkalmazási területen, mint például a vízminőség-vizsgálat, a borászat, a tejipar vagy a mezőgazdaság.


Mit tudunk kínálni?


Versenyképes fizetést + cafetériát, kellemes munkakörnyezetet, jó fej kollégákat akikkel csak úgy repül a munkaidő, változatos és kihívást jelentő feladatokat és persze finom kávét.

Továbbá biztosítjuk számodra a megfelelő munkaeszközöket is: céges autó, mobiltelefon és számítógép.


Kereskedelmi képviselő


Jelentkezésed az admin@hih.hu email címre várjuk a tárgyban a pozíció megjelölésével.


Mik lesznek a feladataid?


• Elsősorban cégünk széles termékkínálatát kell majd értékesítened, amelyben a pH mérőtől az ipari szabályzórendszerig szinte minden megtalálható.

• Ha rendelkezel egy kis műszaki vénával is, az csak plusz pont nálunk, hiszen elfordulhat, hogy meg kell mutatnod az ügyfélnek egy-egy műszer használatát.

• Feladatod lesz még természetesen a már meglévő ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és annak tovább mélyítése is.

• Előnyös lehet, ha nem ijedsz meg az új lehetőségek és új ügyfelek felkutatásától sem, illetve pontosan és precízen tudod dokumentálni az általad elvégzett feladatokat.


Mi miben segítjük majd a te munkád?


• Biztosítjuk számodra az ügyféllátogatáshoz szükséges autót, a kapcsolattartáshoz szükséges mobiltelefont és számítógépet.

• Sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáid segítenek felkészülni a műszerek bemutatásához, így biztosan elsajátítod majd az általunk forgalmazott mérőműszerek minden csínját-bínját.

• Segítünk kiválasztani az ügyfél számára legalkalmasabb készülék típusát, illetve bármilyen más szakmai kérdés esetén a segítségedre tudunk lenni személyesen és telefonon is.


Milyen tanulmányok előnyösek a pozíció betöltéséhez?


Szívesen látunk a csapatunkban minden természettudományos vagy műszaki végzettséggel rendelkező jelentkezőt, mint például: környezettan, környezetmérnök, műszaki menedzser, stb.


Milyen olyan készségeknek és képességeknek örülnénk még, amelyekkel esetleg rendelkezel?


• Bár ügyfeleink nagy része magyar, a hazai irodánk egy nagy nemzetközi cég része, így előnyös, ha megérted az angolt és hatalmas piros pont jár érte, ha meg is tudsz szólalni.

• A próbaidőd után biztosítjuk számodra a céges autót az ügyféllátogatásokhoz, azonban nyugodtabban alszunk mi is, ha tudjuk, hogy egy tapasztalt sofőr kezében van a volán. Így ha a kötelező óraszámon túl is vezettél már, ismét jár a piros pont.

• Határozott kiállásod van, a kommunikáció és kapcsolatteremtés is könnyen megy neked, sőt mi több, képes vagy megszervezni a saját napod, akkor ennél ideálisabb csapattagról már nem is álmodhatunk. Jelentkezz azonnal.

Mivel tudjuk kompenzálni mindazt, hogy te egy szuperhős vagy?

• Versenyképes alapbérrel és természetesen értékeljük azt is, ha motivált és ambiciózus vagy.

• Minden hónapban biztosítunk cafetériát, és igen, ezen is meg fog látszani, ha motivált vagy.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3