1170_430_honlap_44

HR gyakornok - Morgan Stanley

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

Budapesti irodájukba HR gyakornokot keresnek.

HR gyakornok (Budapest)


A szakmai gyakorlat alatt betekintést nyerhetsz egy globális piacvezető pénzügyi

vállalat HR részlegébe. Rugalmas munkavégzés keretében heti 20-40 órában

dolgozhatsz a Benefit and Payroll csapatunk tagjaként.


Amit kínálunk:


• Versenyképes juttatási csomagot

• Támogató, nemzetközi csapatot

• Folyamatos fejlődési és képzési lehetőséget

• A vállalat illetve a budapesti iroda sikeres működésében való részvételt


Feladataid:


• Juttatásokkal és bérezéssel kapcsolatos projektek és feladatok támogatása

• Napi munkavállalói kérdések, igények kezelése

• Elemzések és riportok készítése

• Egyéb adminisztratív feladatok ellátása


Elvárások:


• Aktív felsőfokú (Bsc, Msc, Phd) hallgatói jogviszony

• Folyékony angol kommunikáció szóban és írásban

• Jó szervező készség és részletekre való odafigyelés

• Csapatjátékos hozzáállás


Jelentkezés:


Ha érdeklődsz a fentebbi pozíció iránt, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzod beküldésével.


Rólunk:


A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.

A Morgan Stanley budapesti irodája 2006-ban egy 30 fős matematikai modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizenöt évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos, mintegy 2000 kiváló szakembert foglalkoztató

technológiai és analitikai központjává vált. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A munkavégzés feltételeinek rugalmasságával kapcsolatos kérdésekkel fordulj bátran HR-es kollégáinkhoz. A Morgan Stanley-nél fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő rugalmasság biztostásával dolgozóinknak nagyobb szabadságot adjunk.

A Morgan Stanley elkötelezetten alkalmazza az egyenlő bánásmód elvét. Célunk, hogy támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtsünk, amelyben mindenki a lehető legjobban tud dolgozni. Kollégáink változatos háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk, ami sokszínűségünk alapját adja. Ennek fenntartására figyelmet fordítunk a toborzás, a karrierfejlesztés és a munkahelyi környezet aktív alakítása során.

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3