Nevtelen_terv_5

Gyakornok/Pályakezdő lehetőségek - KPMG

A KPMG adótanácsadási és gyakornoki/pályakezdő lehetőségeket kínál közgazdászok és jogászok számára.

SZERETNÉL BEKERÜLNI A NAGYOK KÖZÉ ÉS MEGISMERNI MILYEN IGAZI SZAKÉRTŐKKEL EGYÜTT DOLGOZNI?


Amennyiben erre a kérdésre igen a válasz, akkor ne habozz tovább, az alábbi linkre kattintva nézd meg a nyitott pozícióink listáját és jelentkezz!


Egyik fő területünk, az adótanácsadás, ahol tanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését.

Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.


MI KELL AHHOZ, HOGY A KPMG STORY RÉSZESÉVÉ VÁLJ?


Ha közgazdasági, vagy jogi diplomával rendelkezel, magabiztos angol nyelvtudásod van és érdekel az adó terület, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak vagy kezdd nálunk a karriered és válj nálunk szakértővé:

https://kpmg.hrfelho.hu/allasajanlat/489/adotanacsadas-gyakornok-palyakezdo-lehetosegek

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3