givaudan_fejlec

Gyakornok (mérnökség) - Givaudan

Gyakornokként multinacionális környezetben lesz lehetőséged tapasztalatot szerezni és tanulni a mérnökség szakembereitől. Technikai segítséget fogsz nyújtani a gyári projektekkel kapcsolatos tevékenységekhez.Érdekelne? Ez jó lehetőség lehet számodra!

A Givaudan a világ egyik vezető vállalata az ízek és jólét, valamint az illat- és szépségipar világában. A több mint 250 évre visszatekintő múltjában Több, mint 250 éves múltja során a Vállalat mindig újabb és újabb illatokat és ízeket kitalálva gazdagította szakmai örökségét. Termékei- a kedvenc italoktól kezdve a mindennapi ételekig, az értékes parfümöktől a kozmetikumokig és tisztítószerekig - vásárlók millióiból váltanak ki érzelmeket és okoznak számukra örömöt az egész világon. A vállalat elkötelezett a tudatos tudatos és hosszú távú növekedés mellett, ugyanakkor arra törekszik, hogy élen járjon az emberek és környezetük jólétének és egészségének gyarapodásában. A 2020-es pénzügyi évben a Vállalat világszerte több mint 15 800 embert foglalkoztatott, az értékesítési bevétele elérte a 6,3 milliárd svájci frankot, a szabad pénzforgalma pedig az árbevétel 12,8 %-át. Képzeljük el együtt a www.givaudan.com-on.


Feladataid ebben a pozícióban az alábbiak lesznek:

 

Támogatás:

Támogatni fogja a projektmenedzser és projekt mérnökök munkáját a berendezések tervezésében, üzembe helyezésében és annak karbantartási rendszerének kialakításában, biztosítva azt, hogy a projektek határidőre elkészüljenek.


Dokumentációkészítés: A szükséges műszaki dokumentációk létrehozása, naprakészen tartása és karbantartása a projekt élettartama alatt. Különféle műszaki rajzok készítése. Közreműködés a hatósági engedélyeztetés folyamatában.


Felelősség: Felelős leszel különböző projektek magas színvonalú megvalósításáért és annak sikeres üzembe helyezéséért, karbantartási folyamatának kialakításáért, továbbá a berendezésekkel kapcsolatos dokumentáció kidolgozásáért.


Kommunikáció: Magyarul a projekt csapat és a társosztályok tagjaival, valamint a beszállítókkal, illetve angolul a regionális és globális szakértőkkel illetve külföldi beszállítókkal.


Te?


Szeretnél fejlődni és hatással lenni a saját környezetedre? Szeretnél egy olyan kultúrában fejlődni, ahol egy kreatív csapat környezetben tudod kifejezni magad? Szeretnél ugyanolyan szenvedélyes csapattal együttműködni és tanulni, mint amilyen te is vagy? Akkor gyere és csatlakozz hozzánk – légy hatással a környezetedre!


Elvárások:


  • Mérnök felsőfokú végzettség (gépészmérnök, villamossági mérnök)
  • Előnyként értékeljük az élelmiszeriparban szerzett tapasztalatot
  • Folyékony magyar nyelvtudás és társalgási szintű angol nyelvtudás (szóban és írásban)
  • Előnyként értékeljük az SAP és a TPM ismeretét
  • Határidők betartása és önálló munkavégzésre való hajlandóság
  • Vevőközpontúság
  • Jó kommunikációs képesség
  • Döntési képesség

 

A Givaudannál hozzájárulsz azokhoz a nagyszerű ízekhez és illatokhoz, amelyek megérintik az emberek életét.

Inspiráló csapatmunka-kultúrában dolgozol – amelyben kibontakozhatsz, együttműködhetsz különböző szakterületekről, régiókból és üzletágakból érkező más tehetséges és lelkes emberekkel, illetve tanulhatsz tőlük.

Csatlakozz hozzánk és légy hatással saját világodra!


A sokszínűség elősegíti az innovációt és szorosabb kapcsolatokat hoz létre munkavállalóinkkal, vevőinkkel és partnereinkkel.

A Givaudan magáénak vallja a sokszínűséget és elkötelezett egy olyan befogadó környezet létrehozása iránt, amelyben mindenki hatással van világunkra.


Részletek: https://jobs.givaudan.com/job/Mako-Gyakornok-%28M%C3%A9rn%C3%B6ks%C3%A9g%29-6900/680908201/

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3