Nevtelen_terv_11

Fullstack JS fejlesztő - Digital Thinkers

Mi, a Digital Thinkers Kft.-nél egy olyan digitális innovációk tervezésével és fejlesztésével foglalkozó cég és csapat vagyunk, akik olyan közösséget építenek, ahol mindenki jó környezetben dolgozik, érdekes projektek és kihívások megoldásával foglalkozik és közben büszkék is lehetünk a munkánkra.

Úgy gondoljuk, hogy lassan 2 év után elmondható, hogy ez sikerült. Igencsak összetartó csapat alakult ki, és őszintén hisszük, hogy sikerült egy remek céget teremteni, ahol mindenki megtalálja a saját céljainak megfelelő projektet, teamet vagy fejlődést. 2020-ban alakultunk és azóta is folyamatos bővülésen megyünk keresztül, projektjeink száma évről-évre egyre növekszik. Jelenleg körülbelül 25 munkatárssal és megannyi partnerünkkel igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket, de mind belföldi, mind pedig külföldi projektjeink folyamatosan növekvő száma miatt szeretnénk fejlesztői kapacitásainkat kiegészíteni, amibe örömmel vonnánk be tehetséges, egyetemi szakmai gyakorlatot kereső, vagy friss diplomás diákokat, akik karrierjüket a szoftverfejlesztés területén szeretnék tovább építeni.


Elkészítettünk egy képzési tervet (és elneveztük “DT College”-nak), amely lehetőséget biztosít pályájuk elején járó, de nagy ambíciókkal, felelősségvállalással és igényességgel bíró fiataloknak, hogy valós projekteken képezzék magukat folyamatos dedikált mentor segítségével úgy, hogy közben fizetést is kapnak és igény esetén ingyenes lakhatást (csoportos albérletet) is biztosítunk. Őszintén hisszük, hogy ez egy mindenki számára előremutató program lesz.


Amiben támogatást tudunk nyújtani:


 • támogató és emberi munkahelyi környezet Budapest belvárosában
 • magas szintű egyéni bevonódás valódi, változatos, innovatív projektekbe, valódi ügyfelekkel
 • kijelölt mentor dedikált, folyamatos támogatása
 • kifejezetten gyors szakmai fejlődési lehetőség
 • a legújabb fejlesztői technológiák alkalmazása, lehetőség a kísérletezésre
 • lakhatási támogatás (csoportos albérlet)


Olyan mérnökinformatikus / programtervező informatikus / gazdaságinformatikus szakon tanuló vagy végzettséggel rendelkező diákokat, friss diplomásokat keresünk, akik:


 • mélyrehatóbb Javascript ismeretekkel rendelkeznek (frontenden React, backenden Node.js) és ilyen területen szeretnének továbbfejlődni
 • motiváltak, elkötelezettek a folyamatos tanulás mellett
 • munkájukra igényesek és tudják, mit jelent egy csapat részének lenni, a közös célokért felelősséget vállalni
 • nyitottak a kreatív, kísérletekkel teli munkára
 • kapacitásuk megenged egy 8 órás teljes állást


Amennyiben még további kérdéseid lennének a pozícióval kapcsolatban, vagy úgy gondolod, hogy felkeltettük érdeklődésedet és szívesen lennél csapatunk része, küldd el jelentkezésedet legkésőbb 2022.07.31. 00:00:00-ig az alábbi e-mail címre: hr@digitalthinkers.hu

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3