Csatlakozz a Givaudan-hoz és légy hatással a környezetedre! Szakmai gyakorlat élelmiszermérnök hallgatóknak:
Feladatok:
• Alapanyag minták és késztermékek analitikai, érzékszervi és mikrobiológiai vizsgálata a meghatározott a vizsgálati módszerekkel, az eredmények időben történő pontos továbbítása, az eszközök, alapanyagok gyakori minőségi ellenőrzése, és az adatok rögzítése. Minták vizsgálata, hogy azok megfelelnek-e a higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabványoknak.
• A mintavételi készlet előkészítése a külső laboratóriumok számára.
• Minőségellenőrzési Labor releváns mesteradainak, és az ezekhez kapcsolódó dokumentáció határidőre való elkészítése (pl. specifikáció elérhetősége), valamint tiszta és funkcionális labor környezet fenntartása.
Elvárások:
• Folyamatban lévő élelmiszermérnök tanulmányok Bsc vagy Msc képzésben
• Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
• Önálló és felelősségteljes munkavégzés
• Jó problémamegoldó és kommunikációs készség
• Több műszakos munkarend vállalása
• Felhasználó szintű számítógépes ismeretek
Amit kínálunk:
• Igényes, modern munkakörnyezet, jó munkahelyi légkör
• Tanulási, tapasztalatszerzési lehetőség nemzetközi környezetben
• Pénzbeli juttatás
Jelentkezési határidő: 2022.02.28.
Várjuk önéletrajzod a noemi.kristo-torma@givaudan.com e-mail címre.