evosoft_fejlec

C++ akadémia - evosoft Hungary Kft.

Az evosoft, teljes nevén az evosoft Hungary Kft. 3 fővel indult, több mint 20 évvel ezelőtt. Mára több, mint 1600-an vagyunk és tovább bővülünk - tarts Te is velünk!"

„Velem együtt több, mint 1600 informatikus és mérnök gondolja úgy, hogy az evosoft csapatában van a helyünk. Budapesten, Miskolcon és Szegeden dolgozunk, olyan szoftvereket írunk, amelyek avatatlan szem számára sokszor láthatatlanul, de mégis - alapjaiban határozzák meg az életünket.

A mi szoftvereinkkel találkozhatsz a legnagyobb orvostechnikai berendezésekben, a legnagyobb autógyárak automatizálási rendszereit is a mi kódunk mozgatja, sőt az elektromos autókban is ott vagyunk. Az ipar szinte minden területén fut olyan program, amelyet én vagy a kollégáim teszteltek, fejlesztettek.


Mindig is az evosofthoz akartál jönni, de attól tartottál, a tapasztalatod nem elég?


Lehetsz pályakezdő, junior fejlesztő vagy rutinos más programnyelvet használó szakember, ha naprakész C++ tudásra szeretnél szert tenni profi oktatóktól, jelentkezz az alábbi képzésünkre!


C++ AKADÉMIA


Neked ajánljuk képzésünket, ha:


• rendelkezel OOP tudással,

• van szakirányú felsőfokú végzettséged vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalatod,

• angol nyelvtudásod eléri a középfokú szintet,

• megvan benned az elhivatottság a C++ nyelv megismerése/fejlesztése iránt.Amit kínálunk Neked már az első naptól kezdve:


• 8 hetes C++ tanfolyam: C++ szintaktikai alapozás, architekturális és design patternek, tesztelés, programozói eszközök, izgalmas projektfeladatok,

• tapasztalt oktatói gárda és belső mentoring program,

• főállású evosoft alkalmazotti státusz és béren kívüli juttatási csomag (cafetéria, prémium, magán egészségbiztosítás),

• biztos munkahely a képzés után,

• kellemes munkakörnyezet Budapest egyik legújabb és legmodernebb irodaházában.A képzést követően az alábbiakban részesülhetsz:


• korszerű technológia, magas szintű szakmaiság, nemzetközi projektek,

• támogató vállalati kultúra, ahol az értékeinket nem csak kommunikáljuk, hanem megéljük a mindennapjainkban,

• kötetlen munkarend, home office,

• nyelvi képzések, szakmai és készségfejlesztő tréningek,

• céges rendezvények, sportklubok és önszerveződő csoportok, amelyek tevékenysége jobbá teszi világunkat.Kezdés: Budapest, 2022. április 19.

Jelentkezés: https://jobs.siemens.com/jobs/292829?lang=en-us&previousLocale=en-US

Friss hírek

Friss hírek RSS

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Céges partnereink jobbnál jobb lehetőségekkel várnak Téged is novemberben! Próbainterjú, céglátogatás, nyílt nap vagy gyakornoki ajánlat iránt érdeklődsz? Akkor ne felejts el beleolvasni az októberi hírlevélbe!

honlapra_3._5

Frissdiplomás lehetőségek, csak Neked! Az ország legjobb cégeinek programjait válogattuk össze, ügyelve a sokszínűségre. Ha közel vagy a diplomázáshoz, ha fejlesztenéd magad, ha szeretnéd a tudásodat valós projektekbe fektetni, itt az idő - vágj bele! Ne csüggedj, ha épp nincs jelentkezési időszak - mentsd el későbbre!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3