pexels-suvan-chowdhury-37305-144429

Bontsd ki tehetséged a Sounds of Szegeddel!

Izgalmas zenei tehetséggondozó programot szervez a Coca-Cola SZIN fesztivál és a Szegedi Tudományegyetem.

Zenélsz már egy ideje és szívesen megmutatnád a tehetséged? Neked szól a Sounds of Szeged tehetséggondozó program! A szakmailag elismert kezdeményezés szegedi kötődésű amatőr zenészeknek nyújt lehetőséget zenei karrierjük fejlesztésére. A verseny nyertese mentorprogrammal, fellépési lehetőséggel és egyéb jutalmakkal gazdagodik. Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz a programba a következő űrlap kitöltésével 2024. június 2-án 23:59-ig! https://forms.gle/rgkQpXDNwNrrmF9U7 .

A jelentkezést követően a kiválasztott zenekarok online előválogatón vesznek részt, ahol a közönségszavazatok és a stáb döntése alapján juthatnak tovább az elődöntőbe. Az ingyenesen látogatható elődöntők helyszíne az IH Rendezvényközpont, időpontjai: 2024. június 21., 22., 28., 29. A döntő július első felében lesz az IH-ban. Magyarországon szakmailag elismert zenészekből, menedzserekből, programszervezőkből álló zsűri várja majd a versenyzőket. Szavazhatsz Te is, hisz lesz egy közönség díjunk is. A szervezők az első három helyezettet díjazzák, a jutalmak mellett mindegyikük fellépési lehetőséget kap a Coca-Cola SZIN Fesztiválon a Szegedi Tudományegyetem színpadán.

További információ a programról a Sounds of Szeged weboldalán. Ne habozz, engedd kibontakozni a tehetséged!

SZTEinfo

Borítókép: pexels.com


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.




Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *