Tehetséggondozó tábort hirdet az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium idén is megrendezi a középiskolások körében népszerű tehetséggondozó táborát. A programra elsősorban bölcsészet, társadalom és természettudományok iránt érdeklődő 10-12. évfolyamos középiskolás diákokat várnak. Jelentkezni május 15-ig lehet.

Tehetséggondozó tábort szervez 2019. július 29. és augusztus 3. között az ország legnagyobb és egyik legjobb szakkollégiuma. A 10-12. évfolyamos középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Tudományos Akadémia professzorainak előadása, kiscsoportos szakmai programok és szabadidős események várják.


felhivas_Tehetseggondozo_tabor


Jelentkezni május 15-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet. További információ itt.



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *