Felvételizők, figyelem! Csak így lesz érvényes a jelentkezésetek

A jelentkezési időszak hamarosan véget ér, de mi kell ahhoz, hogy a jelentkezéseteket mindenképp elfogadják? Ezeket a feltételeket kell teljesíteni az érvényes jelentkezésért.

A következő három dologra kell majd nagyon odafigyelni, ha szeretnétek érvényes, kifogásolhatatlan jelentkezést leadni. Ugyanis a jelentkezésetek csak akkor tekinthető érvényesnek, ha:


  • a határidőn belül (2019. február 15-ig) nyújtottátok be,
  • a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásnak megfelelő, erre a célra kialakított elektronikus felületen nyújtottátok be jelentkezését, és a személyes adataitokon kívül megjelöltetek legalább 1 jelentkezési helyet,
  • az E-felvételiben kitöltöttétek jelentkezési űrlapot (az utolsó adatállapotnak megfelelően) hitelesítettétek (ezt két módon tehetitek meg: vagy ügyfélkapun keresztül vagy kinyomtatott, aláírt, postai úton benyújtott hitelesítő adatlappal). Erre a határidőig benyújtott jelentkezés után még lesz öt napotok, hiszen hitelesíteni 2019 február 20-ig van lehetőségetek.

Fontos, hogy a nem hitelesített elektronikus jelentkezés a rendelkezésre álló határidőn túl nem fogadható el, és ez a jelentkezés érvénytelen lesz.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Marx_Eva_felveteliMarx Éva - BTK, magyar

Elsőéves hallgatóként nincs még sok tapasztalatom, de azt már ennyi idő után is elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az egyetemmel. A közvetlen tanárok, szakmai felkészültségük, a gazdag könyvtári állomány, a színes kulturális programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a végzéskor ne csak elismert diplomát kapjak, hanem az egyetemi éveket hasznosan is töltsem.



Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.