SZTE magazin

telot_honlap

Merj nagyot álmodni!- interjú Szekeres Bence hallgatóval

Vállalkozónak lenni egyetemistaként? Igen! Szekeres Bence a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatója és barátja, Vincze Balázs létrehozta Magyarország egyedülálló internetes apróhirdetés oldalát, a Telót.hu-t.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A pénzügy és számvitel szakon tanuló Szekeres Bence és gyerekorri legjobb barátja, Vincze Balázs 14 évesen kezdtek bele az első kisebb üzletükbe. Azóta folyamatosan tele vannak ötletekkel és motivációval. Bence Amerikában nőtt fel, igazi világutazó, mégis a Szegedi Tudományegyetem mellett tette le a voksát és elmondása szerint nagyon jó döntést hozott. Legújabb vállalkozásuk, az egy hónapja elindított Telót.hu egy egyedülálló apróhirdetés platformot szolgáltat mindenkinek.


Szekeres_Bence_GTK- Azért hoztuk létre ezt az oldalt mert úgy gondoltuk, hogy nincs Magyarországon olyan megfelelő, átfogó honlap, ami csak telefonok, telefonos kiegészítők és eszközök adás-vételével foglalkozna. Az elindulásban és megvalósításban nagyon sok segítséget kaptam a tanáraimtól. Két marketinges tanáromat szeretném kiemelni, akiktől a legtöbb támogatást és tanácsot kaptuk. Prónay Szabolcs nagyon sokat segített, hogy hogyan adjuk át a látogatóknak az oldalt, hogyan tegyük megbízhatóvá, illetve biztonságossá. Huszár Sándor pedig segített a Facebook reklámok kialakításában és létrehozásában, illetve összehozott minket egy nagyon jó marketinges szakemberrel, akitől sok hasznos tanácsot kaptunk – kezdte Szekeres Bence.


- A célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami jól átlátható, megbízható és csak egy területre fókuszál. Ezért fogtunk össze Balázzsal, aki a honlap informatikai és programozási részét kezeli. Neki köszönhető tulajdonképpen az egész webes felület létrehozása. A megbízhatóság és minőség érdekében minden feladott hirdetést egyesével ellenőrzünk. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy ne kerülhessen ki olyan tartalom, ami nem odaillő. Regisztráció után egyébként bárki tehet fel hirdetést, jelenleg is az ország több pontjáról vannak fent telefonok, telefonos kiegészítők. Egyébként sok hallgatótársamnak és barátomnak meséltem már a vállalkozásunkról. Legtöbbjük először el sem hiszi, hogy ilyen fiatalon ezt tényleg ketten valósítottuk meg. Mindenkitől azt a visszajelzést kaptuk miután megnézték az oldalunkat, hogy nagyon tetszik nekik és hasznosnak találják. Sokan nagyszerű információkkal és tanácsokkal is elláttak minket még az induláskor, amikkel ki tudtuk szélesíteni a látkörünket és még jobbá tudtuk tenni a weboldalunkat. – mondta el Szekeres Bence.


Természetesen itt még nincs megállás. A két fiú folyamatosan szeretné frissíteni és újítani az oldalt, hogy egyre jobbá tudják azt tenni, ezáltal pedig minden igényt ki tudjanak szolgálni. A talpraesettségükkel és elszántságukkal pedig igazán jó példát mutathatnak a hallgatótársaiknak, hogy „merjenek nagyot álmodni és ne engedjék, hogy mások mondják meg, hogyan kéne élniük”. Hiszen minden egy jó ötlettel és kitartással kezdődik.


Kocsis Bernadett

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Letöltés



SZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01