GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Ügyfélszolgálati munkatárs - Meló-Depó 2000 Iskolai Szövetkezet

Ügyfélszolgálati munkatársat keres a Meló-Depó csapata!

Szeretnél egy jó fej, fiatalos és dinamikus csapat tagja lenni? Ha szereted a sokszínűséget a munkádban, érdekelnek a HR folyamatok profi irodai környezetben, és vágysz a sikerekre, fejlődésre, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk asszisztensnek!


Br. órabér

1334-1450 Ft


Helyszín

Szeged


Elvárások

Nappali tagozatos jogviszony; magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban; jó kommunikációs készség, talpraesett, kedves és vidám személyiség; precizitás, önállóság, jó problémamegoldó képesség, kreativitás; heti minimum 20 óra ráérés hétköznapokon. A jelentkezéshez CV csatolása kötelező!


Előnyök

Irodai tapasztalat.


Munkaidő

Hétfőtől péntekig 9:00-16:00 között rugalmas beosztásban.


Feladatok

Feladataid: telefonos és személyes ügyfélszolgálati teendők; betérők fogadása, tájékoztatása; adminisztratív feladatok: adatbázis-kezelés, adatrögzítés, e-mailek kezelése; diákmunkával kapcsolatos széleskörű adminisztráció; partnerekkel történő céges kapcsolattartás; HR feladatokban való asszisztencia.


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3