Honlapra_32

Turisztikai gyakornok - Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság (KNPI) Tiszamenti Tájegységé turisztikai gyakornokot keres.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság (KNPI) Tiszamenti Tájegységében letölthető szakmai gyakorlat paraméterei:


  • Gyakorlatvégzés helye a szegedi Fehér-tónál újonnan épült Kurgán Természetvédelmi Bemutatóhely, illetve a KNPI szegedi irodája (Föltámadás u. 29. a rókusi templommal szemben).
  • A gyakorlat kezdetének várható időpontja: folyamatos, viszonylag rugalmasan egyeztethető. Ideális a turisztikai szezonhoz igazodva április 01 és november 30 közötti időszakban 2 x 12 hét.
  • A gyakorlat alatt elvégzendő feladatok: részvétel a turisztikai programok minden tervezési és megvalósítási lépésében: programtervezés, szervezés.


Turisztikai marketing: adatbázisok frissítése; hirdetés közösségi oldalakon, elektronikus plakátok készítése, potenciális célközönség felmérése, célzott hirdetések, részvétel a túrákon, turisztikai rendezvényeken, fesztiválokon; bepillantás a pályázatok világába turisztikai vonalon. Gyakorlati, módszertani ismeretek: csoportok kezelése a helyszínen, gyakorlati szervezés, helyismeret, ökoturisztikai ismeretek, kapcsolatrendszerek építése, a turizmussal kapcsolatban álló szakmabeliek megismerése (tourinformok, szállásadók, egyéb szolgáltatók, közösségi házak). Bemutatóhely működtetésével kapcsolatos feladatok gyakorlati feladatok; nyelvtudás függvényében angol vagy német nyelvű fordítások készítése a közösségi oldalakhoz, azok üzemeltetéséhez, programkiírásokhoz, tárlatvezetésekhez és egyes túrahelyszínekhez; közreműködés kiadványok anyagának előkészítésében, képanyag gyűjtése, válogatása programhirdetéshez és a kiadványokhoz.


Hallgatókkal szembeni elvárások:


programszervezésben és megvalósításban való részvétel. A turizmusban dolgozók felé alapvető elvárás, hogy hétvégi munkavégzést is vállalnak. Ez itt is elvárás. Kerékpáros, gyalogos, kenu- és hajóstúráink nagy része hétvégén van. A hétvégi túlmunka rugalmasan lecsúsztatható a gyakorlatvezetővel egyeztetve. A gyakorlaton részt vevő hallgató természetesen ingyenesen vehet részt minden turisztikai programon, amin mentorát segíti. A gyakorlat ideje alatt díjazást nem tudunk adni. A közös munka döntő része a természetben és a Kurgán oktatóközpontnál zajlik. Az önálló munka számítógépen végezhető.


Jelentkezési határidő: folyamatos. Április 15-ig várjuk a szezonra jelentkezőket első körben.

Jelentkezési feltétele: fényképes europass önéletrajz

Kapcsolattartó: Ábrahám Krisztián oktatási referens, KNPI Szegedi Iroda, mail: abrahamk@knp.hu

Kérdéssel mobilon is bátran hívható: +36 30 6380-297. Facebook: Szegedi Fehér-tó


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3