Honlapra_7

Marketing szakmai gyakorlat - Domicil Kft.

A Domicil Kft. egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, hazai vállalkozás marketing feladatok ellátására keres gyakornokot.


Szervezet megnevezése:


Domicil.hu Kft.

Gyakorlatvégzés helye:


Szeged, Damjanich u. 9. Saját iroda

A gyakorlat kezdetének várható időpontja:

2023. június 15.


A gyakorlat alatt elvégzendő feladatok:

A cég 3 fő üzletággal foglalkozik:


1.) Ingatlan közvetítés, bérbeadás, albérletkezelés

2.) Pénzügyi tanácsadás

3.) Biztosítási alkusz


A gyakornok feladata lenne a 3 üzletág online marketingjének elkészítése és karbantartása, a megbeszélt marketing tervek alapján.

Ezek jelentenének egyszerű megjelenéseket, de Facebook kampányokat, hírleveleket és akár online játékokat is kreatívok készítése, Canva ismerete fontos.


Hallgatókkal szembeni elvárások:


Jó kommunikációs képesség, szóban és írásban is. Kreativitás, fantázia. Szeressen csapatban dolgozni. Szeresse a kihívásokat és motiválja az, ha a munkájával akár tanítani tudja az embereket. Ismerje a mai trendeket az online marketingben, de ne akarja, hogy a munkája sablonos és egy tucat legyen, olyan, mint mindenki másé.


Jelentkezési határidő: 2023.06.15.


Jelentkezési feltétele: pl. :önéletrajz, motivációs levél:

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel lehet.


Kapcsolattartó, ahol tud a hallgató érdeklődni:

Tóth László:

info@domicil.hu 

30/943-3385


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3