honlapra

Szakmai gyakorlat - Precognox

Kaposváron működő szoftverfejlesztő cégünk szívesen biztosít nyári gyakorlati helyet, illetve gyakornoki pozíciót informatikus, programtervező informatikus, valamint matematikus, villamosmérnök vagy fizikus hallgatók számára.

Ha van időd, akkor év közben is bekapcsolódhatsz már a gyakorlati feladatokba. Arra számíthatsz, hogy néhány hét után már konkrét programozási feladatokat oldhatsz meg komoly projektekben és még pénzt is kereshetsz. A legjobban teljesítőknek hosszú távú szoftverfejlesztői munkalehetőséget biztosítunk. Kérjük tekintsd meg a tudnivalókat! Jelentkezni az oldal alján lévő gombra kattintva tudsz!


Kik vagyunk?


Szoftverfejlesztő cégünk alapítói, Jóföldi Endre és Kása Károly, 2001 végén kezdtek el dolgozni az NIH (National Institutes of Health, USA) számára, a ToxSeek toxikológiai és más keresők, valamint nyelvi eszközök fejlesztésén.

Megszerzett tapasztalataikra építve hozták létre 2008-ban cégünket, hogy növekvő számú nemzetközi és magyar ügyfelünket még jobban ki tudjuk szolgálni.


Célunk, hogy a Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, színvonalas munkahelyeket létrehozva Kaposváron.


Miért a Precognox?


Az innovatív munkakörnyezetünk biztosítja a feladatmegoldáshoz és a szakmai fejlődéshez szükséges hátteret. A kellemes és támogató szakmai légkör, a rugalmas munkaidő, a közös programok, a családbarát hozzáállás és nem utolsósorban a mindig friss gyümölcs pedig hozzájárul ahhoz, hogy együtt produktívak és hatékonyak legyünk. Legyél te is része Dél-Dunántúl 3 legnagyobb szoftverfejlesztő csapatának!


Elvárások


  • a gyakorlat kezdetéig felsőoktatásban teljesített 4. félév
  • a kaposvári munkavégzés vállalása
  • megfelelő programozási tudás (sikeres próbafeladat teljesítése)


Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz később szoftverfejlesztő a Precognoxnál!


Juttatások, munkakörülmények


  • gyors fejlődési lehetőség a konkrét feladatokon keresztül
  • mentorálás
  • modern és vonzó munkakörülmények, barátságos csapatlégkör
  • kávé / tea / gyümölcs /müzli és müzliszelet az irodában


Ha érdekel a lehetőség, Java-ban már legalább alapszinten tudsz programozni és minimum 6 hétre tudsz jönni, akkor jelentkezz az alábbi gombra kattintva!


További információk:

https://www.precognox.hu/karrier/szakmai-gyakorlati-program-2023/

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Gyakornoki pozíciók, állásajánlatok, próbainterjúzási lehetőség, programajánlók. Hogy hol? A GTK Karrier Iroda áprilisi hírlevelében. Kattints a részletekért!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!



Kövess minket



facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3